Şimdi Ara

Macbook Air SDCX Kart Yuvası Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda Macbook Air aldım. Vatan Bilgisayar'da 128GB hafızası olan sürümü 3.299 TL, 256GB hafızası olan ise 600TL civarı daha pahalıydı. Bende 64GB SDXC kart alırım diye 128GB sürümünü aldım. 64GB microSD kart aldım. Yalnız kutu içinden çıkan SDXC dönüştürücü Mac'lere uyumlu değilmiş. Bilgisayarımın yanında küçük bir çıkıntı (1 Cm civarı) çıkıyor ve tüm zarafetini bozuyor. İnternette araştırdım ama uygun dönüştürücü (microSD to SDXC) sadece yurt dışında var. 1 aylık kargo süresinden dolayı almayı düşünmüyorum. Türkiyede alabileceğim bir mağaza var mı ? Bide bu microSD kartı Mac'in kendi hafızasıymış gibi AppStore dan oyun yükleyip kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kodtayfasi -- 17 Eylül 2016; 18:33:24 >

• Konu güncel..
  • Normal sd kart taksak dışarı taşma sorunu dışında başka bir sorunu var mı? Normal çalışır mı? Macbook air almayı düşünüyorum da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışıyor ama dışarıda kalması çok kötü olmuş bu yüzden yüksek hafızalı almanı öneririm ayrıca 4GB ram kesinlikle alma ben kullanıyorum yetiyor ama çok uzun ömürlü değil..
  • Zaten 4 GB'lık air almam da 128 GB SSD yeter mi onu düşünüyorum kara kara. 256 ile 128 arasında çok fiyat farkı var. eğer air yenilenirse 128 GB'lık modelleri kaldıracaklar diye tahmin ediyorum. Macbook 12, 256 GB'dan başlıyor. air yenilenir ve 256 SSD minimum olursa 128'lik airlerin fiyatı çok düşebilir belki.
  • 128GB yetmiyor çok sıkıntı çıkıyor bence 256GB alın ben iPad Pro 128GB alacağımdan pc ye abartmadım :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 256 lık Amerika dan alınır ancak. 1100 dolara bulunuyor. Burada 4500 den başlıyor. 2 nesil eski işlemci ve retina olmayan ekranlı macbooka da 4500 vermeye yazık :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4500 TL fiyat gerçekten çok pahalıymış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.