arkadaşlar bende bir mac kullanmak istiyorum artık ... benim için ilk önemli olan mobilite olduğu için şık, küçük ve açma ve kapama süresi az olduğudan macbook air ilk tercihim ... Türkiyeden almak zorunda olduğumdan en baz modeli almak istiyorum malum diğerleri gittikçe pahallılaşıyor...
size danışmak istediğim konu ise şu ;
ben ofis programları ve autocad i sık kullanan biriyim fakat autocadde 3 boyutlu çizimler falan yapmıyorum .. Şuan kullandığım Sony notebookumla bile işlerimi görebiliyorum hoş artık kasmaya başladı ama baya da eskidi artık ... şu an kullandığım bilgisayarın işlemcisi Centrino tam anlamadığım için bilgisayardan okuduğum gibi yazıyorum " Genuine İntel(R) CPU U1400 @1,20 GHz ve 1,5 GB Ram var cihazda ...
Macbook air sanırım işimi fazlasıyla görür eğer görmez derseniz macbook pro 13" alternatif olarak düşünüyorum.
dediğim gibi gönlüm macbook air 11,6" dan yana ... yorumlarınız benim için gerçekten önemli ona göre kara verip alıcam ....
Beklentileriniz dahilinde gönül rahatlığı ile alabilirsiniz diyebilirim bir tek eklemek istiyeceğim : Mümkün ise baştan 4 gb ramlı modeli seçin zira Air ın yapısı gereği sonradan ram takmak nerede ise imkansız .
Evet, nerede ise imkansiz :) RAMi degistirmek icin anakarti da degistirmeniz gerekir. Fakat sanilanin aksine 2 GB ram gayet yeterli, office programlariyla multitasking yaparken hic yavaslama dahi yasamadim henuz.
evet arkadaşlar yorumlar için tşk. ederim ... Macbook air e karar verdim fakat vatanda % 25 indirimi yakalayınca maalesef vatan air satmadığı için macbook pro 2,4 ghz aldım ... bizde daldık bakalım mac dünyasına sonumuz hayrola ...