Şimdi Ara

macbook pro 17 ' yüksek seste cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yüksek seste bilgisayarın sağ hoparlöründen cızırtı çıkıyor.bilgisayarı alalı yaklaşık 1 hafta oldu.eğer aldığımdan beri bu sorun varsa da farketmedim. nedendir nasıl düzeltilebilir ? hoparlör ün patlak olma ihtimali düşük geliyor.bilgisayar daha çok yeni.

konuyu teknik yardımda da açtım, cevap veren bir kişi bile çıkmadı.umarım burada birileri yardım edebilir.

• hapörlerden gelen cızırtıyı ne yapıyorsa mesela müzikse onu test et bendede aynı pc var bazen bazı müziklerde oluyor müzikten kaynaklanıyor
    sağlam kalitedeki müziklerde hiç bişi yok bazen program mp3 gibi sıkıştırılmış şeyleri çözerken öyle sağ ve sol stereo ayrışmasında oluyor diye düşünüyorum

yoksa başka açıklaması yok

Tabi eğer durum düşündüğüm gibi cızırtı sürekli herşeyde çıkmıyorsa

öyle sürekli her türlü seste cızırtı yapıyorsa bence onu servise götürmende fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrsncrkbr

hapörlerden gelen cızırtıyı ne yapıyorsa mesela müzikse onu test et bendede aynı pc var bazen bazı müziklerde oluyor müzikten kaynaklanıyor
    sağlam kalitedeki müziklerde hiç bişi yok bazen program mp3 gibi sıkıştırılmış şeyleri çözerken öyle sağ ve sol stereo ayrışmasında oluyor diye düşünüyorum

öyle sürekli her türlü seste cızırtı yapıyorsa bence onu servise götürmende fayda var

çok kalitesiz mp3 lerde olur o sorun ancak normal şartlarda olmaması gerekiyor. Ben direk servise götürün içiniz rahat olsun derim. türkiye'den aldıysanız eğer hemen başka pc de deneyin. Onda olmuyorsa değişim talep edin. Daha yeni aldık diyorsunuz. 30 gün içinde hemen değişim yapmak zorundalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dievas

quote:

Orijinalden alıntı: nrsncrkbr

hapörlerden gelen cızırtıyı ne yapıyorsa mesela müzikse onu test et bendede aynı pc var bazen bazı müziklerde oluyor müzikten kaynaklanıyor

çok kalitesiz mp3 lerde olur o sorun ancak normal şartlarda olmaması gerekiyor. Ben direk servise götürün içiniz rahat olsun derim. türkiye'den aldıysanız eğer hemen başka pc de deneyin. Onda olmuyorsa değişim talep edin. Daha yeni aldık diyorsunuz. 30 gün içinde hemen değişim yapmak zorundalar.

servise götürme bişi olmaz kullan gitsin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrsncrkbr -- 6 Şubat 2012; 16:14:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.