Şimdi Ara

Macbook Pro Kapalıyken Isınma ve Fan Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabahleyin işim bittiğinde mac i direk kapağını kapatarak kapadım. Uyku modu da diyebiliriz. Çoğu zaman böyle yaparım. Fakat 2 saat önce uyku modundayken aşırı ısınmaya başladı ve fanın sesi yan odadan duyuluyordu. Mac i açmayı denedim ama işe yaramadı. Ben de telaşla balkon zeminine koydum, 5 dakika sonra soğuktan olsa gerek normale döndü. Şimdi normal bir bilgisayarın böyle bir sorunu olmayacağından App Store'a götürmem gerekli mi ? Bir de nedeni nedir acaba?

• Götürmek değil de en azından arayıp bir sor müşteri hizmetlerine. Garantisinin sona ermesine çok varsa "daha sonra bizim için daha büyük sorun olur bugün halledelim" diye düşünürler böyle durumlarda. Sorun var ama biz yokmuş gibi davranalım demezler, merak etme.
  • Apple genelde bu tip sorunlar için smc reset öneriyor sorununuz devam ediyorsa deneyebilirsiniz nvram reset 'de yapabilirsiniz muhtemelen yazılımsal bir sorun ya da arka planda çalışan bir uygulama da sebep olmuş olabilir.
  • Ayarlarda (Enerji tasarrufu kısmında) "Power Nap" etkinse bundan kaynaklanmıştır. İptal edin..

"Power Nap" ne işe yarar diyorsanız cihaz uykudayken senkronizasyon, yedekleme, mail-mesajları kontrol etme vs.. işleri yapıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 yüksek fan sesi sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.