Şimdi Ara

MacBook pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese macbook pro konusunda bilgisi olan apple deneyimi yaşayanlardan yardım ve öneri beklemekteyim.Profesyonel kurgu montaj-Video Edit programlarını sorunsuz olarak kullanabileceğim ve 3 4 yıl kasma vs gibi problemlerle beni uğraştırmayacak olan bir mac almak istiyorum maximum 3000 tl verebilirim.Bana bir model tavsiye ederseniz çok sevinirim.'Aynı şekilde bu fiyata bulamazsın derseniz' aynı standartlarda bir win. işletim sistemli notebook da olabilir(mecburen)

• Merhaba,

Bu kadar hızlı gelişen teknoloji karşısında 3-4 yıl sonrasının gereksinimlerini tahmin etmek bu x cihaz onu karşılar demek neredeyse imkansız.Zira istediğiniz şey gerçek anlamda 'güç' istiyen bir parça da notebookların genel anlamda 'gücünü' sınırlarına kadar zorlıyacak olan bir işlem.Bu tipler için desktoplar ideal olsada diz üstü ilede yapılabilir.Tabiki zaman ve işlemin uzunluğu vs gibi bir çok dezvantajıda beraberinde getireceği aşikar.
    Belirtmiş olduğunuz bütçe ile yurt dışı dahi olsa Macbook Pro almanız neredeyse imkansız.Benim tavsiyem : 17 inch (ki 1080 HD video editliyecekseniz kendi çözünürlüğünde görmeniz önem ihtiva edebilecektir) yeni SB i7 işlemcili MB Pro yu tercih etmeniz yönünde olucaktır.O bilgisayarında opsiyonel 7200 rpm dönüş hızına sahip hdd li modelini seçmenizde oldukça fayda sağlar.
  • 17 '' ile 15'' arasında fiyat farkı amerika'da 200 300 dolar fark var bu da yaklaşık olarak 2699 dolara geliyor.4 bin küsür tl valla napcağımı bilemedim mac den vazgeçmek zorunda kalcam galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Pro Ssd Görmüyor
    7 yıl önce açıldı
    Macbook Pro M2 Pro 512GB
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.