Şimdi Ara

MacBook’ta gamepass kullanılabilir mi ve fm22 mevcut mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iyi seneler herkese.

mac aldım. Fm22 pahalı geliyor. Gamepass aylık ücrette düşük. Epicgames’te var fm22. Ama macbook’ta gamepass nasıl olur bulamadım. Var mı bir yolu? Yabancıyım bu oyun konsol vb konulara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Game Pass'i MacBook'ta Kullanabilir misiniz?

Xbox Game Pass, geniş bir video oyunu kitaplığına erişim sağlayan bir abonelik hizmetidir. Game Pass'in Mac uyumlu olup olmadığı merak konusu.

Cevap: Hayır

Şu anda Xbox Game Pass, MacBook'larda kullanılamıyor. Hizmet yalnızca Windows PC'ler, Xbox konsolları ve mobil cihazlarda mevcuttur.

Alternatifler

Mac kullanıcıları, Game Pass'e benzer oyun aboneliği hizmetlerinden yararlanabilirler:

• Apple Arcade: Apple'ın oyun abonelik hizmeti, Mac'ler de dahil olmak üzere Apple cihazlarına özel oyunlar sunar.
    • PlayStation Plus: Sony'nin abonelik hizmeti, PlayStation konsollarının yanı sıra Mac'lerde de oyunlar sunar.
    • Google Stadia: Bulut tabanlı oyun platformu, Mac'lerde de dahil olmak üzere çeşitli cihazlarda oyun oynamaya olanak tanır.

FM22 Durumu

Football Manager 2022 (FM22), popüler bir futbol yönetim simülasyonudur.

Cevap: Hayır

FM22, Mac uyumlu değildir. Oyun yalnızca Windows PC'ler, Xbox konsolları, PlayStation konsolları ve mobil cihazlarda mevcuttur.

Mac kullanıcıları, Football Manager serisinin önceki sürümlerini veya diğer futbol yönetim simülasyonlarını oynayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • macbooka windows kurman lazım yoksa mümkünatı yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.