Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok üzücü bir durum gerçekten Allah ölenlere rahmet ve ailelerine sabır versin.Şu hayatta yapamam diyeceğim tek meslek madenciliktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 dediklerine bakmayın olay durulunca gerçek rakam açıklanır.
    O öneriyi kabul etmeyen 20 bin maaş alıp g.tünü yayıp yatan milletvekilleri çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın. En başta bunların başından çıksın. İnsanlar 3 kuruş için canını veriyor bunların oğulları adayla gemiyle geziyor insanda utanma olur. Allah hepinizin belasını versin..
  • Allah rahmet eylesin....mekanları cennet olsun...

Inşallah göçük altında kalanlar bir an önce kurtulurlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

şehit yazısı geç kalmış biraz. Şehit yazarak insanların ölümlerini alçaltmaya devam edin.Çok başarılısınız.

şehit yazısı neden ölümleri alçaltsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

http://www.bbc.co.uk/

bbc ilk haber olarak koymuş

BBC de arkadaş paramı alıyolar ne yapıyolar felaket protesto ne varsa hemen yayınlıyorlar.Onlar ayrı bir fırsatçı köpekler

Ne lan adam hakli!

• "Trafo patlamış deniyo ya... Trafo bu dandik bi alet değil.
    Bin tane kontrol noktası var "patlama noktasına" gelene kadar.
    Yani önce yangın çıktı da mı bu trafo patladı?
    Yoksa trafo için yapılması gereken rutin ve periyodik bakımlar/kontroller yapılmadı ve aslen büyük bir ihmal vardı da mı trafo patladı?

Ciddi tetkik yapılmadan bu açıklamalar nasıl yapılabiliyor?
    Madencilikte kullanılan trafoların herhangi bir trafodan farklı özellikleri var...
    Ağır ihmal olması gerek yani "patlaması" için...

İnsanlarımız ben bu yazıyı yazarken ne halde????
    Kaç insanımız orada mahsur ve kaç aile kalpten gitmekte bilmiyorum ve can güvenliğinin 200-300 diyerek patates sayar gibi bir özensizlikle ifade edilebildiği ülkemden utanarak uçup gidiyorum!"
  • 66 kusur bulunan bir madeni gerekli tedbirler alınmadan 1 ay içerisinde açanların boyunlarına bunun vebali. Dinleri imanları para olmuş, bir insanın hayatı bu kadar ucuz olabilir mi ? Acunun programında 500.00 lira ödül kazanan köpek bile bir insandan daha çok ilgi görüyor.. Hay ben böyle dünyanın düzenine...

En kısa zamanda mahsur olanlar çıkarılır inşallah..
  • ülkede birşeylerin değişmesi için birilerinin ölmesi , tecavüze uğraması, çocukların katledilmesi, böyle felaketlerin yaşanması gerekiyor, birşeylerin değişmesi için felaketmi yaşamak lazım
  • quote:

şehit yazısı geç kalmış biraz. Şehit yazarak insanların ölümlerini alçaltmaya devam edin.Çok başarılısınız.

Şu an tüm bilgileri elimden geldiği kadar düzeltmeye ve doğru bilgileri aktarmaya çalışıyorum biraz anlayışla karşılayın Allah aşkına konuyu saptırmayın zaten ağlayacak haldeyim zor tutuyorum kendimi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

CNNTURK ölü sayisini 17ye cikardi. Allah yardimcisi olsun ordaki insanlara. Bu olayi bazi yaratiklar siyasi tarafa cekiyor özellikle twitterda. Insan degil bunlar.

TABİ Kİ DE ÇEKİLECEK !! YAZIYI OKU DA NEDENİNİ ANLA !

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/genel_kurul.cl_getir?pEid=26094
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Düşünürsen bulursun. İş güvenliği,kontrol lafları bu ülkede boş iş ve rüşvete karşılık geliyor. Bunu yıkmanın basit yolu onu kutsal( kendine göre) ilan etmek.Böylece sorgulama biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

Orijinalden alıntı: PeşimizdeBiriVar

quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Hadi verin bakalım şimdi bunun hesabını, çok ağır konuşurdum ama ban yemek istemiyorum, haysiyetsizler
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Yazıklar olsun meclis ne işe yarar ki zaten, torpilin pazarı. Fethullah'a Gezi'ye laf yetiştirileceğine işçi güvenliği hakkında konuşulsaydı keşke. Paranın kölesi olmuşlar kaç madenci olduğu nasıl bilinmez Genel olarak hükümet taraftarıyım ama bu rezillikten başka bişey değil. Tekrar yazıklar olsun nasıl hesap vercekler bakalım

Hangi adi parti kabul etmemiş bu öneriyi.Bu öneriyi kabul etmeyen vatan hayini adi

Mecliste akp kabul edip tüm partiler reddetse bile kabul edileceği için akpdir tabii ki reddeden, kim olacak?

Allahsız bunlar. Allah'ı kullanan Allahsızlar.

• quote:

Düşünürsen bulursun. İş güvenliği,kontrol lafları bu ülkede boş iş ve rüşvete karşılık geliyor. Bunu yıkmanın basit yolu onu kutsal( kendine göre) ilan etmek.Böylece sorgulama biter.

lan oğlum oku mesajlarımı ne kadar boktan bir 3. dünya ülkesi olduğumuzu yazdım . ülkenin boktan diye ölen adama şehit diyemeyecek miyiz?
  • ülkemizde değerimiz bu kadar iste.biz olsek aynisi olacak farkimiz sadece yasior olmamiz.

• Elma kullanıcısına yanıt
    Cevap verdim buna da konunun neresi sapıyor. Seni köprüden aşağı atmakla bunun arasında fark yok.Bu insanların ölümünü araştırmak yerine konuyu kapatmak için boş boş şeyler söylemeyin.
  • Allah vefat edenlere rahmet sağ kalanlara mağfiret eylesin. Ailelerine ise sabır diliyorum.
  • ALLAH YARDIMCILARI OLSUN... ALLAH RAHMET EYLESİN.
  • Hükümet ölümlere kader diyip geçicek.Paralel yapıyla ilgili bir konu türetip atarlar yandaş medyaya herşey unutulur gider.
  • O maden açılırken hangi haysiyetsiz avanta aldıysa çoluğundan çocuğundan çıksın.
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Düzgün konuş lan lun oğlum babanın oğlu yok karşında. 3. dünya ülkesi olduğu için şehit diyorsun.Git bak bakalım elin 1. dünya sınıfı ülkesi ne diyor ya da ne yapıyor? Boş boş konuşmaktan başka bir halt becerin şu ülkede.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.