Şimdi Ara

Macbook Pro Diğer Klasörü Temizleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu klasörün temizlemem nasıl mümkün olur? Anlamadığım nokta az uygulama var boyutlarıda belli fakat burda ne varsa çözemedim aşırı yer kaplıyor.Kısacası 1-2gb değil baya alan açmam lazım bu nasıl mümkün olur?
    Macbook Pro Diğer Klasörü Temizleme?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belli başlı üçüncü parti uygulamalar mevcut ama tam anlamıyla silinmiyor diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Local yedeklemeler olabilir.

• burhanaks B kullanıcısına yanıt
    Çok saçma kendi kendinide temizlemiyor.Alan kaplıyor baya.Win10 kurcam alan lazım fakat açamadım bi türlü

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Önce local backups disable olarak ayarlamalısın terminal ile. Daha sonra da Clean My Mac programını kurup temizle. Diskteki gerksiz şeyleri siliyor güzel program

• burhanaks B kullanıcısına yanıt
    Onu kullandım önceden fakat max 5-6gb alan açtı

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    O zaman local backups disable diye arama yap google ile

• LaunchAgents, LaunchDaemons, StartupItems, vs. gibi işlerle uğraşmak için sayısız saat harcadım. Bunların hiçbiri gerekli değil. Mac'inizden bir uygulamayı silmek istiyorsanız, lanet şeyi çöpe sürükleyin ...

'Ah, peki tercih dosyaları ve destek dosyaları ne olacak?'

Ne yani, hiçbir şeyi incitmiyorlar. Tercihler yalnızca gerektiğinde aranır ve küçüktürler. Uygulama Desteği'ndeki Öğeler? Uygulama Desteği hakkında bilginiz varsa, bu şeyi kendiniz silmek için yeterince bilginiz vardır. Bunu yapmak için bazı gölgeli yazılımlara ihtiyacınız yok.tweakbox appvalley https://vlc.onl/

Bunların birçoğunun truva atı olarak ortaya çıktığını biliyorum, ancak bu sadece yazılımınızı nereden aldığınız konusunda akıllı olduğunuz anlamına gelir. Apple, saçma sapan kuruculardan sizi korumak için büyük çaba harcadı. Bunu atlatırsanız, o zaman 'Edith'in Yazılım Güncellemeleri ve Fırtına Kapısı Şirketi' yerine, güvenilir yazılım için gerçek satıcı sitesine gitmek için yeterince bilginiz olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShawnKingston -- 17 Temmuz 2019; 21:39:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.