Şimdi Ara

Macbook mu ipad mi kararsı kaldım yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bende vaio var. vaiomu babama verecegim.cok kararsız kaldım.pcyle çok uğraşmam.macbook air mi alsam ipad mini retina mı?Tablet işimi gorur mu? Universiteye gidecegim pc lazım olur mu?

• eğer durumun varsa macbook derim niye macbook. çünkü macbook her alanda işini görür ayriyetten normal laptop gibi çok kalas değiller. oldukça portatif ve uzun sarj ömürlüler
  • Ipad hiçbir şekilde tamamen işinizi görmez. Bir tane bilgisayar mutlaka lazım. Vaio+Ipad mu yoksa Macbook mu olmalı bence asıl soru :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook air fazlasiyla isini gorecektir. Ipad tek basina yetersiz gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne için kullanacağınızı yazmadan işimi görür mü demek anlamsız değil mi?

Tablet ile bir notebook arasında çok fark vardır ayrıca. Ne yapmak istediğinize karar vermelisiniz.
  • Sonucta vaio yerine ipad mi macbook airmi diyor. ipad tek basina cokta kullanisli olmayacaktir. Uzun sure ipad kullanmis biri olarak tercihini macbooktan yana kullanmasi yararina olur diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrotoxin -- 14 Ağustos 2014; 21:39:02 >
  • biri elma biri armut

bilgisayarın yerini ipad kesinlikle tutamaz. oradaki işleri yapamazsın kısaca.

ama bilgisayara ihtiyacım hiç yok, arada nete girerim biraz surf yaparım, müzik dinlerim video izlerim diosan yeter tabiki ipad. ama sadece bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Macbook Pro kullanıyordum işim geregi evde boş boş duruyordu fazla kullanmadıgım için ve telefonla daha cok vakit geçirdigim için dedim ki mbp'yi satayımda İpad Mini Retina alayım, cihazı sattım rMini iPad aldım 8 ay oldu alalı ve inan usandım artık, pc olmadan olmuyor dedim dün gidip air aldım.. Vardiyalı bir işde çalışmama rağmen durum benim için böyleyken, ögrenci biri için tercihi kesinlikle bilgisayar olmalı diye düşünüyorum..
  • ben de aynı durumdaydım ipadi sattım şimdi pro almaya gidiyorum :)
  • iPad ile Macbook kıyaslanamaz ilk zamanda bende böyle bir ikilemdeydim keza iPad internet ve oyun için ama macbook her alanda işini görür.
  • Bilgisayar ihtiyacın varsa Mac.

• zamanında bu ikileme düşmüş birisi olarak kesinle yeterli değil tek başına ipad.

kesinlikle bilgisayar şart. bir kere o aldığın ipade veri aktarımını bile bilgisayardan yapıyorsun. max belleği sınırlı.

mobil formatında çalıştıracak herşeyi.

sonuç itibariyle ipad bir telefon işletim sistemini kullanıyor.

sen büyük ve işlerini kolaylaştıracak bir telefon alıyorsun bir bakıma ipad alırken. ipad bilgisayarın varken sadece kolaylık sağlar.

atıyorum. iki gün sonra ders kaydı yapacaksın. sıkıntı.

sunum yapacaksın bu durumdada sınırlandırılmış olacaksın.

yada ne bileyim hocan senden iki satır yazı yaz dedi. 2 sayfalık bir yazıyı ipadin küçücük ekranında yaz maile yolla oradan başka bir bilgisayara git çıktı al...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.