Şimdi Ara

Madem minoxil birakinca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saclar tekrardan dokuluyor neden tum cildiyeciler bir sure belirterek minoxil oneriyor ? Benim doktorum minoxil biotin 10 mg ve cinko verdi.acaba minoxili birakinca dokmemesi icin mi verdi bu vitaminleri ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Up

• Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen o yüzden vermiştir ama tavsiyem minoxil kullanacaksan ömür boyu kullan. Eğer sıkılırsan günde 1 kere bile olsa kullan. Benim doktorum senelerdir her gün 1 kere kullanıyormuş.
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil Forte %5 Saç Döker Mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Architect.

muhtemelen o yüzden vermiştir ama tavsiyem minoxil kullanacaksan ömür boyu kullan. Eğer sıkılırsan günde 1 kere bile olsa kullan. Benim doktorum senelerdir her gün 1 kere kullanıyormuş.

Hocam ama suanda yasim 17. Buna bagimli yasamak istemiyorum.biraktigim anda dokulecek.

• Kardeş geçen bi konu açmıştın orda da belirttim malesef ektirmekten başka çaren yok bana da doktor minoxil önermişti emin olamadım internette onlarca yorum okudum ilaçtan soğudum birde prospektüse bakayım dedim içim karardı ve vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

Kardeş geçen bi konu açmıştın orda da belirttim malesef ektirmekten başka çaren yok bana da doktor minoxil önermişti emin olamadım internette onlarca yorum okudum ilaçtan soğudum birde prospektüse bakayım dedim içim karardı ve vazgeçtim

Hocam ama dokuluyor hala saclarim.Hem kel kaldiktan sonra ektirsem fayda etmez ki.Ama ya birakinca daha kotu olursa.cok kararsiz kaldim baslasam mi acaba.doktor dokulmez dedi.6 ay kullanmami soledi.napsam 1-2 gun siktim sonra cesaret edemedim.

• Kardeş bende çok kompleks yapmıştım bende 18 yaşındayım çevremdeki kişilerin keçe gibi saçı olurken benim niye seyrek diye ama yapacak birşey yok malesef ve inan abartmıyorum bin tane yorum rahat okudum herkesin tek söylediği "çok faydalı fakat bırakınca tam tersi hem çıkanlar dökülür hemde diğer saçlarına zararlı"

• quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

Kardeş bende çok kompleks yapmıştım bende 18 yaşındayım çevremdeki kişilerin keçe gibi saçı olurken benim niye seyrek diye ama yapacak birşey yok malesef ve inan abartmıyorum bin tane yorum rahat okudum herkesin tek söylediği "çok faydalı fakat bırakınca tam tersi hem çıkanlar dökülür hemde diğer saçlarına zararlı"

6 ay cok duzenli kullnip doktora tekrardan gitsem olur mu acaba.baktim tekrar dokuluyor baslarim tekrar ilerleyen zamanlarda gunde 1 kere kullanarak yavas yavas bbiraksam olmaz mi.bunu yaninda cinko da kullanicam.

• Up

• Up

• mezoterapi ve prp
    bu ikisini araştır dökülme varsa.
  • Up

• Up

• walla üstad ben devlet hastanesinde dermatologa gittim oda minoxil ve dermalute şampuan verdi eliyle baktı baktı erkek tipi dökülme dedi yolladı eczaneye gittim aldım dediklerini eve geldim araştırdım ilk kullandığın 1-2 ay saç dökülüyor yeniden saç çıkacak diye yorumları okudum ya eğer çıkmazsa diye şüphelendim olanıda kaybetmek var sonuçta + senin dediğin gibi bıraktıktan sonra dökülecek eczaneye geri verdim ilacı amaç cepteki parayı soymak her ay 50 tl gidecek ama işin espirisi yok birde eczacı şöyle demişti son 2 yılda dökülen saçlar geri gelir dedi bırakınca dökülüyor mu dökülmüyor mu bilgim yok bunlar hep kullananların görüşeri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.