Şimdi Ara

Macbook air seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar bugün bir macbook air sipariş etmeyi düşünüyorum ancak kararsızım 8gb opsiyonu için teslim tarihi 15-17 temmuz görünüyor.
    Mavericks işletim sistemini 4gb ram ile kullananlar görüşlerini belirtebilirler mi 4gb ile sorun yaşıyor musunuz?
    Daha sonradan upgrade edilemediği için 8gb sipariş etmek istiyorum ama neredeyse 3hafta beklemek de çok sıkıcı çok kararsızım yorumlarınız ile yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

• xyzabc123 X kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 2 hafta önce zorlu - apple store'dan aldığım 11" 4 gb ram macbook air'de ekranda beyaz çizgi ve bazende titreme vardı talebim üzerine 14 gün iade garantisi kapsamında 1 hafta sonra ürünü yenisiyle değiştirdiler ama aynı sorun yeni cihazda da vardı mission controle geçerken ekranda kısa süreliğine beyaz bir çizgi çıkıyodu ve cihaz öncekine göre uygulamalarda çok çok fazla ısınıyordu ve fanı tam devirde çalışmıyodu.
    uygulamayı kapattıktan sonra bile fan yarım saat çalışmasına rağmen cihazı soğutamıyodu.

3 gün sonra onu da geri götürüp iade ettim. yurtdışı forumlarda okuduğuma göre sorunun özellikle bazı serilerde fabrika sürecinde cpu'ya hata sonucu normalden 2 - 3 kat fazla termal macun sıkıldığını öğrendim. şuan macbook ihtiyacım var ve ordan almak istemiyorum. stoklarındaki seri problemli olabilir. bu nedenle bir süre beklemeye karar verdim(en azından stoklarına yeni bir seri gelene kadar)

8 gb ram konfigrasyonuna gelirsek türkiyedeki forumlarda bazı kişiler teslim tarihinin yanıltıcı olduğunu ve normalden 5- 10 gün fazla beklemek zorunda kaldıklarını belirttiklerini okumuştum. linki bulursam paylaşıcam.

başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.

• Yardım için çok teşekkürler hocam peki kullandığınız süreçte 4gb ram ile herhangi bir sorun yaşadınız mı yada işletim sistemi herhangi bir işlem yapılmıyorken ne kadar bellek kullanıyor hiç gözlemlediniz mi?
    Bir de birçok teknoloji mağazası hala 2013 macbook air satıyor ve onlardaki flash depolama okuma yazma olarak 2014lerde kullanılandan daha hızlıymış sanırım yalnızca işlemci olarak 100mhz daha yavaş 2013ler.
    2013 alınır mı ne diyorsunuz?
    (8gb modelinden zaten vazgeçtim bu arada 4gb yetersiz kalırsa aldığım fiyatın biraz altına satar 8gb sipariş verir beklerim, apple ürünleri 2.el konusunda çok zarar ettirmiyor nede olsa.)
  • Bende 2013 11 inç MBA var, 4gb ve 128 GB SSD donanımlı. Henüz hiçbirsey de kalmadı, fazlasıyla yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol hocam teşekkür ederim bilgi için, bende 8gb olanı 20gün beklemeyip standart 4gb olanından sipariş edeceğim ilerde 4gb yetersiz kalırsa çok fazla zarar etmeden satıp 8gb olanını sipariş ederim.
  • 4 gb kullanırken ram kaynaklı bir sorun yaşamadım, photoshop,illustrator,indesign aynı anda çalışmasına rağmen kasmadı. benim aldıklarım 2014 modeldi, 2013 ten farkı 2013 te i5 1.3 Ghz ken 2014 te 1.4 GHz olarak değiştirilmiş. eğer apple store - zorlu dan veya apple online store dan alırsan satmana gerek yok 14 gün koşulsuz iade değişim hakkın var. diğer mağazalarda yok galiba.
  • Mac kullanmak için belirgin bir sebebiniz yoksa Seçemini Windows tabanlı sistemlerden yap bence

http://www.notebookadresi.com/11588asus_n550jk-cn167d_notebook?keyword=cn167d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple 2020 Macbook Air Laptop
    4 ay önce açıldı
    MacBook Air
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iade değişim hakkı olduğunu bilmiyordum, öğrendiğim çok iyi oldu yardımlar için çok teşekkür ederim.

mac kullanmak için belirgin bir sebebim yok ancak işletim sistemleri stabil, kasaları çok şık, hafif ve aynı zamanda dayanıklı ayrıca aldıktan sonra zaten boot camp ile windows kuracağım ikisini de kullanma şansım olur ancak windows tabanlı bir sistem alırsam hackintosh u saymazsak bir mac os kurabilmem mümkün olmayacak. Oyüzden mutlaka bir macbook alacağım, öneri ve yardımlar için çok teşekkürler.
  • Bence son air ları almak daha mantıklı hd5000 ve ek güçlendirmeler le performansı macbookpro ya çok yaklaştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.