Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
141.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş kazalarını en çok kendi ülkemizde yaşıyoruz. Önceliğimiz can değil, rant para.

En basit örneği şu.

Benim ilk yardım sertifikam var. Yolda birisi düşse şok olsa kalp krizi geçirse, yapacağım şeyleri elbet kurtarma aşamasında bilirim.

Peki sorarım sizlere; kimlerin bilinci var insan hayatı kurtarma konusunda. Önlem almak konusunda. Can kurtarmak konusunda.

Kim ellerinden geleni yapıpta; yaptıktan sonra bir can kurtarıyor yada kaybediyor?

Biz ancak izleyiciyiz.
    En sevdiğimiz film; birilerinin ölmesidir.
    En acısı da can çekerken birilerini görüp de bir şey yapmamaktır. Yapmamasıdır.
    Biz buyuz.
    Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Abuk subuk konuşup adamın asabını bozmayın.

Önerge kabul edilse sanki bu yaşanmayacaktı ? Elektrik Trafosunun patlamasından yangın çıkmış. E kardeşim burada ne ihmal var ? Kimin ihmali var ?

Ota boka gelip burda ahkam kesmeyin.

Ortada bir GÖÇÜK YOK. Yangın var şunun ayrımını yapın artık.

Nasıl sıradan bir apartman dairesinde elektrik kontağından yangın çıkıyorsa buda aynı şey.

Acımız tabii ki büyük. Ama gelip burda önerge vs saçmalığında bulunmayın.

Sana genel olarak soruyorum sana göre hükümetin olumsuz/yanlış işleri var mı?
    Sana göre yanlışlarını yazabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Bu adamlar nasıl şehit olmuş olabilir ? Her ölene şehit demeye başlandı şu ülkede.

+1 Ya kendilerini kandiriyorlar ya da sehit ne demek bilmiyorlar.

Allah rahmet eylesin, insallah olu sayisi artmaz.

• Allah yardımcıları olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

bu dengesizlerle başa çıkılır mı ya?

orda feci bir şekilde can veren maden emekçilerine şehit dedik diye olay çıkardılar. vicdanları da beyinleriyle birlikte konuyu terketmiş.

lan allahsızlar , siz bu durumdan hoşnut muyuz sanıyorsunuz?

Bu forumda şu zamana kadar ne yaptıysam zaten yaranamadım bu insanlara. Kavga çıkmasın diye hepsinin isteğini yerine getirmeye çalıştım hep ama olmuyor sürekli problem çıkarıyorlar.. Allah ıslah etsin bunları başka bir şey demiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 13 Mayıs 2014; 23:14:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

quote:

Önerge kabul edilse sanki bu yaşanmayacaktı ? Elektrik Trafosunun patlamasından yangın çıkmış. E kardeşim burada ne ihmal var ? Kimin ihmali var ?

Nasıl sıradan bir apartman dairesinde elektrik kontağından yangın çıkıyorsa buda aynı şey.

Yahu hükümeti savunmuyorum.

Bu adamların elbette yanlışları var. Kimse 4.4'lük diyemez ama şu olaya sürekli AKP üzerinden vurmak saçma.

Elektrik Trafosundan yangın çıkıyor ee ne yapsın AKP bilader ? Öyle komik komik şeyler söyleniyor ki?

• Allahım yardım et ordaki insanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

Su an Somadayim gelismeleri sizlerle bildirecegim

Edit1: Soma komur isletmelerinden cikmis yangin ayni isletme yakin zamanda yolsuzluk suphesiyle dentelenmis

Edit2:Ambulans sesleri artmaya basladi. Buyuk
    ihtimalle birkac isci cikarildi

Edit3 su an her yer mahser gunu gibi sureklibsiren sesleri.korna.sesleri geliyor. vicdansizlar bir de.kucuk kiz kacirmislar ayrica olu sayisi kesinlikle 5'ten fazla

80 olu var diyorlar

Soğutuculu tırlar istemişler ölü sayısı 100-200 arasında gibi

Görmeyenler için alıntı yapayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

quote:

orda feci bir şekilde can veren maden emekçilerine şehit dedik diye olay çıkardılar. vicdanları da beyinleriyle birlikte konuyu terketmiş.

Bu forumda şu zamana kadar ne yaptıysam zaten yaranamadım bu insanlara. Kavga çıkmasın diye hepsinin isteğini yerine getirmeye çalıştım hep ama olmuyor sürekli problem çıkarıyorlar.. Allah ıslah etsin bunları başka bir şey demiyorum....

siyasi ve dini görüşleri vicdanlarını ezip geçmiş.

ya oldu ki şehit dedik , ceset demekten daha saygılı bir bakış değil mi bu?

• arkadaşlar aranızda ak partiyi eleştirenler var onlardan rica ediyorum eleştirmesin, ben o partiye oy verdim ve yazılanları okuyunca üzülüyorum, bence ak parti bu olayda tamamen masum ayrıca da süper bir parti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrok -- 13 Mayıs 2014; 23:16:56 >
  • quote:

Bak bak sıradan bir yangınmış, şimdi ağzımı bozduracaksın yangının çıktığı yer sıradan bir yer mi ? Orası bir maden, o trafo bir şekilde madenin içine yapılmış lokasyondan ötürü muhtemelen hadi tamam da o trafonun olası bir yangın çıkarmaması için önlem almamış olmak ihmalkarlık değil mi mal değneği ?

O soru önergesi kabul edilmiş olsa, o madeni incelemek için bir heyet gidecek ve bu ihmalkarlıklar tespit edilip gerekli yaptırımlar uygulanacaktı.

