Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
141.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Karabay

Tandıklardan aldığımız bilgiye göre ceset torbaları yetmiyormuş... 100 Ü geçik ölü var arkadaşlar..

Yapma bee .

Lanet televizyon 17 diyor 20 diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahım sayı doğru olmasın lütfen

• Birde nükleer enerji falan getirmeye çalışıyorlar şu ülkeye.Bizim neyimize nükleer enerji falan daha kömür madenlerini düzenleyemiyoruz.
  • Yeter artık madem gerekli önlemi almıyorsun yapma bu işi
  • Allah'ım yardim et ins. Sayi daha artmaz . Izlerken bile dayanamiyorum .

• CNNTURK ölü sayisini 17ye cikardi. Allah yardimcisi olsun ordaki insanlara. Bu olayi bazi yaratiklar siyasi tarafa cekiyor özellikle twitterda. Insan degil bunlar.

• Ölenlere Allah rahmet eylesin ailelerine Allah sabır versin mahsur kalanlara da Allah tez zamanda kurtulmasına yardım etsin.
    diğer konu olarak 1-2 sene öncede büyük kazalar oldu ama maden işleten şirketlere yaptırım uygulanmadı güvenlik alınmadı.Denetlenmedi ve denetlenmediği belli oluyor.Tabi kendi oğlu veya akrabaları ölmedikten sonra tabi böyle yaparlar.Kim Büyük şirketleri ve lobileri desteklerse o ülkenin başında kalır.Vicdan olsa madenlere sıkı denetim yaptırır.Tabi başka şeylere sıkı denetim var ama insan hayatına değer yok.Sonrada gel ''irade'den bahset.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeşimizdeBiriVar

quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Hadi verin bakalım şimdi bunun hesabını, çok ağır konuşurdum ama ban yemek istemiyorum, haysiyetsizler
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Yazıklar olsun meclis ne işe yarar ki zaten, torpilin pazarı. Fethullah'a Gezi'ye laf yetiştirileceğine işçi güvenliği hakkında konuşulsaydı keşke. Paranın kölesi olmuşlar kaç madenci olduğu nasıl bilinmez Genel olarak hükümet taraftarıyım ama bu rezillikten başka bişey değil. Tekrar yazıklar olsun nasıl hesap vercekler bakalım

Hangi adi parti kabul etmemiş bu öneriyi.Bu öneriyi kabul etmeyen vatan hayini adi

• Ya yapmayin yalan yanlis konusmayin. Insanin yuregi zaten agzinda.

• "sıfatıdır ölüm
    kavrulan işçi arının
    azgın peteğinin içinde" demiş Süreya...
  • Bi bu sabahtan akşama calısan işcileri düşünüyorum birde Aklıma Reza zerab Yiğit bulut felan geliyor sinirden köpürüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Bölgeden gelen görüntüler:

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

bu ne kadar acı bir görüntü ya , insanlar bir umut bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Bazı gelen bilgiler var.Galeri ve geçitler toplamı yaklaşık 5km kadar.İşçiler dağınık bir şekildelermiş.Son rakam 20 üzerinde ölü bi o kadar yaralı mevcut hali hazırda 200 den fazla işçide mahsur.Çok büyük olan sıkıntı karbonmonoksit zehirlenmesi inşallah inşallah rakamlar artmaz ama büyük ihtimal ciddi rakamlara ulaşçak

Kirli gazların temizlenmesi lazım şuanda oksijen veremiyorlar patlama olur diye

Jenaratörler elekrik sistemi çok ciddi zarar görmüş.Yangın kablo yangınından metan veyahut katı köür yangınına geçtiyse Rabbim yardımcıları olsun.Şu anda elektrik sıfır zaten manuel olarak içeri temiz hava basmaya çalışıyorlar.

Aynen öyle Allah yardımcıları olsun inşallah kısa sürede kurtulurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

http://www.bbc.co.uk/

bbc ilk haber olarak koymuş

BBC de arkadaş paramı alıyolar ne yapıyolar felaket protesto ne varsa hemen yayınlıyorlar.Onlar ayrı bir fırsatçı köpekler

• Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir.Şu ana kadar birçok kaza oldu ne önlem alında? O kazalardan ders çıkarıldı mı? Ağır sanayiyi geçtim çalışma hayatının içinde olanlar ne demek istediğimi anlarlar.O Range Roverler,Mercedesleri patronlar nasıl alacak yoksa.

Olan yine garibana oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

işte CHP milletvekili Özgür Özel'in 29 nisan'da reddedilen soru önergesi:

ÖZGÜR ÖZEL (Manisa) - Teşekkür ederim Sayın Başkan.

Soma ilçemizde yaşanan üzücü maden kazası sonucunda bir işçimiz yaşamını kaybetti. Kendisini rahmetle anıyoruz.

Bu, bu maden ocağında, yaşanan ilk patlama değildi. 2012 yılında üst üste 3 kez yangın çıkınca Çalışma Bakanının yanıtlaması için bir soru önergesi vermiştim. Kendi verdiği cevapta, yedi yılda 10 kez bu madenin denetlendiğini, 66 kusur bulunduğunu, 2011 yılında kapatıldığını ancak bir ay sonra tekrar açıldığını ifade etmişti.

Biz Manisalılar bu maden ocağını çok yakından biliyoruz ama siyaset de çok yakından biliyor. Bu maden ocağı, iktidar partisinin mitinglerine 4 bin işçiyi toplu hâlde götürdüğü ve Başbakanın "Baretlerinizi göreyim." diyerek selamladığı madencilerin çalıştığı maden ocaklarından biridir. Arkasında böyle bir siyasi irade olduğu için de kapatıldıktan bir ay sonra görünmez bir el bu maden ocağını açtı. Bugün karşı karşıya kaldığımız durumun sorumlusu, gerçek sorumlusu da bu partizanca yaklaşımdır.

Teşekkür ediyorum.

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/genel_kurul.cl_getir?pEid=26094

vay anasını arkadaş

• Malesef televizyon 17 olu 11 yarali diyor. Ama bolgesel haberler cok daha fazlasini soyluyor.

• şehit yazısı geç kalmış biraz. Şehit yazarak insanların ölümlerini alçaltmaya devam edin.Çok başarılısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

http://www.bbc.co.uk/

bbc ilk haber olarak koymuş

BBC de arkadaş paramı alıyolar ne yapıyolar felaket protesto ne varsa hemen yayınlıyorlar.Onlar ayrı bir fırsatçı köpekler

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.