Şimdi Ara

MacOS ile Youtube'dan 1080p Video İzleyemiyorum. Konu HK Bilgisi Olan Lütfen Yardım Etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar.

Mac'imde Chrome yada Safari üzerinden Yotube'a girip 1080p video izlemeye çalıştığımda eklenti kurun uyarısı çıkmaktadır. Eklentiyi kurmama rağmen videoları hala izleyemiyorum.

Eklenti uyarısı aşağıda ki gibidir.

MacOS ile Youtube'dan 1080p Video İzleyemiyorum.  Konu HK Bilgisi Olan Lütfen Yardım Etsin

Uyarıda ise,

For improved playback use the chrome extension for desktop and watch video at hıgh speed with a resolution of 1080p

Şeklinde bir uyarı vardır.

• google da böyle birşey duydum ,https://chrome.google.com/webstore/detail/daxab-ultimate/enakmcmeealkdoeindgoeogldodhdeda

ama en iyisi apple care ile görüşün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslannn A kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim. Fakat, kimsenin konu hakkında bilgisi yok sanırım. Sadece siz cevap verdiniz. Üstelik forumda Mac OS konusunda açmış olmama rağmen.. bir sonuç elde edemedim. Çok ilginç bir durum Full HD video izleyemiyorum. :)
  • mac inizin modeli ve işletim sistemi versiyonu nedir.

youtube dışında , puhu veya başka video sitesinden yada bilgisayarda kayıtlı 1080p ve veya üstü kayıtlı video film varsa oynatabiliyor mu?

• Sorunun çözümü değil fakat Safari ve Chrome çok sorunlu tarayıcılar. Safari'de harddisk leak denilen olay var örneğin (harddiskte sonu gelmeyen sürekli veri yazma hatası) Chrome ise cıktığı ilk yılları aratıyor, 5 sekme aç 1GB RAM gitmiş, bilgisayar yavaşlamış.

Bu arada late 2009 Mac mini'de Lion üstünde firefox 'la 1080p video sorunsuz seyredebiliyorum.

• Geçenlerde 10.7.2 yüklemiştim eski pcye ve safaride 240p, 360p ve 720p harici seçenekler gözükmüyordu. Daha sonra sistemi 10.7.5'e Safariyi de 6ya güncelleyince sorun çözülmüştü.
  • Ayrıca MacBook'umda YouTube UI'nin çok yavaş bir şekilde yüklendiğini, ancak Windows masaüstümde çok daha hızlı olduğunu, ancak tam olarak hızlı olmadığını fark ettim. Tüm web sitesini kromdan daha da kötüleştirdiklerini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca MacBook'umda YouTube UI'nin çok yavaş bir şekilde yüklendiğini, ancak Windows masaüstümde çok daha hızlı olduğunu, ancak tam olarak hızlı olmadığını fark ettim. Tüm web sitesini kromdan daha da kötüleştirdiklerini düşünüyorum.
    AkinatorXender Speed Test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 11 Aralık 2018; 22:47:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.