Şimdi Ara

Playstation 5 yüksek akımdan bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkese merhaba. Senelerce bir sürü Türk gencinin yaptığı gibi forumlara bakarak onlarca sorunumu çözdüm ama bu başlığı açan kimseyi görmeyince kolları sıvamanın vakti geldi dedim çünkü bunu kos koca ülkede tek yaşayan ben olamam.

Soruna gelecek olursak. (Ürün adıma Gürcistan fişli faturalı üründür.)

Yatağımda oturmuş keyifli bir şekilde PlayStation'dan filmimi izliyordum, çat diye PlayStation kapandı ve bir daha asla açılmadı. Yüksek akım işi olduğu kesin, evde denenecek her yolu denedim, hiç bir sonuç elde edemedim. Tuşuna basıyorum, bip sesi çıkıyor, mavi ışık geliyor, tak, cihaz kapanıyor. Bugün Eminönü'nde bir tamirciye gösterdim, 1.500₺ ile 6.500₺ arası bir masrafının olduğunu, lakin anakartı yandıysa 12.000₺ masrafının olduğunu söyledi. 2-3 gün içerisinde bana geri dönüş yapacak. Konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum, sizce arızası nedir? Anakart bozuk olsa bip sesi gelip mavi ışık gelir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yüksek akım ney ? Tanıyı nasıl bu kadar kesin koyabildiniz ?

Şebeke gerilimi kaç amper bunu biliyor musunuz. Cihaz kaç amperle çalışıyor bunu biliyor musunuz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    iç Mimarım, yaklaşık 60 senelik bir apartmanda oturuyorum evimde yüksek akımdan dolayı daha önce bu tarz problemler yaşadım. Playstation ise 2.5A 250V ile çalışıyor. Bu yüzden konunun direkt onunla ilgili olduğunu düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semihincce -- 27 Aralık 2024; 15:11:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yüksek akım dediğiniz nedir yüksek voltajmı demek istiyorsunuz. Eğer öyle demek istiyorsanız o sırada odadaki ışıkta veya çalışan başka bir cihazda problem yoksa söğlediğiniz gibi olmayabilir zaten anladığım kadarı ile elektirik elektronik ve tamirden anlamıyorsunuz zira yarumunuz onu gösteriyor. Ayrıca elektirkle çalışan hemen hemen bütün cihazlar bozulur hemde şöyle ya azönce çalışıyordu, dün akşan çalışırken kapattım şimdi çalışmıyor, hiçbirşey yokken durup dururken bozuldu gibi.Kısacası sizin cihaz sizin deyiminizle yüksek akımdan (ki bu deyim bana göre çok yanlış ve bilinçsiz söylenmiş bir laf) bozulduysa hiç çalışmaması lazım ama durum onu göstermiyor.

• yüksek voltaj diyelim yalnız öyle olsa tvnizdede sıkıntı olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.