Şimdi Ara

MacBook Air skype görüşme rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MacBook Air ( Early 2015 ) marka laptopumda arkadaşlarımla Skype üzerinden görüşme gerçekleştirdiğimde bilgisayarda YouTube veya Spotify üzerinde çalan müzikler, sesler direk karşı tarafa gidiyor. Bu durumu kulaklık takılı olduğunda yaşıyorum. Sorun skype’da diye team speak, cord gibi applerle de denediğim de aynı sorunu yaşıyoruz.

Apple’dan telefon üzerinden destek almak istediğimde çözülemedi sorunum ve tamir için zorluya götürmem gerekti. Bunun üstüne randevu almak için o kadar çaba harcadım. Randevu alıp servise 4-5 gün bıraktım. Gelen cevap MacBook Pro’da da bunu denedikleri ve bu sorunla karışılaştıklarını ilettiler. Kısacası çözemiyorlar! En basit laptopların bile başarılı bir şekilde yaptıkları işlevi apple gerçekleştirmiyor.

Almayın bu şirketin laptoplarını programlarla uyum sorunu ve donanım sorunu olduğunda öyle kalıyorsunuz. Netmiş mühendislik ekibine konuyu iletecekmişim ve sorunu çözmeleri için. Hatayı sana getirmişim zaten sen iletsene servisten iç birimlerine, o da yok!

Gülüyorum durumlarına sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O sorun laptop un kendisinden cok işletim sistemi macOS ile ilgili. fakat Skype ile görüşürken aynı laptopta insan youtube veya spotify gibi bir kanalı neden açar ki? ben 100'lerce skype görüşmesi yaptıysam hiçbirinde öyle birşey yapmadım yani ortada gerçek bir sorun da yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyun oynarken oyunun sesleri karşıya gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.