Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By Karabay

Soma'da Olay yerinde yaşıyorum. Burası mahşer gibi LÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFEN TANIDIKLARIM VAR ABİLERİM AMCALARIM VAR LÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN :(

Büyük geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Soma'da Olay yerinde yaşıyorum. Burası mahşer gibi LÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFEN TANIDIKLARIM VAR ABİLERİM AMCALARIM VAR LÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN :(

Ben de Soma'da yaşıyorum,hastanenin önü çok kalabalık diyorlar.Umarım kurtarılırlar.

• Yarin aciklanir..oburgun unutulur kimse hatirlamaz..daha oncede hep boyle olmustu

• ağır sanayide çalısmayan bilemez bu durumu
    allah yar ve yardımcıları olsun
    bizler kanımıza ekmek doğrayıp yıyen ınsanlarız
    yakınlarına sabır dılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

arkadaslar suanda soma dan yaziyorum. malesef ölü sayisi haberlerde şöylenenlerden çok daha fazla.

Haberler yalan demez 3 kisi olmus

• Kamyonla polis barikatı taşınması ne demek ya

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Allah yardımıcınız olsun kardeşim.Şuan durum ne tam olarak çalışmalar nasıl gidiyor?

Allah razı olsun kardeşim. Hastahanelerde adım atılmıyor. Herkes ambulans geldiğinde yakınımmı diye bakıyor çok kötü bir durumdayız. Hastahane de yangın ünitesi yok burda Vefa hastanesi vardı tam teşekkürlü ama kapandı ücretleri vermediler diye. Acınası bi haldeyiz. Somanın büyük çoğunlu maden işçisi zaten. Ayrıca tv de gördüğünüz rakamlardan daha daha fazla rakamlar maalesef... Tek çaremiz Dua etmek...

• Duaları esirgemeyelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Allah yardımıcınız olsun kardeşim.Şuan durum ne tam olarak çalışmalar nasıl gidiyor?

Allah razı olsun kardeşim. Hastahanelerde adım atılmıyor. Herkes ambulans geldiğinde yakınımmı diye bakıyor çok kötü bir durumdayız. Hastahane de yangın ünitesi yok burda Vefa hastanesi vardı tam teşekkürlü ama kapandı ücretleri vermediler diye. Acınası bi haldeyiz. Somanın büyük çoğunlu maden işçisi zaten. Ayrıca tv de gördüğünüz rakamlardan daha daha fazla rakamlar maalesef... Tek çaremiz Dua etmek...

Kardeşim tüm dualarımız sizinle, iyi haberlerinizi bekliyorum.

Yakınınız var mı mahsur kalan?

• Ya aga yalanmi soyluyorlar imkanim olsa cikip gidicem kac olu var kac yarali daha icerde birileri var

• Buna göz yumanların Allah belasını versin ...........

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

arkadaslar suanda soma dan yaziyorum. malesef ölü sayisi haberlerde şöylenenlerden çok daha fazla.

Cok fazla derken??

• Konudan uzağım mahsur kalan işcilere ulaşılmış mı?umarım ulaşılmıştır

Bakalım bu sefer hangi bakan takdiri ilahi veya güzel öldüler diyecek...
  • Düzgünce haber yapan bir tane objektif kanal yok, lanet olsun böyle medyaya.
  • Keşke yardımımız dokunabilse :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Konudan uzağım mahsur kalan işcilere ulaşılmış mı?umarım ulaşılmıştır

Bakalım bu sefer hangi bakan takdiri ilahi veya güzel öldüler diyecek...

Şimdilik Şehit oldular diyen bir enerji bakanımız var .

• Bölgeden gelen görüntüler:

• Allah yardımcı olsun.Dualarımızı esirgemeyelim arkadaşlar.
  • Yalan yapmayın terör saldırılarındada oluyor aynısı ölü sayısını fazla diyorlar ne boklarına yarayacaksa
  • Allah yardımcıları olsun, ekmek parası ıcın nelere katlanıyorlar. Sag salım cıkarlar ınsallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.