Şimdi Ara

Maçı izlememeyi düşünen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen 90 dakikayı zor çıkarırım ben. Zaten Selçuk Topuz Baroni orta sahası var maçın senaryosu az çok belli benim kalp dayanmaz bu gece yatmayıp maç saatinde uyumayı düşünüyorum tabi sağ sol belli olmaz fakat şu anki düşüncem bu. Yok mu başka benim gibi düşünen bi vatandaş?

• düşündüm fakat yapamayacağıma kanaat getirdim.hani otobüste ineceğin durağa gelmeden önce uyanırsın ya,benim de aynı hesap olur
  • Tarihimizin en onemli maci da olsa izlemem. Cunku izlersem Selcuk ve Baroni'nin "Sinirlendirerek adam oldurme" ozelliklerine maruz kalacagim ve zaten seyrelmis olan saclarim iyice dokulecek. Kel bir kanser hastasi olmak istiyorsaniz seyredin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plzen maçında son 10 Lazio'da son 20 Benfica ilk maçında son 30 dk'yı izlemedim.Bu sefer ikinci yarıyı izlemem heralde.
  • Tarihimizde ilk defa yarı finale çıkmışız. İlk defa farklı farklı bir heyecan yaşayacağız. Finale çıkacakağız ve baroniden stres olmamak için bu duyguyu yaşamayacağım. Baroninin selçuğun stresine karşılık final mutluluğu. Ben izlerim.
  • mazoşist olduğumuz için izleyeceğiz
  • senle ayni nedenlerden dolayi sevilla macini izlememistim tur atladigimizi sabah televizyonlardan ogrendim kutlamayi sabah yaptim ama bundan sonra yapmam bunu takim yense de yenilse de insan pisman oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkes zor maç olacak diye düşünüyor.

Bir de şu var ilk golü biz atarsak fazla stres olmaz bence. Hele ikinci golü de biz atarsak geri kalan bölüm oldukça sıkıcı olabilir. Olmayacak bir şey de değil, Benfica'nın defansı çok kötü.

Beklentilerin aksine Fenerbahçe'nin bu sezonki en rahat maçı da olabilir, ki benim beklentim bu yönde.
  • 2008 avrupa şampiyonasında hırvatistan maçının 120.dakikasında,sinirimden televizyonu tekmeleyip kapatmıştım.nasıl pişman olduğumu anlatamam.
  • Tabikide izleyeceğim. Yemişim Selçuğunu. Amsterdam'a gidiyoruz la
  • Çıkar çatır çatır izlerim. Ölürsekte ölürüz. En azından aptalca sebepler nedeniyle değil, birşey uğruna ölmüş oluruz.
  • Ulan yazmayın şöyle şeyler direncim kırılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Plzen maçında son 10 Lazio'da son 20 Benfica ilk maçında son 30 dk'yı izlemedim.Bu sefer ikinci yarıyı izlemem heralde.

Finale cikarsak hic izleme o zaman

• üstad ben kuran gibi dini vazifelerle ilgileneceğim bugün bi bakacağım hoooop Fener Finalde...
  • Ben maça kadar uyumayıp maç anında uyumaya çalışırsam kesin uyuyamam gider yine maçı izlerim o kadar uykusuzluğun üstüne yine aynı stresi çekerim bide.
  • ulan sanki her yıl yarı final oynuyoruzda bu sefer maçı izlemeyeceğiz bence kolay bir maç olacak bizim için, şimdiden final hazırlıklarına başlamak lazım.

kimse ss almasın bu mesajı
  • Aykut Kocaman açıklama yapmış. Defans yaparak rakibi yenmemiz zor onun için gol bulmaya oynayacağız, demiş. Bakalım selçukla baroniyle neler yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Plzen maçında son 10 Lazio'da son 20 Benfica ilk maçında son 30 dk'yı izlemedim.Bu sefer ikinci yarıyı izlemem heralde.

Finale cikarsak hic izleme o zaman

Yok artık izlerim onu bir nevi totem yapıyorum.

• La otur izle işte. Kaç kere daha yarı final maçı izleyeceksin sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

La otur izle işte. Kaç kere daha yarı final maçı izleyeceksin sanki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.