Şimdi Ara

macbooka geçiş ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    16 gb ram
    amd a10
    r9 m290x
    1tb + 128 gb ssd me msi in standart özelliklerini taşıyan laptop kullanıyorum oyun için almıştım şu an 2. elini sanırım 3000 tl civarında satarım çok da bir bilgim yok o konuda
    oyun için almıştım artık çok vakit ayıramıyorum ve çok ağır ve hantal zorlanıyorum bu konseptte taşımakta felan macbook düşünüyorum nasıl bir cihaz önerirsiniz ? bütce 3600 ile sınırlı

• Macbook Pro Retina, almalısın, zaten en ağır macbook pro bile piyasadaki ince laptoplardan ince. İşlemci HDD kapasitesi,EKRAN KARTI!, ve bir çok şeyde gerileyeceğini bilmeni isterim, amacın oyun değil anladığım kadarıyla ama bil yani, tabi macbook kullanırsan başka laptoplar taş devrinden kalmış gibi gelecek , o trackpad den sonra emin olabilirsin.

Macbook Retina Pro i5-8gb ram 256gb SSD li versiyonlara bakmalısın apple.com.tr den değil orada 2015 early ler var ve ciddi zamlı, TVT,ESC,PUPA gibi sitelerden bakabilirsin.
    Örnek;
    http://www.tvt.com.tr/APPLE-MacBook-Pro-Retina-MGX82TUA-13-INCH-i5-26-GHz-8GB-256GB,PR-47089.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabit Kamera ile İlgili Sorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.