Bildirim
Mad Max (2015) [ANA KONU] (22. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yanlışlıkla araba kullanırken kamera açısını içeri aldım nasıl yaptım bilmiyorum şimdi tekrar dışarı alamıyorum. Nasıl kamera acısını eski haline getirebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
V tuşu ile yapılıyor kotpit kamerasina gecmissiniz v tusu ile oluyor
sanırım "v" tuşu idi oyuna bakamıyorum şu an ama öyle olması lazım. -
Yıllar önce ikinci filmine aşık olmuş ve serinin takipcisi bir hayranı olarak muhteşem ötesi bir dördüncü filmden sonra oyun dünyasını da bu oyunu ile taçlandırdı Mad Max. Oyun tek kelime ile muhteşem. Beklediğim her şey kat be katı ile verildi.
Araçların fizikleri, hareketleri, kumda bıraktığı izler, patinaj yapması, yola tutunması, yoldaki partiküllerin dağılması, atmosfer, yapay zeka, araç tasarımları, oynanış, açık dünya neyi sayarsam sayayım hepsi 10 numara. Yıllarca bilgisayarınızda bulunması ve canınız sıkılınca kendinizi atacağınız cehennemi bir ortam ile oyun dünyasında ortaya çıkarılan en güzel çalışmalardan biri olmuş. Gerek filmi gerek ise oyunu ile bize inanılmaz bir hediye olmuş, sağolasın Warner Bros :)
Şu videoyu da görünce insanın çocuk olası geliyor:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 3 Ekim 2015; 10:32:47 >
-
Son güncellemeden sonra harita kayboldu geri gelmiyor günlerdir ha hallederler ha hallettiler diye bekliyorum ama şaka gibi birçok kişide oluşan bu sorunu hala düzeltmediler yani 49 saat oynadığım save pert durumda. Yazıklar olsun yapacağınız güncellemeye. Hevesim de kaçtı kaç gün aradan sonra . İlk defa ne zamandır bir oyunu %100 leyeyim dedim olana bak ... -
-
Oyunu pc ye alsammiki konsol da pahali o yuzden pc icin dusunuyorum 35 tl ye key var ebay de gtx 660 amd fx 6100 16 gb ram iyi oynatirmiki oyunu
O sistem 20 yıl sonraki oyunu bile oynatır bundan sonra ne koyabilirler ki en fazla oyunlarada çalıştırmasın -
Arkadaşlar oyunu türkçe yama ile bitirmek istiyorum acaba ne zaman çıkar bilginiz vvar mı ? -
İyi bir İngilizceye gerek yok. Uzun soluklu ve heyecanlı bir oyun öyle bir iki haftada bitirdim köşeye attım diyemezsin, çok fazla iş ve görev var. Harita çok geniş bir hayli gezip tozma ve kafana göre görev yapmak mümkün. En olmadı çıkıp araba hırsızlığı yap o bile günler sürebiliyor. Muhakkak edinilmeli bu oyun. -
Ya bu bir gorev var garaj son gelistirmwsinimi ne istiyor o gorev nasıl yapiliyor?
Mad Max için 4. yama geldi! (Merlin)
Just Cause serisinin geliştiricisi Avalachne Studios tarafından hazırlanan ve Warner Bros. Games tarafından dağıtılan Mad Max için 4. yama yayımlandı. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için yayımlanan yeni güncelleme, oyunun performansı üzerine odaklanıyor. Performans ve hata gidermelerin yanı sıra, PC platformu için Steam Controller desteğini de kazanan Mad Max, Steam'in özel GamePad'ine destek veren ilk büyük yapımlardan biri oldu. Yamanın tüm detaylarına şuradan ulaşabilirsiniz.
community.wbgames.comThe page you were looking for doesn't exist – WB Games Supporthttp://community.wbgames.com/t5/Official-Announcements/Update-Mad-Max-Patch-4/td-p/858570
-
oyunu oynayan arkadaşlar tavsiye eder misiniz. hitman-need for speed tomb raider gelene kadar oyalar mı -
quote:
Orijinalden alıntı: Qonrul
oyunu oynayan arkadaşlar tavsiye eder misiniz. hitman-need for speed tomb raider gelene kadar oyalar mı
Ben zevkle oynadım . Niye almışım ki demedim :) Parasını hak eden bir yapım bence. -
Oyun gayet başarılı öyle muhteşem bir hikayesi yok belli bir süre sonra tekrar ediyor ama ödenen ücretin hakkını veriyor. Grafikler muhteşem. Gönül rahatlığı ile alınabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam yorumun için. zamanında videolarını izlemiştim güzel oyun laf yok ama belli bir müddet sonra kendini tekrar ediyor sanki. -
quote:
Orijinalden alıntı: Qonrul
teşekkürler hocam yorumun için. zamanında videolarını izlemiştim güzel oyun laf yok ama belli bir müddet sonra kendini tekrar ediyor sanki.
Kesinlikle haklısınız tekrar konusunda. Özellikle yan görevleri yapayım oyunu %100 leyeyim dersniz kusma noktasına bile getiriyor. Çok kastım %100 yapamadan sildim :) Ama bu oynarken zevk almadığım anlamına gelmez. Dediğim gibi verdiğim paradan pişman olmadım. Günümüzde bence bu en zor bulunan özellik oyunlarda. Bir de benim sistem pek parlak olmayınca oynayıp zevk aldığıma memnunum. -
bende de %100 yapma hastalığı vardır:) görüşün için tekrar teşekkürler. ilerde alabilirim o zaman -
20 yıllık pc oyunculuk hayatımda top50ye giren gerçekten kaliteli bir oyun. uzun süre sizi oyunda tutuyor. tavsiye ederim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X