Şimdi Ara

MACROMEDIAFLASH YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, aşağıdaki linkde değişebn fotoların flashda nasıl yapıldığından bahsederseniz çohçoh sevinecem, pls yardım:(

http://www.ekonet.com.tr/tr/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barti_blair -- 3 Mart 2006; 18:24:34 >

• istediğiniz resmi sahneye yerleştirin. 10. frame ye insert keyframe yapın. resmin Brightness değerini 100 olarak ayarlayın. 1. ile 10. frame arasına create motion tween yapın. daha sonra 10. frameye diğer resmi yerleştirin. Brightness değerini 0 yapın. 20 frameye insert key frame yapın. resmin Brightness değerini 100 olarak ayarlayın. araya create motion tween yapın. eğer başka resim eklemek istiyorsanız aynı yöntemle ekleyeblirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007

istediğiniz resmi sahneye yerleştirin. 10. frame ye insert keyframe yapın. resmin Brightness değerini 100 olarak ayarlayın. 1. ile 10. frame arasına create motion tween yapın. daha sonra 10. frameye diğer resmi yerleştirin. Brightness değerini 0 yapın. 20 frameye insert key frame yapın. resmin Brightness değerini 100 olarak ayarlayın. araya create motion tween yapın. eğer başka resim eklemek istiyorsanız aynı yöntemle ekleyeblirsiniz.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.