Şimdi Ara

macbook da autocad - CAE - gibi mühendislik programları ( sorun )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mühendislik programları için laptop almayı düşünüyorum. aklımda macbook var. acaba bu aletler autocad CAE 3dsmax vs gibi programları açabilirmi ? yüklerken ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim ?

birde 2 bin lira civarı bütçem var. macbook önerebilirmisiniz ?

• 3ds max için nvidialı bir mac almalısınız. Atilerde sorun çıkarabiliyor.
    Autocad mac için uyumlu değil ama bootcamp ile windows kurup çalıştırabilirsiniz..

ve 2000 liraya alacağınız mac ile istediğiniz performansı alamayabilirsiniz.

üst düzey bir sistem toplasanız daha iyi olur sizin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poker in the Face -- 13 Şubat 2011; 22:21:34 >
  • Autocad 2011 for mac var, iki aydır kullanıyorum. Ama alışması biraz zaman alıyor, bootcamp varsa windows tabanli kullanmak daha rahat olacaktır.
  • 2000 liraya macbook yerine baska bir marka i7 li bir cihaz alman senin icin daha iyi olacaktir.
  • arkadaşım 2000 liraya macbook pro yok malesef.en az 5 bin tl gerekir.o praya değer mi değmez elbette.i7 li iyi bir makina al yola devam et derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 13 Şubat 2011; 23:13:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

arkadaşım 2000 liraya macbook pro yok malesef.en az 5 bin tl gerekir.o praya değer mi değmez elbette.i7 li iyi bir makina al yola devam et derim.

Degip degmeme konusu degiskendir, bana gore 5.000tl deger.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

arkadaşım 2000 liraya macbook pro yok malesef.en az 5 bin tl gerekir.o praya değer mi değmez elbette.i7 li iyi bir makina al yola devam et derim.

Degip degmeme konusu degiskendir, bana gore 5.000tl deger.

altından mı yapılyıor arkadaşım bu aletler.intel işlemci hepsinde aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basta bende o sekilde yaklasiyordum ama sonradan farki ortaya cikiyor. Bana ses cikarmayan bataryasi uzun giden gozu fazla yormayan kaliteli bir cihaz lazim ki macbook pro bunlarin hepsini sagliyor. Diger firmalarin bu kalitedeki cihazlariyla karsilastirdiginizda aslinda mbp lerin ucuz bile oldugunu goreceksiniz (sony z seiri x serisi toshiba qosmio portege).
  • teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.