madem konu dışı size bir fıkra yazayım dedim okuduktan bir kac saniye sonra güleceksiniz eminim ama bu aradada whitedead ' im
bir gün kovboyun biri kapıya tekme atar barın içine girer "barmen herkese birer içki benden" der.barmen de "bende içebilirmiyim" der."tabi sende iç"der neyse aradan bir on dakika geçer kovboy tekrar "barmen herkese birer içki daha" ve barmen yine "bende içi bilirmiyim" der "sende iç" der. bu içkilerde biter kovboy tekrar barmen "herkese birer içki daha" der neyse barmen kovboyu yanına çağırır "sen gel önce şu ısmarladıklarının parasını ver sonra bi daha ısmarla" der.kovboy "ne parası ben kovboyum para falan yok vermem" der bunun üzerine barmen kovboyu iyi bir döver ağızını yüzünü kırar aradan bir ay geçer ve kovboy tekrar kapıya dekme atarak bara girer "barmen herkese birer içki ama sana yok sen ikiden sonra sapıtıyorsun" der...
saygılar
ben bu fıkrayı hatırlıyorum bi yerden
ben bu fıkrayı başka bir forum sitesindede yazmıştım ama nickim değişikti belki ordandır...
saygılar
eevet bende hatırlıyorum. çok bilinen bir fıkra. ama güzel yine de.
bravo yani nerden buldun bukadar fıkrayı böyle... neyse genede saol iyi olmuş tebrikler... bazıları bayağı bi komikti
saygılar
bence çok saçma niye bu kadar fıkrayı bir arada gönderiyosun?? bahse girerim okumamışsındır bile.. okuduğun beğendiğin bir yada iki fıkrayı koysan bundan kat kat daha ii olurdu.. her fıkra topicinde böle oluyo.....
roswell sen okumaya bilirsin begenen arkadaşlar ola bilir sizz daha iyilireini koyun o zaman ben bunları koymuşum emek harcamışım bi tşk falan etmen lazım ama neyse önemli degil
bu kadar fıkra yı görünce okumaktan vazgeçtim..........kardeş keşke seçip koysaydın.....insanın gözü doyuyor
quote:
Orjinalden alıntı: DjDeViL
roswell sen okumaya bilirsin begenen arkadaşlar ola bilir sizz daha iyilireini koyun o zaman ben bunları koymuşum emek harcamışım bi tşk falan etmen lazım ama neyse önemli degil
arkadaşım ben burda ii yada kötü eleştirisi yapmıyorum.. eminim içlerinde çok komik fıkralar vardır... bi kere emek harcamışsın tşkr(walla copy paste çok zordur bilirim) ikincisi de burda önemli olan senin beğendiin komik bulduun fıkralar değilmi?? yoksa buraya site isimlerini yazalım bitsin... buyur... fikra.net, fikra.gen.tr, fikrabul.com..... çok komik diil mi
quote:
Orjinalden alıntı: DjDeViL
site isimleri yazamana gerk yok zaten sen benim yazmış olduklarımı okusuaydın orada görürdün site adsreslerini ama tartışmaya deymez sen kendi bildigin gibi devam et
sorun da orda zaten o kadar uzun ki millet bakmıyo bile
şimdi tartışmamıza gerek varmı sence okuyan okur dimi yani neyse bunlar ufak işler
tamam o zamn bitirelim
bitti bile
quote:
Orjinalden alıntı: roswell
tamam o zamn bitirelim
Doktorun kapısını zil zurna sarhoş bir adam çalar: -"Doktor bey, sen bana hep derdin ki bir kadeh şarap insana kuvvet verir!" -"Evet, öyledir..." -"Ama bak, 10 kadeh içtim, ayakta duracak halim kalmadı..."
Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"
evet öyle beşyüzbintane görünce ben de okumadım (hatta bi anket açın bu başlığa , kaç kişi okumuş görelim )
sordukmu sana o zaman yorum yapma konu kapanalı çok oldu
quote:
Orjinalden alıntı: Preston
evet öyle beşyüzbintane görünce ben de okumadım (hatta bi anket açın bu başlığa , kaç kişi okumuş görelim )
Amaaan be.
Tartışmaları silecektim ama konunun kapanması daha mantıklı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme