Şimdi Ara

Maddi hasarlı trafik kazası yaptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Dün saat gece 01,00 da seyir halinde ilerlerken ters yönden yola atlayan araca çarptım.
    Aracımda maddi hasar oluştu.Rapor tuttuk ve arkadaş suçunu üstlendi.Ancak bazı arkadaşlar araca arkadan vurduğun için yüzde elli yüzde elli verir diyorlar.Acaba siz nasıl değerlendiriyorsunuz.

Birde arkadaşlar aracım pert olurmu.
    Yolcu ve sürücü aırbagları açtı.
    Kemerler sıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManneVille -- 26 Mayıs 2013; 0:56:44 >

• Geçmiş olsun
  • Uzulerek yaziyorum, hata sizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Uzulerek yaziyorum, hata sizde.

Sebep?

Sağdakine yol ver kuralına binaen, kusursuzsunuz. Bu arada zaten tek yön yola girmiş, cadde sokak ayrımı da var anlattığınıza göre, tali yol demişsiniz. Pert olayına gelince, pert olmaz. Ancak aracınıza yan sanayi parça takmaya kalkmasınlar, eğer karşı aracın trafik sigortasından yaptıracaksanız. Kaskodan yapılacaksa poliçenize bakmak gerek.
  • Yokmu arkadaşlar başka fikri olan.
  • Çok geçmiş olsun. Pert olmaz gibi ama anlaşmaya çalışın tabi yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

Çok geçmiş olsun. Pert olmaz gibi ama anlaşmaya çalışın tabi yinede.

Hocam kaskom yok.
    Haklı çıkarmıyım acaba.
    Kafamı karıştırdılar biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin yapacak bir şey yok artık.

Bu gibi dört yol ağızlarında sağdan gelen her zaman haklıdır diye biliyorum ve doğal olarak suç B aracında gibi gözüküyor.
  • anlattığına göre o hatalı gibi duruyor ama belli olmaz yine arkadan vuran her zaman sucludur hesabı cıkabılır. Buda sana ders olsun kaskosuz arabaya binme ;)
  • arkadan çarpma olsa olsa aracın arkasına doğru(arka kapı vb) çarpmadır sanırım bu durumda suç tamamen karşı tarafın olur hem tali yol hem sağ taraf.

ama dönüşünü tamamlamışsa ve siz arkadan çarptıysanız geçmiş olsun en iyi ihtimal %50 %50 tamamı size de verilebilinir.
  • valla hocam ne olacağı hiç belli olmaz ben kendi aracımla seyir halindeyken arkadan farları bile yanmayan bir şahin geldi vurdu araçta fenni muayene trafik sigortası hiç bişey yok, ışıklara yaklaşırken ben yavaşlamaya başladım geldi güm diye daldı arkadan sigortası olmadığından dolayı polis çağırdım gayet kendimden emindim ertesi gün bir gittim ki hatalı şerit değiştirmeden dolayı kusurun tamamı bende çıktı ki böyle bir durum dahi yok. Mecburen hasarımı kaskomdan karşıladım bu yıl 2882 tl kasko poliçesi ödedim. Saygılar
  • Hocam vurduğum araba ford transitti sağ sürgülü kapıdan vurdum.
    Birde yol hem ters yol hemde tali yol.
  • hocam karşı tarafında suçu var. anlattıgınıza göre haklı görünüyorsunuz fakat aracın arkasından vurdugunuz için yani diğer araç geçmiş sayıldıgı için suçu size de vericeklerdir. arka kapının başlangıcından itibaren vuruldugunda suç vuran tarafın oluyor.

Buna benzer bir kaza yapmıştım.düz şeridimde giderken sağdan park halindeki araç önüme fırladı.kendimi sola atsamda kurtaramadım vurdum.Benim aracın sağ ön tekerin ordan vurdum.tam sinyal lambasının ordan. Diğer araçta önden hasar aldığı için %100 kusurlu karşı taraf idi.
     Maddi hasarlı trafik kazası yaptım. Maddi hasarlı trafik kazası yaptım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.