Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
14
Favori
29.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dosyayı başka bir yerden indirdim %100 save dosyasına rastlamadım, hep eksik araçlar ve ele geçirilmemiş mekanlar var hala ve de hala. Biraz üzerine oynayıp bir kaç araç ve mekan daha ele geçirdim. İlerde daha da ilerleyip bütün araçları yükleyen olur ise paylaşsın lüften...

Kurulum yeri:

C:\Program Files (x86)\Mad Max\3DMGAME\3DMGAME\remote

yada

Program Files (x86)\Steam\userdata\38135736\234140\remote

yada

My Documents\WB Games\Mad Max\Backup Saves

• Bu oyun bende baş ağrısı yapıyo, yaşlandık mı ne?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nusibet kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende lotr shadowmof mordorda yaşadım = )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7C70F6C0

Bilmeyenler için yazıyorum haritayı sıfıra düşürmek için balonla bakmak yetmiyor kör noktalar var ve mayınlar için köpekli kuleler için silahlı araçla gezmek gerekiyor.

ya bu köpeği araca nasıl alıyoruz?

henüz 8 saat oynadım oyunu
  • 12 saat oynadim oyunu sonra sikintidan pek oynamadim. Hep ayni seyleri yapmaya basliyorsunuz bir sure sonra
  • oyunun her yanı ayrı kalite,çok beğendim
    resmen o ortama sokuyor, alın oynayın kesinlikle.
  • Dayanamayıp aldık oyunu ortamlar şahane arabalar iyi detaylar toz duman patlamalar ben çok beyendim araç fizikleri parçalama baya baya güzel ama tek düzelik aslında tek düzelikten çok fazlaca çeşitlilik yok malesef ve senaryo öylesine konulmuş gibi daha senaryo görevi 6-8 tane yapmışımdır her yeri didik didik edip araştırıyoruz. Oynarken keşke diyorimki dövüşler daha çeşitli, daha dolu bir harita, daha iyi ve çeşitli boss dövüşleri, kamplardaki boss ların görüntüleri hep aynı sadece tuazaklar değişiyor :( kendi cetemizi, bölgemizi kurma şansı olsaydı ve geliştirmelerde yetersiz gibi daha modifiye ve giysi imkanı. İkinci bölgeyi yarısını temziledim nerdeyse geliştirmelerin yüzde 70 ini açtım Oyun birazdaha RPG kaysaydı harika olurdu. Ama uygun fiyata alıp güzelde oynanır oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 8 Aralık 2015; 10:28:59 >

• bugün aldım ama akk dolmasın diye indirmeye korkuyorum
  • Dövüş sistemi rezalet, counter'lar işe yaramıyor, çok kötü yapmışlar deniyor bu oyun için, oynayan başka arkadaşların da görüşünü almak isterim dövüş gerçekten çok mu kötü ?
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    konuyu okusan anlarsın oynayan bir sürü insan yazmış işte... yine de ben kendi fikrimi söyleyeyim konuda da dediğim gibi oldukça iyi oyun denemeden sevip sevmeyeceğini anlayamazsın...
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Bu videoda dövüş sistemini baya bir yerin dibine sokmuşlar da o yüzden merak ettim, dediğin gibi denemeden anlaşılacak bişey değil

https://www.youtube.com/watch?v=VXKE26Tuub8&feature=youtu.be&t=592
  • Oyunu 49 saat gibi bir sürede bitirdim mapte yapıcak hiçbir şey bırakmadım. Sadece yarışlara birkaç defa girdim sadece achievment için bile girip onlarında hepsini yapasım var.Oyun gerçekten çok güzel olmuş koşarken toprağın tozunun kalkması bile mükemmel odun gibi asfaltta yürüme hissi vermiyor.Mordor gibi bunuda 1 haftada yalayıp yuttum kesinlikle alıp oynayın pişman olmazsınız.
  • Bazı oyunlarda %100 yapmaya bayılıyorum. Far Cry 3, Blood Dragon ve Far Cry 4de en son %100 yaptım, en zor seçenekte. (önce normal zorlukta oynayıp bitiriyorum tecrübe için) Far Cry 3 20-25 saat, Far Cry 4 25-30 saat arası sürmüştü. Bu oyun için tahmini bir süre verebilir misin? Birde %100 yapmayı engelleyecek bir durum yok değil mi? Sanıyorum multiplayer oynamak gereken bir yer var? Oyunu iki gün oldu yükleyeli, ~6 saat oynamışımdır, normalde günde 1-2 saat oynarım oyun sıkılırım ama oyun bağladı kendine, araç kullanma olması sıkmıyor. Birde anladığım kadarı ile Archangel yapmak sadece Death Race aktivitelerinde işe yarıyor, onun dışında bir olayı yok gibi? Yani Archangel yaptım ama benim arabam daha iyi ondan, ayrıca Mustang benzeri body yerine, GTO benzeri body daha hoşuma gidiyor :) o zamanda archangellığı bozuluyor :)
  • 30 liraya düşmüş alsam mı bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

30 liraya düşmüş alsam mı bilemedim

Çıktığı gün almıştım ben daha da yüksek bir fiyata 58 filandı sanırım kinguin de, giden paraya da hiç üzülmedim cidden asıl fiyatını hak eden bir oyun 30 çok çok uygun bence ama siz bilirsiniz yine de zevk meselesi, oyunun kötü yanı bir süre sonra kendini çok tekrar ediyor ama open world oyunların çoğu öyle yani yapacak birşey yok.
  • Oyun iyi, hoş ama bir yerden sonra kendisini tekrar ediyor ve ister istemez sıkıyor. Dövüş sistemi problemli. Haricinde atmosfer harika, grafikler güzel ve en önemlisi fiyatı çok uygun. Merak edenler şüphe etmesin. Bu fiyata değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 saatten fazla oynadım. Hikaye, yan görevler, diğer yan görevler, hurda bölgeleri (191 tane), tüm kamplar (%100 olarak), arabalar, vs.ler herşey bitti. Sadece birkaç tane achievement kaldı yapmadığım. Onlarla da uğraşmıyorum. Oyun çok güzeldi ve zevkliydi. Birkaç oyun içi resim atayım;

Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU]

• Oyunun dövüş sistemi problemli falan değil . Aksine gerçeğe yakın olmuş . 7-8 kişi ile kavga ederken Batman oyunundaki gibi tek bir yumruk bile yemeden counter ataklarla düşmanlara girişmeyi hayal edenler var . Mad Max süper kahraman değil .
    Aç ve susuz kaldığınız kıyamet sonrası topraklarda yaşam mücadelesi veren sıradan bir eski polissiniz .
  • beyler şu oyuna bi türkü düzgün kürek gelmedi yav. çıktığından beri bekliyorum ama sabrın sonu selamettir.
  • Filminden daha çok beğendim ben oyunu :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.