Şimdi Ara

macbook cahiline yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben de artık mac pclere geçmeyi düşünüyorum ama kafama takılan birkaç soru var sitenin heryerini inceledim
    ama yine de bir cevap bekliyorum
    13" lik macbookprolarda ekran kartı intelin 3000 diye bir ekran kartı ama 15" lerde hem bu kart var hemde ayrı paylaşımsız bir ekren kartı var 15" liğe bütçem el vermiyor 13" lik işimi görür mü? ne yapmak istediğime gelince photoshop ve corel draw ayrıca piyasadaki strateji oyunlarını oynamak istiyorum

2. sualim
    acayip film indirem bir adamım internet download manager kullanıyorum çok hızlı ve çoklu indiriyor acaba macte böyle bir program var mı?
    3. sulaim
    çalıştığım işyerinde network ağına bağğlanıp depo hardımız var oradan devamlı bilgi alıyoruz ve ağ yazıcımız var bunlara sıkıntı olmadan bağlanabilir miyim ?
    işyerindeki tüm bilgisayarlar ve donanım xp ye göreayarlı problem olurmu
    4. sualim
    EMIS adlı bir program var internet tabanlı sadece internet explorerde çalışıyor mozilla falan denedim çalışmadı macte çalıştırabilir miyim?
    5. sualim
    ben devamlı sunum yapam biriyim maclerde sinevizyon girişinin olamdığını duydum bir aparat varmış baktım iki tane var hangisini alacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz?
    6. sualim
    sanal sürücü programı macte var mı bazı cdleri image dosyası olarak tutuyorum sunumlar vs için bunları çalıştırabilir miyim?
    sorularım şimdilik bu kadar devamı olur muhakkak :D
    cevaplarınızı acil bekliyorum

• huuuu kimse yok mu sorumu cevaplayacak
  • 7. sorum

arkadaşlar ıntel HD Graphics 3000 mi daha iyidir yoksa NVIDIA GeForce 320M graphics ekran kartı mı

8 sorum

intel core 2 duo yu mu tercih edeyim yyoksa i7 mi?
  • i7 core2duodan tabiki daha iyide, i7li macbookların fiyatlarından haberin var mı acaba?
  • elbette haberim var
  • 2. ) evet bu tür programlar mevcut
    3. ) bağlanabilirsiniz, dosya yapısına zarar vermez.
    4. ) internet explorer mac te çalışmıyor malesef. (parallels veya wmvare gibi sanal makinalarla bu sorunu giderebilirsiniz)
    5. ) mini-dvi > dvi kablosu
    6. ) evet iso ları açabilirsiniz.
    7. ) Geforce 320m
    8. - 1. ) i7 daha performanslıdır fakat yapacağınız işler için core 2 duo ya da, core i5 makina işinizi görecektir.
  • windows da calisan programlar muadilleri mac os x de mevcut sadece isim degisik, zaten windowsda kurulabilir mac'lere cok zorda kalirsaniz ordan devam edebilirsiniz, bu arada bendeki mb pronun windows performansi gayet iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba, dukkanima bir goz atin isterseniz, dediginiz islerin hepsini yapabilecek bir bilgisayarimi, piyasanin cok altinda satiyorum. Eger dusunurseniz, veya sorunlarinla ilgili akliniza takilan bir yer olursa seve seve yardimci olabilirim.
  • sırf farklı olacam diye tırt makinaları almayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.