Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Durum Bilgileri:
    Devir Sayısı: 108
    Durum: Normal
    Pil Takılı: Evet
    Amper (mA): 0
    Gerilim (mV): 12890

• Bu bilgisayarı 7 bin liraya satıyor bi arkadaşlar daha 1 aylık doğru düzgün kullanmamış. Sizce alınır mı? Tasarım yapacağım illustrator ve photoshop ta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinir

• femre1907 F kullanıcısına yanıt
    Sıfırı zaten o para satılıyor. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    MacBook pro 2019 model labtobu %100 şarj ediyorum, sonrasında sistemi kapatıyorum.
    Ancak 20 gün sonra falan tekrar açtığımda pil yüzdesi%85 gibi açılıyor.Bu normal midir?

• Serdem1903 S kullanıcısına yanıt
    Bu durum normaldir. Ancak uzun süre kullanmadan duracak olan cihazlarınız için Apple bataryayı %50 civarında bırakmanızı tavsiye ediyor.

• kumutlu kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bilgi paylaşımı için.
    Ancak ben uzun süre kullanmayacağım bataryayı %50, bırakırsam bu da farzı misal 1 ay sonra açtığımda %30 gibi bulacağım demek değil mi?

• Serdem1903 S kullanıcısına yanıt
    https://www.apple.com/tr/batteries/maximizing-performance/

Bu makalede dediğim konuda detaylı açıklamak var.

6 aydan uzun süre kullanmayacaksanız da arada çıkarıp tekrar %50 ye kadar sarj edin diyor. Yani uzun süreli beklemelerde durduğu yerde bir miktar azalması normal bir durum.

• Arkadaşlar benim 2015 i5 16gb Ram 256SSD MacBook Pro bilgisayarım var ve egpu sistemine girmek istiyorum, bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • arkadaşlar kolay gelsin, macbook pro 13 inç almayı düşünüyorum ancak yeni almaya bütçem yetmiyor. İkinci ele yönelmiş durumdayım nelere dikkat etmeliyim? yol gösterici mesajlarınız için teşekkürler
  • PT, Pozitif Teknoloji mi? Garanti durumu nasıl oluyor acaba. Fiyatlar gayet uygunmuş.

• Arkadaşlar Macbook pro 13 inç modelini 12 mart perşembe günü akasya apple store'a teknik servis için götürdüm. Daha önce servise götüren var mı? Ne kadar sürede yapıyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

Arkadaşlar Macbook pro 13 inç modelini 12 mart perşembe günü akasya apple store'a teknik servis için götürdüm. Daha önce servise götüren var mı? Ne kadar sürede yapıyorlar?
    Hangi sorundan dolayı götürdünüz ? Bende servise vermeyi düşünüyorumda .
  • arkadaşlar merhaba,

Malum macbook pro cihazımda sadece usb-c giriş bulunduğundan, tvye bağlamak için bir hdmi dönüştürücü almak istiyorum. Daha önce herhangi bir ürünle deneyimleyen var mıdır? Apple sitesindekiler ciddi pahalı. Çok görüntü kalitesi farkı veya aktarım hızı farkı yaratırlar mı yoksa piyasadaki muadilleri de iş görür mü?

tşk
  • mhmt777 M kullanıcısına yanıt
    YouTube ve Google da bakmadığınız kaynak kalmasın, bende bir ara araştırmıştım çok doyurucu bilgiler var. Virüsten dolayı şu sıralar ikinci el cihaz önermiyorum evinize başkasının cihazını bir süre sokmayın derim.
    Ve Mart sonunda yeni cihazlar gelebilir diyorlar onları da beklemekte fayda var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    izlemediğim inceleme kalmadı ama kullanıcı yorumları daha önemli bence. o zaman bir iki ay bekleyip sıfır almakta mantıklı olabilir dediğiniz gibi
  • Macbook Pro 2017 kasa da 8 gb ram var bunu teknik servis veya kendi çabalarım ile 32 yapabilir miyim ?
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    touchbar lı mı hocam? sorunuzdan bagımsız olarak soruyorum
  • mhmt777 M kullanıcısına yanıt
    değil
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    memnun musunuz kullanımdan bende almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.