Şimdi Ara

Macbook Alıcam Ama Kararsız Kaldım Bi Yardım Etseniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macbook Pro Retina 13" MD213TU/A ile Macbook Pro 13"MD102TU/A arasında kaldım
    Macbook Pro Retina daki retina ekran beni ne kadar cezbetsede 256gb alan bana az geldi. Macbook Pro da ise 750gb depolama alanı bulunuyor. Bide Macbook Pro da i7 işlemci var Macbook pro retina da ise i5yardım etseniz çok iyi olucak şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasemenhaydar

Macbook Pro Retina 13" MD213TU/A ile Macbook Pro 13"MD102TU/A arasında kaldım
    Macbook Pro Retina daki retina ekran beni ne kadar cezbetsede 256gb alan bana az geldi. Macbook Pro da ise 750gb depolama alanı bulunuyor. Bide Macbook Pro da i7 işlemci var Macbook pro retina da ise i5yardım etseniz çok iyi olucak şimdiden teşekkürler

256 GB SSD dir
    750 olan HDD

SSD ile HDD arasında çok fark var, SSD çok daha hızlı ve iyi
    Bilgisayarın daha hızlı açılmasını ve daha hızlı program çalıştırmasını sağlar

Bence SSD daha iyi, olmazsa kendinize harici harddisk alırsınız
    Yok ben taşımak istemiyorum diyorsnız bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdekori

quote:

Orijinalden alıntı: hasemenhaydar

Macbook Pro Retina 13" MD213TU/A ile Macbook Pro 13"MD102TU/A arasında kaldım

256 GB SSD dir
    750 olan HDD

SSD ile HDD arasında çok fark var, SSD çok daha hızlı ve iyi
    Bilgisayarın daha hızlı açılmasını ve daha hızlı program çalıştırmasını sağlar

Bence SSD daha iyi, olmazsa kendinize harici harddisk alırsınız
    Yok ben taşımak istemiyorum diyorsnız bilemem

Pm ye bi bakarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.