Merhabalar uzun süredir bir Macbook Air almayi düşünüyorum. Ama bazı kullanmam gereken programlar var örn. Photoshop CC, After Effects CC gibi Alacağım Model ise Macbook Air MD711TU/A i5 4GB RAM HD Graphics 5000 Ne düşünüyorsunuz bu işlemleri rahatlıkla yapmamı sağlar mı?
hayır
Ben imzamdaki Mac ile Photoshop kullanıyorum ama büyük işlemler yapmıyorum. Genel anlamda iş görebilir ancak büyük projelerde ne olur bilemem.
After effects i bilemeyeceğim. İsterseniz sistem gereksinimlerini bir inceleyin
photoshop ve after effects sistem gereksinimleri resmi açıklmaya göre bu bilgisayar fazlasıyla karşılıyor.
4Gb RAM ile after effectten çok fazla verim alamazsınız. RAMleri 8gb yada daha üzeri düşünmeniz iyi olur. Bence air değilde yoğun kullanacaksanız programları proya yönelin.
öncelikle şunu söylemek gerekir yaptığınız işler ne kadar komplike
photoshopta 50 ye 70 poster çalışması yapıyorsanız kesinlikle sıkıntı olmaz keza illustratordada sıkıntı çıkartmaz
bu laptop ile after effects kullanabilirsin sana tek çıkaracağı sorun yaptığın işin karmaşıklığına bağlı olaram ram preview framelerin düşecektir render sürelerin uzar malum after effects ram e aç bir program okul işleri için kullanabilirsin yeter
ama profesyönel anlamda souyorsan 15"yeni prolara yönel eskileride kesmez
3 yıldır air kullanan arkadaşım var ve şuana kadar eğitim hayatında bütün projelerini o airda yaptı
bunların içerisinde poster tasarımı video edit ses aklına ne gelirse o bilgisayarda sıkıntı yaşamadan yaptı
yorumlar için ayrıca teşekkürler bide işlemcinin i5 1.3GHz olmasi sorun deil bence