Şimdi Ara

Macbook Pro mu? Gamebook mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar şimdi şöyle bir durumum var üniversiteyi yeni kazanmış olup bir pc alacağım ancak bilgisayarda oyun oynamasını seven birisi değilim sevemedim hiçbir zaman.. Bu yüzden gerekse tasarımı gerekse markaya güvendiğimden macbook pro 13' almayı düşünüyorum ancak şuan piyasadaki modelin güncelleneceği söyleniyor ne zaman güncelleneceği hakkında bir bilginiz varmı? Bu cihazı önerir misiniz? + ve - leriyle bahsederseniz bana çok yardımcı olursunuz..

• Bende ikisi arasında kararsız kaldım. Win10da gayet iyi hızlı bir işletim sistemi.Mac ise hiç kullanmadım fakat fazlasıyla olumlu yorumlar ortada. Amerika kaynaklı sitelerde önümüzdeki ay içinde macbookların güncelleneceği söyleniyor. 1 ay beklemenizi yeni çıkanın özelliklerine göre tercih yapmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tync2006 T kullanıcısına yanıt
    Zamanında ben de aynı ikilemde kalmıştım. O zamana kadar pek oyun oynamamıştım, belki oynarım diyerekten MSI da karar kılmıştım o zaman. Ama maalesef geçen zaman içinde yine sevemedim ve o zaman biraz pişman olmuştum doğrusu. Pişmanlığımın nedenleri ise; oyun bilgisayarı aldığım için bilgisayar gerçekten büyüktü, taşırken sıkıntı çıkarıyordu bana. İkincisi ise; şarjının az gidiyor olmasıydı. Yaklaşık bir ay önce Macbook Pro 13" aldım. Alırken aynı şüphelerim vardı. Yeni Macbook çıkacak onu beklesem mi felan diye. Büyük bir değişiklik olarak(ne kadar büyük denilebilirse tabii) OLED ekran geleceğini biliyorum Macbook'a.(Hatam olabilir, başka büyük bir değişiklik de olabilir.) Ama unutmamak gerekir ki yeni Macbook geldiğinde fiyatı, şu anki Macbooklardan yaklaşık bir 350 - 400 TL fazla olacaktır. Bunu da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
  • tync2006 T kullanıcısına yanıt
    Maddi durumunuzu bilmiyorum fakat üniye yeni gidecekseniz öğrenci ortamında biraz fazla yıpranır yurt , yada öğrenci evinde kalacaksanız fakat kendi evinizse sorun olmaz eğer maddi durum çok iyi değilse alacağınız uygun fiyatlı bir notebook hertürlü işinizi görür kafanızda daha rahat olur.Tabi bu kullanacağınız programlardan şarj sürelerine kadar farklılık gösterir kütüphane,seyahat,işyeri gibi ortamlarda mac tercih edilebilir şarjın iyi gitmesi sebebiyle kimisi macbook alıp şarj döngüsü azalmasın diye prizden çıkarmıyor masaüstü pc gibi kullanıyor nebiliyim size kalmış ucuz aletler değil al geç denmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkür ederim daha önceden de dediğim gibi Apple'ın diğer ürünlerini de kullanmaktayım ve memnunum o yüzden MacBook tercih edeceğim gibi ama yeni modeli bekleyip bir görmekte fayda olduğunu düşünüyorum
  • 2012 macbook pro retina kullanıyorum.

günlük çıtır çerez işlerde çok başarılı bir cihaz. daha en az 3-4 yıl da bu şekilde gider.

ancak son 1 yıldır, pratiğimin gelişmesi ve biraz da yorum katabilmeyi öğrenmemle, photoshop kullanırken, sık sık fan devreye giriyor. sessizliğine alışmış olmam nedeniyle en ufak bir ses bile "nerden çıktı şimdi" dedirtiyor. ek olarak, artık ram'i kolayca doldurabiliyorum (8GB) ve upgrade edilebilir bir özellik değil.

13 inç modeliyle 5-6 yıldır, IT sektöründe danışmanlık yapan, ordan oraya koşan, sık sık şirket değiştiren böylece sık sık güvenlik ayarlarını, mail server ayarlarını değiştiren arkadaşlarım var. son derece memnunlar. ve değiştirmeyi de düşünmüyorlar. daha birkaç sene gider diyorlar. ancak benim çıtır çerez kullanım örneğindeki gibi; bu arkadaşlarım mac'leri ile geliştirme yapmıyorlar. not alma-paylaşma, maillerini yönetme, sunum hazırlama-gerçekleştirme, film izleme, sosyal medya gibi işlerini yapıyorlar.

macbook ile java kullanarak kod geliştiren, test yapan arkadaşlarım ise 2-3 yılda bir değişmesinden bahsediyorlar.

tercih yaparken göz önünde bulundurursun diye paylaştım.

• İyi günler bende 2012 yılında 13'' macbook tercihini yapmıştım.macbook kişisel kullanım olarak evet,tatlı bir makina.Ancak aynı fiyata windowslu gerçekten daha performanslı ve güzel makinalar var.ben onlara yönelmenizi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Macbook pro kullanan var mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunun cevabını artılarıyla eksileriyle açıklayabilecek biri var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.