Şimdi Ara

Macbook Pro elektrik kaçağı (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ABD'den gelme cihazımın şarj aletine Türk prizi dönüştürücüsü taktım. Cihazı şarj ederken kasasında karıncalanma gibi elektrik çarpıntısı oluyor. Şarjdan çıkarınca normale dönüyor. Ne yapmam lazım çok korkuyorum dünya para verdik..

Düzenleme : Topraklı uzatma kablosu alarak sorunumu çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yerbay. -- 1 Ağustos 2017; 15:54:2 >

• Başka bir prizde hatta mümkünse başka bir yerde dene.Dönüştürücü kaynaklı olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Başka bir prizde hatta mümkünse başka bir yerde dene.Dönüştürücü kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

Denedim durum aynı..
  • Koskoca forumda soruna çözüm bulamıyorum..
  • Şarj aletin orjinal ise sorun cihazdan kaynaklanıyor. Kimsenin yapacağı bir şey yok. Cihazda elektrik kaçağı var. Mümkünse cihazı değiştirin bence. Bir de touchpad titreme falan yapıyor mu veya algılamama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffon42

Şarj aletin orjinal ise sorun cihazdan kaynaklanıyor. Kimsenin yapacağı bir şey yok. Cihazda elektrik kaçağı var. Mümkünse cihazı değiştirin bence. Bir de touchpad titreme falan yapıyor mu veya algılamama?

En ufak sıkıntı yok.
  • topraklama olmamasından kaynaklanır böyle şeyler.prizde topraklama olmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopta Elektrik Kaçağı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yerbay. kullanıcısına yanıt
    Amerika 110 volt elektrik kullanır, aletin üzerine bak 220 volt'u destekliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Amerika 110 volt elektrik kullanır, aletin üzerine bak 220 volt'u destekliyor mu?

Apple yetkili satıcısındaki cihazlarda kullanılan şarj cihazlarıyla denedim. Sonuç yine aynı.
    O zaman anakartta bir arıza söz konusu olabilir, uzman birinin bakmasında fayda var.
  • Çözüldü.
  • kardeşim merhaba sorun nasıl çözüldü açıklarmışsın aynı sorun bendede mevcut?
    merhaba nasıl çözdünüz?
  • Topraklı priz kullanacaksınız.

hocam apple'daki uzatma kablosu yerine akım korumalı priz alsak sorunu çözer mi

Macbook Pro elektrik kaçağı (ÇÖZÜLDÜ)
  • Hayır. Apple adaptörünün başlık kısmını çıkardığınızda bir metal göreceksiniz. Bu metal topraklama yapılmasını sağlıyor. Bu yüzden bu metal kısmı kullanabilecek bir başlığa ihtiyacınız var.

merhaba,

https://www.apple.com/tr/shop/product/MK122TU/A/güç-adaptörü-uzatma-kablosu

bu kablodan mı bahsediyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.