Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bütçen ne kadar yüksek donanım eklemeye yetiyorsa ekle , touchbarlı olanın dan al mutlaka , memnun kalmama ihtimalin yok
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam peki, 16 gb ram yeter mi
  • mhmt777 M kullanıcısına yanıt
    hangi işte kullanacaksın ?
    genel kullanım + autocad
  • mhmt777 M kullanıcısına yanıt
    Bütçen 32 gb’a yetiyorsa öyle yap , ssd en az 256 GB olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    tsk ederim, sagolun hocam
    Eğer MacBook pro 2017 model ise Yapamazsınız.

Elinizdeki cihaz 32gb i desteklemiyor. O dönemde çok tartışılmıştı en yüksek donanımda dahi orijinal olarak 32 opsiyonu sunulmuyordu.

En fazla 16 yapabilirsiniz ki o da inanılmaz zor bir işlemle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook pro 16' aldım.Lakin yeni olduğu için acemilik var.Önerdiğiniz program felan var mı ? Oyun pcsi değil biliyorum ama arada oyun oynayası geliyor insanın yok mu oyun ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kumutlu kullanıcısına yanıt
    16 nasıl yapabilirim ?
    kendinize güveniyorsanız deneyin ama hiç tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumutlu -- 16 Mart 2020; 12:15:42 >
  • kumutlu kullanıcısına yanıt
    teknik servis'e yollasam ücret dahilinde yapmazlar mı ?
    hayır yapmazlar.

ram'i arttırmaya gerçekten ihtiyacınız varsa elinizdekini satıp daha yüksek ramli bir model satın almak yapabileceğiniz en ucuz yöntem olur diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Hangi sorundan dolayı götürdünüz ? Bende servise vermeyi düşünüyorumda .

Alıntıları Göster
    yeşil ekran ve k.i tuşlarının altından ses geliyordu. Batarya tam dolu olunca bilgisayarı tamamen kapatıyor , birkaç gün sonra açıtığımda şarjı yüzde 30 seviyelerinde azalıyordu. 2 gün sonra servisten aldım. Hiçbir soruna rastlamamışlar. Şuanlık bir şey yok pc de. Sorunlar tekrarlarsa yeniden götürücem
  • sezer1578 kullanıcısına yanıt
    Yeşil ekran sorunu bende de var 2 defa görüştüm bu konu ile ilgili yazılımsal bir sorun ve son Catalina güncellemesi ile bu sorunun giderildiğini söylediler fakat halen aynı sorunu yaşıyorum ben. Onun dışında screen flickering denilen bir sorun daha var benim ekranda donanımsal olarak ekranının sıkıntılı olduğunu düşünüyorum bu yüzden ekran değişimini isteyecem. Bunun dışında touch bar ile ilgili arada takılma sorunu yaşıyorum . Umarım servise verdiğimde düzgün bir hizmet alırım.
  • noth1nq. kullanıcısına yanıt
    Bende kş yeşil ekran sorunu son güncelleme ile düzelmişti.

• yeni updatemiz haftaya kaldı
  • sezer1578 kullanıcısına yanıt
    Selamlar, MB Air 2020 hakkında görüşleriniz nelerdir ? günlük kullanım için satın almayı düşünüyorum ama uzun vadede kullanmak için 4-5 yıl gibi bir süre için Pro mu almak daha mantıklı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akpnar1905

Selamlar, MB Air 2020 hakkında görüşleriniz nelerdir ? günlük kullanım için satın almayı düşünüyorum ama uzun vadede kullanmak için 4-5 yıl gibi bir süre için Pro mu almak daha mantıklı sizce ?
    Merhabalar, günlük kullanım için alınabilir. Apple macbook air cihazını günlük kullanımlar için yapıyor zaten.
  • Yeni MB Air 2020 işlemcisi 1.1 ghz I3 , tanıtımda 2 misli hızlı denildi. Bu durum doğrumudur? Bilgisi olan var mı?

• realistic34 R kullanıcısına yanıt
    *Retina olmayan MacBook Air ile karşılaştırıldığında. Yani i5 5. Nesil ile karşılaştırılınca
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.