Şimdi Ara

macbook fan sesi ve flash player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar mace biraz uzagim ama arastirmalara basladim sizinde yardimci olacaginiza eminim :) oncelikle normal windows baslarken bile fani fon makinasi gibi calisanpcler gordum malesef :(/video izlerken yada agir olmayan bir is yaparken yazarken mac 0 db seste mi calisiyor yoksa azda olsa fan calisiyor mu birsey okurken ve izlerken bu sesten rahatsiz oluyorum cok cok az bile olsa :)/2.flash player fani calistiran cok onemli bir etkendi belkide diger kulandigim pclerde macte html 5 destekli siteleri acabiliyoruz cokta guzel sistem ama bazi flash player destekli siteleri acmak icin mac versiyonu var mi adobe flash playerin ve fan calisiyor mu flash player destekli sitelerde ..

dipnot sordugum soru macbook prolarda i5 i7 islemcili retina ekranli versiyonlarinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir Ufuk -- 26 Mart 2015; 11:34:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadir Ufuk K kullanıcısına yanıt
    Senelerdir mac kullanırım, daha fan sesini duyduğumu hatırlamıyorum.

Mac'ler de flash player var, ve evet flash player'ın genel olarak kalitesiz bir eklenti olmasından kaynaklı olarak işlemciyi zaman zaman çok çalıştırabiliyor. Bu durumlarda çok az da olsa çok sesiz bir ortamda olduğunuzda fan sesi duyabilirsiniz, ama yinede piyasadaki rakiplerine göre kıyasladığınızda duyacağınız en düşük ses seviyesine sahip olacağını düşünüyorum.

Kendim de pc sessizleştiemesi konusunda çok uğraşmış birisi olarak diyebileceğim, gerek mac mini, gerekse macbook modellerinde fan sesi duymanız için gerçekten çok uğraşmanız gerekiyor.
  • dreampowder kullanıcısına yanıt
    Peki çeşitli programlarla fanı tamamen kapama mümkün mü acaba? mac için flash player olduğuna sevindim ama bir site hem html 5 hem flash player eklentili olabiliyor safariden flash player özelliğini kaldırıp sadece mozilla yada chromea flash player özelliği verebilirmiyiz ?
  • Kadir Ufuk K kullanıcısına yanıt
    Fan'ın tamamen kapatılması mümkün değil de, zaten sesini dumuyorsunuz kapatmanın bir anlamı yokki :D

zaten safaride flash uygulamalası genelde üstüne tıklamadıkça yüklenmiyor.

ben safari ve chrome'da flashblock uygulamasını kullanıyorum. flash içerikleirn üzerine tıklamadıkça yüklemiyor. tavsiye ederim.
  • cook tesekkurler hocam bilgiler icin : ))

• Oyun açmadığınız sürece duymak imkansız denebilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizma06

Oyun açmadığınız sürece duymak imkansız denebilir .

render? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

Orijinalden alıntı: quarizma06

Oyun açmadığınız sürece duymak imkansız denebilir .

render? :)

o da olur
  • Şu anda bu yorumu arka planda Windows 8.1 e oyun kurarken vakit az da olsun geçsin diye foruma girerek yazıyorum ( Bazı oyunların Mac Sürümü yok tabiki ) :) Ve fan sesi vs duymuyorum yinede.. Aldığım ilk zamanlar fan cıkış deliği gözlemleyemediğim için fanı bile yok sanıyordum ben sana öyle diyim o kadar sessiz. Sonradan öğrendim meğerse varmış :) Yani Fan sesi duymadığın için kapatmaya ihtiyaç duymazsın o kadar eminim. Flash Player 'da en az Windows daki kadar normal bir eklenti olarak bilgisayara yükleniyor Adobe web sitesinden. Zaten Mavericks sonrasında ki sürümlerde Flash Player kullanılan yerler genelde kapalı oluyor sitede üstüne gelmedikçe çalışmıyor pilini tüketmesin işlemcini yormasın vs diye... Buda bi başka + sı :)
  • pek pil suresi windowsta ne kadar degisiyor :) birde baska bir sorum bazi ios uygulamalarını calistirmak icin program mevcut mu mac te :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.