Şimdi Ara

Macbook Gibi Laptopların Çok Overrated Olduğunu Düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mac kullanan ram nedir bilmiyor zaten neden upgrade etsin.

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

Mac bilmem de Windows kullanan niye yükseltiyor hala anlamam al ilk başta 64 GB geç ne diye yükseltiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Basit bir vscode paketini kurup derleme vs için bile dıdısının dıdısı kadar kod yazmam gerekiyor. Pentest ve siber güvenlik toolları için elverişli pro açıdan o amaçla kullanıyorum genelde.

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt
    Çok değil 4 yıl önce bir araba parasıydı. Gerçi üstüne 100 koyarsan bugün bir 2011 model Symbol alabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 3 Ocak 2025; 17:29:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Windows 11 ile gelen bilgisayarlarda lehimli 4 GB ramli makineler bile satılıyor hala...

Windows cihazlar çıftlıkçı çarşısı gibi isteyen lehimli ram alıyor isteyen 128-256 GB ramli alıyor isteyen 16 veya 32.

Ben yükseltmeye karşıyım hocam al işk başta 128 64 ne gerekiyorsa

Neden 16 alıp sonra 32 yapıyon 1 yıl sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    elindeki gerekli araçlar çalışıyosa, Linux'ta tabii ki işini yaparsın. ama şu noktalarda patlıyo:

1- yarın iş için farklı bi araç kullanman gerekir, o Linux'ta yoktur ya da sendeki platformda çalıştıramazsın.
    2- düne kadar çalışıyor olan şey çalışmayı durdurur, patlar. çözemezsin.
    3- bazı uygulamalara sürekli güncelleme geliyo ve Linux'ta güncelleme yapmak da patlatıyo.

Linux masaüstü sürümlerinin hepsinin sorunu aynı: bunlar sürdürülebilir olsun diye üretilmiş sistemler değiller. senin işin patlamış, uygulama çalışmamaya başlamış, bu tarz konularda bulacağın bi muhatabın yok. arka planda destek çok zayıf. kendi başınasın.

server Linux için durum 180 derece zıt. orda parayı verdiğin an sana anlık destek sağlarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt

Hala araba parası.

Evet

• 104 bine 48gb ramli m4 pro işlemcili macbook pro ve 27" monitör aldım yağ gibi akıyor. bir de oyun için 30 bine kasa toplayacağım para biriktirince, aslında bu ay alacaktım da kumarda kaybettim maalesef. Doktorayı (computer vision) bitirene kadar idare eder beni (lisans 1. sınıfım).

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.