Şimdi Ara

MacOs Sierra yorumlariniz neler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, mac proların hepsi retine ekran mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

Arkadaşlar, mac proların hepsi retine ekran mı ?

hayır retina olanların yanında yazar
  • El capitan kullanıyorsanız bence geçmelisiniz. El capitan kullanmadım ama bu sürüm hiç tutulmadı. Yerli ve yabancı forumlarda şikayet ediliyordu bu sürümden. Sierra'ya gelecek olursak şuan kullanıyorum memnunum bence geçmelisin. Siri Macbook'unuza farklı bir atmosfer katacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar selam, şuan ben el capitan 10.11.6 kullaniyorum ve pek memnun değilim, sierra ya da geçmek istemiyorum, 10.11.5 yamasini indirerek bilgisayara kurarak sürüm indirebilir miyim ? Yani her şey o kadar kolay olur mu ? yoksa el capitan sifirdan mi kurmam gerek ?
  • Benim için en stabil versiyon son güncellemeleriyle El Captain, diğerlerinde srounlar yaşadım. Güncelleme üstünden yapılan yeni versiyonlarda da tam verim alamadığımı düşünüyorum.
  • herkese merhaba bende 8 gb lik air modeli ile aranıza katıldım, sierra 10.12 sürümü yüklü,

cihaz geldiğinde yüzde 70 doluluktaydı 3 gün oldu hala bitiremedim hesaplamama göre 6-7 saati geçti kullanımım ve daha yüzde 23 var,
    (ekran parlaklığı yarının biraz altında yüzde 40 gibi yani)

inş pil durumu hep böyle devam eder, uygulamalarda herhangi bir sorunla karşılamadım,

syg
  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    Bende ilk ciktigindan beri Sierra kullaniyorum. Cok memnunum. Bataryam cok uzun dayaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iMac kullanıyorum. Orta derecede memnunum. Sierra biraz daha iyi belki ama tam bilemedim doğrusu...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.