Şimdi Ara

macOS’ta Windows programi calistirmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wine’i denedim fakat stabil olarak calismadi.
    parallels’in son surumunu indirdim fakat kurulumu yapamadim. windows’un kurulum dosyasini falan mi ihtiyac ?

iki adet program var surekli kullanacagim o yuzden saglikli calisan bir uygulama ihtiyac windows programlarini mac’te calistiran.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• parallels gayet güzel çalışıyor windows iso dosyasına ihtiyacınız var. Parallels'i ben sürekli kullanıyorum. Mesela mac üzerideyken parallels de kullandığım orcad pbe desing in 0 dan açılması 30-40 sn arasında değişiyor. öğrenciyseniz windows un öğrenci bölümünden (dreamspakstudio) lisansınızı ücretsiz alabilirsiniz. paralles için senelik üyelik felan var (kaçak yollarla da bulabilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udolu1905 -- 1 Mayıs 2018; 15:55:58 >
  • CrossOver 'ı dene. Ben kullandım birkaç sene. Windows kurulum dosyasını alıp ekliyorsun, kendi içinde Windows programını kuruyor ve aynen Program Files gibi bir dizin içinde çalıştırılabilir program olarak koyuyor. Lisans yok, GPL gibi 100% özgür lisanslı birşey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virtualbox tan şaşma çok basit kurulumu olan bir program. Windows u iso şeklinde olması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bootcamp neden kullanmıyorsunuz? Daha stabil çalışıyor o şekilde. Windows 10'un iso'sunu Microsoft'un kendi sitesinden bedavaya da indirebiliyorsunuz.
  • Evet, benim bootcamp bölümüm bunu yapıyor. Paralellikler, sadece pencerelere önyükleme yaparak elde edeceğiniz performansla tam olarak eşleşmez, ancak windows uygulamanız performansa dayalı değilse, bootcamp'ınızın kolay yönetilmesini sağlar. Ayrıca, bölümler arasında veri aktarımı çok daha kolay hale getiriyor (kişisel olarak bunu denemedim). Sadece olumsuz, gerçek bir bölümden önyükleme yaptığınız için, misafir sisteminizin donmasını veya çekimlerini çekemezsiniz. Önyükleme platformuyla nasıl etkileşime gireceğini bilmiyorum, ancak sanal bir kutu da ücretsiz bir alternatif istiyorsanız, bir VM'yi bir bölümden önyükleme yeteneğine de sahip.
    inro.in/showbox/ inro.in/mobdro/ https://inro.in/tutuapp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 23 Kasım 2018; 22:0:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.