Bildirim
Ps4 pro çalışırken elektrik giderse
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bunun kesin bir cevabı olamaz, elektronik aletlerin ne zaman nasıl bozulacağı belli olmuyor. 2. gün bozulanda var 10 sene bozulmayanda. Benim cihaz 8-10 kere o şekilde kapandı bişey olmadı ama mutlaka bozulma ihtimalide var onun için sana tavsiyem bi 600'lük ups alıp ona bağla ve endişen kalmasın. Elektrik kesildiğinde veya elektrik dalgalanması olduğunda cihazın zarar görmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Bunun kesin bir cevabı olamaz, elektronik aletlerin ne zaman nasıl bozulacağı belli olmuyor. 2. gün bozulanda var 10 sene bozulmayanda. Benim cihaz 8-10 kere o şekilde kapandı bişey olmadı ama mutlaka bozulma ihtimalide var onun için sana tavsiyem bi 600'lük ups alıp ona bağla ve endişen kalmasın. Elektrik kesildiğinde veya elektrik dalgalanması olduğunda cihazın zarar görmez.
600'lük ups da nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: AsmMsb
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Bunun kesin bir cevabı olamaz, elektronik aletlerin ne zaman nasıl bozulacağı belli olmuyor. 2. gün bozulanda var 10 sene bozulmayanda. Benim cihaz 8-10 kere o şekilde kapandı bişey olmadı ama mutlaka bozulma ihtimalide var onun için sana tavsiyem bi 600'lük ups alıp ona bağla ve endişen kalmasın. Elektrik kesildiğinde veya elektrik dalgalanması olduğunda cihazın zarar görmez.
600'lük ups da nedir?
Güç kaynağı. Ps4'ü buna bağlıyorsun elektrik gittiğinde veya dalgalanma olduğunda hemen devreye giriyor.
http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-fp-600va-line-interactive-ups.html
-
Elektrik giderse amatöre düşer. -
Normal ps4 e birşey olmaz ama pro gümler gider benim helvam fıstıklı olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Elektrik giderse amatöre düşer.
Agir issiz dedected.
Sen buralarda harcanıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Komik -
slim de birkaç defa elekttrik kesintisi oldu sıkıntı çıkmadı. ama pro daha mı sağlamdır yoksa daha mı hassastır bilmiyorum -
Yaşadığım yerde her gün elektrik kesiliyor ps4 alalı 2 ay oldu abartmıyorum 10 kere elektrik kesildi oyun oynarken hiçbir sorun olmadı şükür. Ps4 proda da olacağını sanmıyorum.
Bir elektrik kesintisi konusu daha açılırsa kuscam sanırım. -
En fazla hdd zarar görür pc den tecrübeliyim 1tb yer bildiğin kafayı yedi 30dk 45dk arası windows açılıyordu herhangi bişeye tıklayınca pc donuyordu ssd ve güç kaynağı aldım
Benim yaşadığım bölgede haftada 4 5 kere elektrik gider . Suana kadar 30kere olmustur.şükür suan bi problem yok.
Subattan beri 2 kere elektrikler kesildi, ps4 pro hala sapasağlam. Yine de elektronik şans işi.
Bir şey olmadı benimkine 5 6 defa oldu bana mısın demedi bakalım nereye kadar devam edecek böyle.
Böyle düşünmek çok yanlış ya, kafayı yiyer insan. Düşünsene telefon alıyorsun yere düşer mi, hırsız gelip çalar mı? şarja koyuyorsun acaba şarjdayken patlar mı? böyle düşüncelere girersen arkham'a ziyaret edersin
hele birisi vardı forumda o çok efsaneydi '' ps4'ün üzerinde çizik var diye servise yollamıştı '' -
Çözünürlüğünüz 800*600 olacaktır. Allah muhafaza.
Bende fat ps4 var 15-20 defa elektrik gittiği için kapanmıştır ama hiç birşey olmadı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- ps5 bluetooth kulaklık bağlamak
- doğubank ps5
- ps4 oyun silme
- ps5 dinlenme modunda oyun iner mi
- sackboy 2 kişilik nasıl oynanır ps5
- en çok oynanan oyunlar
- the witcher 4. sezon
- the last of us 3
- ps5 pro ne zaman çıktı
- oyuncu kulaklığı önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X