Bildirim
macro çekim
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kimse bilmiyoheralde ne kadar da zor soru soruyom öle.yada kimse beni takmıyo -
mbr dostum . 15 cm den odaklamıyormu pc ye atıp bakdınızma berki makinede net gözükmez pc de net gözükür denedinizmi .
yada 15 cm den cekdinize eminmisiniz odakladıgı zaman cekmesi lazım cekince netlik gidiyorsa onu bilemem ama teknik sorunda olablir odakladıgından eminmisiniz .
odaklama yapmadan deklanşöre basıldıgında bugulu cıkar + titretmeden cekmelisinz. -
cevabın için saol.denklaşöre yarım basıyorum 1.2 saniye netleşiyor daha çekmeden gidiyor.çektiğim zaman bulanık çıkıyor.ama aklımı karıştıran 1-2 saniyelik netlik.çekmeden gidiyor netlik.tripod kullanmadığımdandır belkide -
yokmu cevap -
Focus yapmaya çalışıyor ama focus yapamıyor demek ki, focuc işlemini ortam ışığı ve cismin kontrast ı falan bir çok şey etkiliyor.
Alet te AF Asist lamb vardır büyük ihtimal o yardım eder focus yapmana ayrıca ortam ışığının iyi olmasına dikkat et.
fotoğrafların flu çıkmasının bir çok nedeni olabilir bunlar hem focus yapmama hem de yetersiz ışık nedeniyle düşük shutter' la birlikte, meydana gelen titreşimlerden etkilenmesidir. Yani genel olarak bunlar bunlara dikkat edersen işine yarar
flu çıkan fotoğrafları ekle buraya bakalım sorun neden -
cevabın için saol .evet dediğin gibi focus yapamıyor.ışık ta gün ışığı herşey tam.zaten 1-2 sn focuslanıyor netleşyor 1-2 sn sonra daha çekmeden pusulaşıyor.bende biraz uzaktan çekince oluyor.ama 30 cm falan uzakta.bende 8 megepixelde çekiyom 30 cm uzakta.sonra da görüntü bozuluncaya kadar zoom yapıyom ondan sonra da crop yapıyom.böyle yaparak birz olsun daha yakın oluyor. -
aradaki mesafeyi ayarlayamadığın için.aynı mesafeden macro moduna almadan dene.gene olmuyorsa mesafe ile oyna.mutlaka bi yerde netleyecektir. -
bence makineyi netleştikten sonra 15 cmden aşağıya yakınlaştırıyorsun ya da çok titretiyorsundur... -
ya karanlıkda cekmeye calışıyor yada . makinede sorun var -
Allah Alah bu sorun tek bende var o zamn.neyse hepinize çok teşekkürler.daha yeni almıştım ama neyse garantiye verim bari.ama çok güzel makina bakmayın bukadar ucuz olduğuna -
Fotoğraf ekleme zahmetinde bulun da bakalım ve sorunu çözmeye çalışalım
quote:
Orjinalden alıntı: tekno_umut
Allah Alah bu sorun tek bende var o zamn.neyse hepinize çok teşekkürler.daha yeni almıştım ama neyse garantiye verim bari.ama çok güzel makina bakmayın bukadar ucuz olduğuna
-
hocam benim üşendğimden foto yüklemiyom.sonuç çıkmaz diye .çünkü elini titretirsin flu çıkar.odaklanaz flu çıkr.o yüzden gödermedim.bugün gönderecem.şu usb kablosunu bulim.hemen gönderirim.
quote:
Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony
Fotoğraf ekleme zahmetinde bulun da bakalım ve sorunu çözmeye çalışalım
quote:
Orjinalden alıntı: tekno_umut
Allah Alah bu sorun tek bende var o zamn.neyse hepinize çok teşekkürler.daha yeni almıştım ama neyse garantiye verim bari.ama çok güzel makina bakmayın bukadar ucuz olduğuna
[
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X