Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

quote:

Orijinalden alıntı: By Karabay

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: By Karabay

Soma'da Olay yerinde yaşıyorum. Burası mahşer gibi LÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFEN TANIDIKLARIM VAR ABİLERİM AMCALARIM VAR LÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN :(

Allah yardımıcınız olsun kardeşim.Şuan durum ne tam olarak çalışmalar nasıl gidiyor?

Allah razı olsun kardeşim. Hastahanelerde adım atılmıyor. Herkes ambulans geldiğinde yakınımmı diye bakıyor çok kötü bir durumdayız. Hastahane de yangın ünitesi yok burda Vefa hastanesi vardı tam teşekkürlü ama kapandı ücretleri vermediler diye. Acınası bi haldeyiz. Somanın büyük çoğunlu maden işçisi zaten. Ayrıca tv de gördüğünüz rakamlardan daha daha fazla rakamlar maalesef... Tek çaremiz Dua etmek...

Kardeşim tüm dualarımız sizinle, iyi haberlerinizi bekliyorum.

Yakınınız var mı mahsur kalan?

Öz dayım var ancak o patlama sırasında dışardaymış aradık ben iyiyim size haber veririm dedi kapattı bidaha ulaşamadık arkadaşları vardı içerde onları görmeden de gelmez eve.... Komşuların tanıdığı var. Soma Kömür İşletmeleri şirketin adı. Mahsur kalanlar hakkında hiç kimsenin bilgisi yok şirket bile kaç kişi vardı onu bilmiyorlar.

• "bazılarının vicdanları da göçük altında kalmış anlaşılan" alıntıdır. anlayana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Maden ocaklarında sürekli kaza olurken nükleer santral kurmayı düşünüyorlar.

Pardon reaktörün içinde adam yokmuş o zaman kimse zarar görmez.

hll qnq spr dvm
    Edit:Allah yardımcıları olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 13 Mayıs 2014; 22:27:11 >
  • Yüce başbakan hala iş yerinde çalışan işçi sayısını belirleyemiyor, üstüne ödül töreninde eğleniyor.İşte gezicilere karşı en önemli tepki budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bright Eyes

Kamyonla polis barikatı taşınması ne demek ya

Calisma bakani sık denetim yapiyorken..denetimsizlik olayindan..linc girisimini engellemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AFAD: 15 isci sehit. 11 yarali. 200un ustunde mahsur.

• Allah belasını versin bu ülkeyi bu duruma düşürenlerin.Ulan hayvan herifler bu devirde 300 kişi orda bırakılır mı? İçler acısı
  • işte CHP milletvekili Özgür Özel'in 29 nisan'da reddedilen soru önergesi:

ÖZGÜR ÖZEL (Manisa) - Teşekkür ederim Sayın Başkan.

Soma ilçemizde yaşanan üzücü maden kazası sonucunda bir işçimiz yaşamını kaybetti. Kendisini rahmetle anıyoruz.

Bu, bu maden ocağında, yaşanan ilk patlama değildi. 2012 yılında üst üste 3 kez yangın çıkınca Çalışma Bakanının yanıtlaması için bir soru önergesi vermiştim. Kendi verdiği cevapta, yedi yılda 10 kez bu madenin denetlendiğini, 66 kusur bulunduğunu, 2011 yılında kapatıldığını ancak bir ay sonra tekrar açıldığını ifade etmişti.

Biz Manisalılar bu maden ocağını çok yakından biliyoruz ama siyaset de çok yakından biliyor. Bu maden ocağı, iktidar partisinin mitinglerine 4 bin işçiyi toplu hâlde götürdüğü ve Başbakanın "Baretlerinizi göreyim." diyerek selamladığı madencilerin çalıştığı maden ocaklarından biridir. Arkasında böyle bir siyasi irade olduğu için de kapatıldıktan bir ay sonra görünmez bir el bu maden ocağını açtı. Bugün karşı karşıya kaldığımız durumun sorumlusu, gerçek sorumlusu da bu partizanca yaklaşımdır.

Teşekkür ediyorum.

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/genel_kurul.cl_getir?pEid=26094

• Trafo ünitesinin maden içinde olması garip bir durum, trafo binası maden üstünde olması lazım.

Trafolar yağ ile soğutulur, sarım telleride verniklidir. Yani kapalı alanda bu yağ ve vernik yanınca burada olduğu gibi zehirleyici oluyor.

Son olarak Afad açıklama yapmış, 15 vefat varmış, 200 kişi daha içerdeymiş.

Allah yardımcıları olsun...

NOT; Düzeltme-'20 nin üzerinde vefat açıklanmış, sendika açıklamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 13 Mayıs 2014; 22:35:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Hadi verin bakalım şimdi bunun hesabını, çok ağır konuşurdum ama ban yemek istemiyorum, haysiyetsizler
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Olay bu kadar basit işte.

allahım sen sabır ve bana . Çok sinirliyim şu anda

• anladık ki ölen işçilerimizin, mısırlı esma kadar değeri yok rte gözünde. ne güzel ödül veriyor, gülücükler saçıyor.
  • Allah rahmet eylesin. İnşAllah ölü sayısı artmaz daha.

• Insallah daha fazla artmaz olu sayisi. Allah yardimcilari olsun

• En saygi duyduğum indanlardir madenciler dunyada madencilik kadar alınteri, emek, cesaret isteyen bir meslek daha aklimiza geliyormu

• Bazı gelen bilgiler var.Galeri ve geçitler toplamı yaklaşık 5km kadar.İşçiler dağınık bir şekildelermiş.Son rakam 20 üzerinde ölü bi o kadar yaralı mevcut hali hazırda 200 den fazla işçide mahsur.Çok büyük olan sıkıntı karbonmonoksit zehirlenmesi inşallah inşallah rakamlar artmaz ama büyük ihtimal ciddi rakamlara ulaşçak
  • Yazik ya yazik. Insanlar goz gore gore gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavaklar0 -- 13 Mayıs 2014; 22:39:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Bazı gelen bilgiler var.Galeri ve geçitler toplamı yaklaşık 5km kadar.İşçiler dağınık bir şekildelermiş.Son rakam 20 üzerinde ölü bi o kadar yaralı mevcut hali hazırda 200 den fazla işçide mahsur.Çok büyük olan sıkıntı karbonmonoksit zehirlenmesi inşallah inşallah rakamlar artmaz ama büyük ihtimal ciddi rakamlara ulaşçak

Kirli gazların temizlenmesi lazım şuanda oksijen veremiyorlar patlama olur diye

• 100'e yakın vefat var diyor Soma Olay

• Tandıklardan aldığımız bilgiye göre ceset torbaları yetmiyormuş... 100 Ü geçik ölü var arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Bazı gelen bilgiler var.Galeri ve geçitler toplamı yaklaşık 5km kadar.İşçiler dağınık bir şekildelermiş.Son rakam 20 üzerinde ölü bi o kadar yaralı mevcut hali hazırda 200 den fazla işçide mahsur.Çok büyük olan sıkıntı karbonmonoksit zehirlenmesi inşallah inşallah rakamlar artmaz ama büyük ihtimal ciddi rakamlara ulaşçak

Kirli gazların temizlenmesi lazım şuanda oksijen veremiyorlar patlama olur diye

Jenaratörler elekrik sistemi çok ciddi zarar görmüş.Yangın kablo yangınından metan veyahut katı köür yangınına geçtiyse Rabbim yardımcıları olsun.Şu anda elektrik sıfır zaten manuel olarak içeri temiz hava basmaya çalışıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.