Aynı fiyata 64gb ramli bir alternatif gösterebilir misin bana? |
MacBook mu ? windows mu ? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
MacBook tarayıcıdan bir kaç sayfa açınca kasmaz. Çakma ürün almış olabilirsiniz.
-
Dostum ben M1 kullanıyorum değil 5-6 sayfa 20 sayfa açsamda kasma denen bir şey yok.Tabiki bir Windows değil fakat bazı artıları var ve bunlar Windows Laptoplarda yok.Mesela bataryası çok iyi gidiyor ve hafif.Bir yere gidince atıyorsun çantaya şarj kablosunu bile yanına almıyorsun.Hatta çok kullanmayınca yeri geliyor 1 hafta şarj etmiyorsun.Windows Laptoplar henüz bu seviyede değil.Iphone ile çok güzel entegre olabiliyor mesela bu da çok güzel bir özellik.Eğer Macbook kullanıyorsan uzun yıllar götürecek taş gibi bir Laptop'un oluyor.Eğer amacın oyun oynamaksa zaten Macbooklara bulaşmaman gerekirdi.Hadi bulaştın diyelim M3 ve üzeri senin işini görürdü fakat o fiyatlara çıkıncada çok daha iyi windows Laptoplar alınabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 19 Mart 2024; 12:24:27 > -
-
Windows
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stokta neden 64 gb ramli alternatif olsun adam sana yükseltme imkanı vermiş al 8lik 2 tanede 32lik ram modül al yükselt. 32lik ram 2000 lira de hadi ikisi 4000 apple sana 8 gb ram arttırma alternatifini 9500 lira fiyat farkı ile iteliyor. O paranın yarısından azına windowsta tam 56 gb ram yükseltebiliyorsun. Yazılım falan diyecek olanda hiçbir yazılım 8 gb rami 56 gb ram ile aynı kefede çalıştırabilecek güçte değildir. Sanki uzay teknolojisi ram koyuyormuş gibi fiyat çekiyor lehimli rame. Garanti bittiği zaman en ufak diyot atsa anakarta müdahale ettirmek zorundasın sen. O ramlerde ya da ssdde en ufak sıkıntı anakarta müdahale gerektirir. ram, ssd anakarta lehimlilerin hepsi uzun ömürlü olmayan cihazlardır. ssdlerin bir ömrü var samsung evo falan değilse bir süre sonra çip arızası verecektir. Özellikle sürekli doldur boşalt yapan kişilerin cihazlarında bu olur. Ya hepsini geçtim appleda şarj akım entegresi yok ne iphone ne ipad ne maclerde bu yok apple olmayan bir adaptöre taktı mı anakartı yakıyor. Paranızlar rezil ediyor halen daha apple savunuyorsunuz bana. Ben cihazı apple aldım diyelim şarj adaptörünü apple almak zorunda mıyım kardeşim hadi gittim başka yere adaptör evimde kalmış orada muadil bir adaptör buldum kaliteli bir marka değerleri aynı yinede bozuyor cihazını. Sebebide en dandik cihazlarda bile olan akım entegresinin olmaması. Yani bilinçli şekilde arızalanacak cihazlar üretiyor halen daha alıyorsunuz bu çöpleri.
-
Arkada dişe dokunur bir program yok bunları windowstada yaparsın. Photoshopta sağlam bir çalışma o rami doldurur, ya da premier proda. Ufak tefek işi windowsta yapıyor zaten.
-
5 6 sekme açınca mac kasmaz diyorum windows ne alaka hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çoooook basit bir soru sordum. Lafı dolandırma, cevap ver.
-
oyun yok, 60hz ekran maks olacağı 120 hz, çok paran varsa oyun laptopunun yanına al günlük kullanım için ya da iş öncelikliyse alınır onun dışında windows 2-0 önde maç başı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X