Şimdi Ara

MacBook Pro Klavye Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben bir adet MacBook Pro mid2012 13" cihaz sahibiyim. Cihazımı tertemiz kullanmama rağmen çözümlemediğim bir sorundan ötürü W tuşum artık tepki vermiyor. Sanırım klavyemi değiştirmekten başka çağrem yok gibi görünüyor. Cihazının daha önce klavyesini değiştiren arkadaşlar var mı ? Servis bu işlemi ne kadara yapıyor bilgisi önerisi olan varmı? Yoksa Klavyeyi kendim mi biraz emek ve sabır ile temin edip takmalıyım bilemedim. Daha önceden cihazımın Ram ve Depolama Birimini kendim değiştirmiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozartagabey -- 31 Mayıs 2020; 18:26:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=OCmPqsvVP_8
    Bu video gibi videolar çok bak değiştirebileceğini düşünüyosan değiştirirsin.
    Ebaydan sökme kiti ve klavye bulabilirsin.
  • Merhaba arkadaşlar klavyeyi değiştirebilmek icin butun ic aksamı sökmek gerektiğinden dolayı o kadar cash döktüğümüz bir cihazı yapboz etmek risk almak istemedim. Yemedi acikcasi.. Hazir su anda Almanya da bulunmam nedeni ile Apple Store Koln mağazasından Randevu aldım. ( Bu arada Türkiye'den Pupa bilişim ile görüşmüş 600 liralık fiyat almıştim ) . Apple Store da 175 Euro ya cihazıma Turkce Q klavye takabileceklerini söylediler. Hesap kitap yaptım Daha uyguna geldigi icin burada yaptırdım. Ayni Zaman'da cihazımı istersem para yerine sayacaklarını Klavye ücreti ve ekstra bir miktar para ödemem durumunda yeni bir Apple MacBook Pro 2016 Retina verebileceklerini söylediler %10 ekstra indirim şansı ile ... Fakat o anki bütçemden dolayı kabul edemedim. Sorunumda böylece çözülmüş oldu. Deneyimlerimi sizlerlede paylaşmak istedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.