Hoş 2011 yılında 66 kusur bulunan ve kapatılan maden, Başbakanın o bölgeye ziyaretinden bir ay sonra sihirli bir şekilde açılmış.

saçmalıkmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: secospat

quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

CNNTURK ölü sayisini 17ye cikardi. Allah yardimcisi olsun ordaki insanlara. Bu olayi bazi yaratiklar siyasi tarafa cekiyor özellikle twitterda. Insan degil bunlar.

TABİ Kİ DE ÇEKİLECEK !! YAZIYI OKU DA NEDENİNİ ANLA !

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/genel_kurul.cl_getir?pEid=26094

Şuan şu parti şöyle bir şey yaptı şu parti bunu yapmadı demek boş laftan ibaret. Ordaki insanlara hiçbir faydası yok bunun.

Asıl sen kafanı kuma gömdüğün müddetçe, yarın başka madencilerin başına da aynısı gelecek. Siyaset yapmayınmış, siyaset hayatın kendisidir. O soru önergesi kabul edilseydi, üç beş yandaşın rantı uğruna gerekli önlemler alınmadan kapatılan maden açılmasaydı bunlar olur muydu?

Yazdıklarımı anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz anlamıyorum. Siyaset hayatın içindedir fakat şuan ordaki insanlara hiçbir faydası yok ne yazıkki. Ayrıca CNN resimde geçen soru önergesinin bu maden hakkında değil de Somadaki başka bir maden hakkında verildiğini söyledi. Olay hakkında pek bir bilgim olmadığı için sizinle burada klavye delikanlılığı yapmayacağım. Benim tavrım hala sıcak olan bir olayda toprağın altında 200den fazla kişi olduğu, 17 ölünün bulunduğu bir olayda olayın şu parti yüzünden bu parti yüzünden diye yargılanmasıydı. Bunu bu ülkedeki dikdatöre karşı olan biri olarak yazıyorum zaten.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    ortada bir göçük olmadığını nerden biliyosun? MAdenin içinden mi yazıyosun eğer bir göçük yoksa 8 saattir hala içerde bulunan 200 kişiye nasıl ulaşılamıyor? Bu kadar sık kaza yaşnan bir madende ihmal olmadığını nerden biliyosunuz? MAntıklı konuşun biraz
  • quote:

quote:

quote:

Abi sonuçta hepsi aynı kapıya çıkıyor burada insan hayatı söz konusu, şimdi şehit/ölü tartışmasının yapmanın sırası mı sence? Orada yüzlerce insanın hayatı tehlikede ben burada insanlara bilgileri doğru aktarmaya çalışıyorum aman bi hata olmasın, kavga çıkmasın diyorum ama yok yok yok...

• quote:

Neden her konuda körü körüne savunuyorsun şu adamları ?
    Sunulan önergede geçen yıllarda da o trafonun ufak yangınlara sebep olduğu yazıyor ?
    Saçmalamışsın resmen. Eğer önerge kabul edilse onarılıcaktı ve bu olay olmayacaktı.
    Toz kondurmuyorsunuz ya helal olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

quote:

Yahu hükümeti savunmuyorum.

Bu adamların elbette yanlışları var. Kimse 4.4'lük diyemez ama şu olaya sürekli AKP üzerinden vurmak saçma.

Elektrik Trafosundan yangın çıkıyor ee ne yapsın AKP bilader ? Öyle komik komik şeyler söyleniyor ki?

Nereye akpyi savunmuyorsun?
    Sizinkiler boyle bir teklifi reddetmis hala akpyle alakasi yok. Bolgedeki madenler denetlenseydi boyle olmayacakti. Bana hala trafo patlamis deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 13 Mayıs 2014; 23:20:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abi sonuçta hepsi aynı kapıya çıkıyor burada insan hayatı söz konusu, şimdi şehit/ölü tartışmasının yapmanın sırası mı sence? Orada yüzlerce insanın hayatı tehlikede ben burada insanlara bilgileri doğru aktarmaya çalışıyorum aman bi hata olmasın, kavga çıkmasın diyorum ama yok yok yok...

boşver kardeşim sallama bunları. takipteyiz konuyu

• Allah acil şifalar versin inşallah kurtulurlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: secospat

quote:

Bak bak sıradan bir yangınmış, şimdi ağzımı bozduracaksın yangının çıktığı yer sıradan bir yer mi ? Orası bir maden, o trafo bir şekilde madenin içine yapılmış lokasyondan ötürü muhtemelen hadi tamam da o trafonun olası bir yangın çıkarmaması için önlem almamış olmak ihmalkarlık değil mi mal değneği ?

O soru önergesi kabul edilmiş olsa, o madeni incelemek için bir heyet gidecek ve bu ihmalkarlıklar tespit edilip gerekli yaptırımlar uygulanacaktı.

Hoş 2011 yılında 66 kusur bulunan ve kapatılan maden, Başbakanın o bölgeye ziyaretinden bir ay sonra sihirli bir şekilde açılmış.

saçmalıkmış..

Orası bir madense O maden'den kim sorumlu ? kim işletiyor o madeni ? Oranın teknik elemanı mühendisi vs vs yok mu?

Oranın sorumlusu dururken taa hükümetten heyet mi gelecek senin trafonu incelemeye ? Saçmalığa bak.

O soru önergesi kabul edilsin yada edilmesin heyet gider inceler yerinde inceleme yapar.Heyet incelemiştir bir sorun görememiştir yada sonradan oldusa ne olacak ?

biraz düşün

• Zenginler için ölen fakirler.
    Kolunda 700 bin dolarlık saati olan zihniyeti savunan fakirler.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun köleler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 13 Mayıs 2014; 23:23:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.