Şimdi Ara

MacBookPro C2D 2.4 early 2008 acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acilip gibi harddosk Sesi geliyor dugmedeki isik yaniyor bagli tasinabilir hdd ye Elektrik geliyor ancak makina acilmiyor, ekran siyah kaliyor, klavye isiklari ve elma isigi yanmiyor sizce neden olabilir?
    Bir de time capsule daki bu makinanin yedegini baska bir makinaya yukleyebilirmiyim?
    Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasalt -- 13 Ekim 2013; 21:01:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MBP'ler sorun oldugunda ne gibi bir sorun yasadigini bildirmede maalesef ozurlu. Dolayisiyla butun olasiliklari atmam lazim ortaya.

1-Guc gitmiyor olabilir, MagSafe'ín isigi yaniyor mu? Yaniyorsa hangi renk yaniyor? Eger yanmiyorsa baska bir adaptor bulmayi deneyin. Eger yaniyorsa PRAM veNVRAMí sifirlamayi deneyebilirsiniz.

2-Daha yuksek ihtimal, RAM sorunu olabilir. Slotlardaki RAM'leri cikarip teker teker, farkli slotlarda deneyin. Sorun slotlarda ya da RAM'lerde olabilir. Dolayisiyla butun olasiliklari denemenizi oneririm.

3-LogicBoard kizarmis olabilir, umarim sorun bu degildir. Eger yukardakilerin hic biri cozum olmadiysa sorun LB demektir. Turkiye'de LB'yi tamir edebilecek servis oldugunu sanmiyorum. early-2008 LB'sine Apple servisi 800 lira civari bir sey ister.
  • Ilginiz icin tesekkurler. Ilk 2 secenek sonucsuz olduguna gore korktugum gibi logic board problemi herhalde.
    Bildiginiz givenilir ve hesapli bir servis varmidir?
    Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara icin tavsiyede bulunabilirim. Baska sehirler hakkinda bir fikrim yok.

ProMac: Yıldızevler Mh. 06550 Ankara - (0312) 441 6233 //Yanlis anlasilmasin calisan falan degilim, memnun bir musteriyim sadece.
  • Merhaba
    Olayin logıc board olduguna karar verince gozu karartip MBP yu actim logıc board u sokup 195 derecede 7,5 dakika firinladim ve sonuc; MBP umu kullanmaya devam ediyorum. Ancak tabi ayni olay yeniden oldu ve yeniden firinladim simdi yine calisiyor. Yani sanirim bundan sonra logıc boardumun kalan omru firinla kasa arasinda gidip gelmekle gececek.
    Saygilar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.