Şimdi Ara

MacbookPro Windows Kurulumu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yeni Macbook kullanıcısı olarak cihaza Windows kurmak istiyorum,bununla ilgili araştırma yaptım fakat tam olarak tatmin olmadım bazı konularda. MacBookPro 13"3 İ5 2.3 2x2Gb 320Sd cihazım bu, Windows 7 yada Windows Vista kurmak istiyorum. Nasıl kuracağımı bilen biri anlatırsa çok sevinirim, ayrıca Windows kurmalımıyım performans açısından bununlada ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Bununla ilgili belki bir çok konu açılmıştır emin değilim açılmışsada kusura bakmayın, amacım tam olarak nasıl format atılacağını yanlışsız öğrenmek. Şimdiden teşekkürler.

• Ben anlamadım, MBP deki işletim ssitemini silip windows mu kuracan, yoksa hem o duracak hem windows mu karacan ??
  • Evet,hem windows hem mac işletim sistemini kullanmak istiyorum. Yardımcı olurmusunuz?
  • OS X işletim sisteminin applications/utilities klasöründe bootcamp isminde bir araç var. Onu çalıştırıp yönergeleri takip edin. youtube den de yardım alabilirsiniz bootcamp hakkında.
  • Türkçe bir kayank gördüm. Yardımı olacaktır takıldığınız yerler olursa yine burada sorabilirsiniz.
    <KAYNAK TIKLA>
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için hemen bakıyorum.
  • Mac de windows'a ne gerek var
  • Biraz hort olacak ama sormadan edemiyorum.Madem Windows kuracaktın niye o alete milyarlar döktün?Yarı fiyatına aynı performansta Windows laptoplar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios

Biraz hort olacak ama sormadan edemiyorum.Madem Windows kuracaktın niye o alete milyarlar döktün?Yarı fiyatına aynı performansta Windows laptoplar var.

İki işletim sistemininde kendine has özellikleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmış gibi olmayayım, arkadaşın mac book'una ayrıca win 7 kurmak için bu topiğe denk geldik.

Sorular makul bile olsa daha çok Windows üzerinde rahat çalışan bazı programları Mac'e kurmak zor oldu özellikle bazı oyunlar ve Photoshop ve onun Plug-Inleri (korsan bunlar) kurmak Mac'de zorladı, Mac versiyonları çalışmadı ve daha bir çok şeyden vazgeçmeden Mac kullanmak istiyor tabii bunun için de harici ekstra bir işletim sistemi olarak bilgisayarında bir de Windows olmasının artısı vardır eksisi yoktur sanıyoruz. Bakacağız sonuca.
  • Oyuna ihtiyacı olmayanlar için bir öneri sunmak istiyorum. Bence sanal makineye yükleyin. Arada bir Windows kesinlikle gerekiyor. Ben o şekilde çalıştırıyorum. VirtualBox ile. Oyun hariç her tarz Windows programı ve Windows'un kendisi gayet güzel çalışıyor. Ram en az 8 GB olursa performans sorunu da yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 7 Kasım 2012; 11:53:48 >
  • Arkadaslar bende MacBook Pro mu hem windows hem mac os x olarak kullanmak istiyorum. Ama laptopimda optik surucu yok BOOT CAMP ile de hata cikiyor. Nasil bir yontem kullanabilirim. Yardimlarinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurs123

Arkadaslar bende MacBook Pro mu hem windows hem mac os x olarak kullanmak istiyorum. Ama laptopimda optik surucu yok BOOT CAMP ile de hata cikiyor. Nasil bir yontem kullanabilirim. Yardimlarinizi bekliyorum

bootcamp ile hata çıkmaz hocam, windows iso dosyasını masaüstüne at, flash diskini tak,bootcamp'a gir uygun seçenekleri işaretle, masaüstündeki windows iso'sunu seç, flasha kendisi oluşturacak o kurulumu, sonrada otomatik ayarlıyor zaten herşeyi..
    bazı arkadaşlar mac te windowsa ne gerek var diyorlar, ya bi Allahın kulu bana safariden veya osx teki herhangi bir internet tarayıcısından e okula nasıl not girebileceğimi yazabilir mi, olmuyor işte e okul sadece ie ile uyumluymuş

• muhammet_89 kullanıcısına yanıt
    hiç o konulara girmeyelim hocam mebdeki mühendisler tarayıcı kullanım oranlarına hiç mi bakmıyorlar?

hani onu geçtim, ie gibi iğrenç internet tarayıcısından anaokulu notlarını girmek tamamen işkence, meb sistemi ayrı işkence. anaokulunda puanlama sistemi de yok, her öğrenci için ayrı ayrı yazı yazılıyor, 5 farklı kategoride. Noktalama işaretlerinden sadece, nokta, virgül, iki nokta üst üste kullanılıyor, bir sürü imla hatası çıkıyor bu yüzden. bir de 10 dakika sınırı var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.