Şimdi Ara

MacOs Sierra yorumlariniz neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam ben Macbook Air 2015 model Os X El Capitan kullaniyorum, hala Sierra sürümüne geçmedim. El Capitan bana 10 saat kadar idare ediyor ve memnunum ama bir yandan da Sierra yüklemek istiyorum yine de gözüm pek ısınmadı o sürüme. Aranizda yükleyen var mi ? özellikle pil konusunda memnun musunuz ? Ben en çok pil konusunda korkuyorum.

Not: bir de benim "sistem tercihler" tikladiğimda 5-6 kere sektikten sonra açiliyor, yani geç açiliyor. Sizin de öyle mi ? Şimdiden saolun.

• Sierra kullanıyorum 6 gündür herhangi bir bug görmedim ve cihaz gayet seri [mac mini kullanıyorum]
  • 2015 macpro ya yukledim,herhangi bir bug goremedim ama batarya normalden hizli tukeniyor gibi geldi bana.bugunde hanimin 2013 aire yukleyecegim umarim oda sorunsuz yuklenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik iyi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 Mac Air kullanıyorum, şarj süresi belirgin şekilde azaldı. Böyle giderse eski sürüme geri döneceğim.
  • mbp mid 2012 ye kurdum. ssd+ ram takviyesi var. Pili çabuk bitiyo, safari kasıyor, ekran kararıyo ara sıra, daha geç açılıyor. Sierra çöp oğlu çöp olmuş benim gözümde. Temiz kurulum yaptım bu arada.
  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    yüklediniz mi ? Performans ve pil konusunda nasil ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux mu Android mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka yükleyen yok mu ? Ben hala el capitandayim, yüklemekten çekiniyorum özellikle safari,pil, sistem performans konusunda.
  • Aire hala yüklemedim işlerim dolayısıyla, ama Pil yorumlarını görünce vazgectim

• macbookpro mid 2012 ye kurdum batarya ömrü kısaldı bendede

imac 2013 late kurdum sorunsuz çalışıyor sıkıntı yok

Ama bataryayı çabuk bitirmesi apple ın bir oyunumu bilemem

Bir yerde okumuştum cihazların ömrünü artık işletim sistemi güncellemeleriyle düşürüp daha çabuk bozulmasını isti,yorlarmış

daha çok yeni ürün satmak için ama bir şehir efsanesi olabilir tabiki

bence güncelleme gelmesi gerekiyor 10.12 değilde 10.12.1 beklenmeli kanımca
  • bir iki kere dondu reset attım düğmeden.
  • MacBook Air (13-inch, Early 2014)'ye yükledim batarya ömrü gözle görülür şekilde düştü.

Sanırım eski sürüme geri döneceğim.
  • Şimdiye kadar olanlarda hep beklerdim takip ederdim ilk defa hemen güncelledim yalnız bir iki güncelleme ile daha iyi olur kanısındayım bende.

• batarya hakkinda fikrini de söyler misin ? Birde hangi mac kullanicisin ? hangi dönemin mac'i ?
  • Macbook Pro Mid-2014'te yükselttim bende.

Batarya El Capitan'a göre daha hızlı gidiyor gibi. El Capitan ile 9 saate yakın batarya kullanırdım şimdi 5-6 saat anca. Tam test edemedim.

Başka bir problemimde iş yerinde Wifi üzerinde elle atanan ip ile ağa bağlanıyor ama internete çıkış yapamıyorum.

Generic USB ile bağlanıyor ama çok yavaş tabi bu Çin işi zımbırtılar.
  • macOS sierra hatalı. Umarım bir an önce güncelleme gelir. Apploader ile uygulama yayınlayamadım. Sierrada hata veriyor. Mecburen gidip başka birinin el capitanından yayınlamak zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

mbp mid 2012 ye kurdum. ssd+ ram takviyesi var. Pili çabuk bitiyo, safari kasıyor, ekran kararıyo ara sıra, daha geç açılıyor. Sierra çöp oğlu çöp olmuş benim gözümde. Temiz kurulum yaptım bu arada.

yorum için teşekkürler. mbp 2012 mid var, yüklememe kararı aldım.
  • Kendi mac pro 2015 8gb,hanimin 2013 11 inc air 4 gb makinelerine yukleyip bir sure kullandiktan sonraki tespitlerim:

herhangi bir kasma yok iki makinedede,her ikisindede kapagi kapatip actiktan sonra graphic kaymalari olusuyor,35-40 saniye sonra renkler yerine geliyor,arasira uykudan gec uyaniyor,Pil sureleri enaz 2 saat dustu,bazi programlar calismiyor misal lightshot

• ben peki bi şey anlmadım. heralde acemiyim (2010 mid macbook pro kullanıyorum 6 yıldır)

• yükleme 12 saat giden pil sierra yükledikden sonra 7 saat felan gidiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.