Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
141.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: windows1907

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Akpartililere sorum var ne olursa oy vermeyi bırakırsınız ?

sen müslüman olduğun zaman

Hırsız katillik de iyi müslümanlıkmış be. Gel sıkayım kafana.
  • 245 olmuş taner yıldız açıkladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son açıklama 245 kişi öldü.
  •  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)
  • Erdoğana küfür ediliyor diyenler peki arınca neden sövmüyor kimse? Milletin arasına karışıp dindirmeye çalışıyor ruhsuzca dolaşmıyor.
  • Ölü sayısı 245 oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerrr

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Gecen seçimlerde akp ye oy verdim ama şu durumda gerek enerji bakanı gerekse diğer bu konu ile alakalı bakanların ıstıfs etmesi gerekir ki
    Ben olsam altından kalkamam bu durumun anında istifa ederim
    Ne demek 238 kişi !!!!!!

Önümüzdeki seçimlerde de AKP 'ye vericeksin,problem yok!!!

Halkı kışkırtıp otobüsleri ,ambulansları,devlet kurumlarını taşlatan chp ye vermeyecegim kesin
    Ben tayyibe tapan kişilerden değilim
    Eşit taraflı bakarım
    İleriki seçimlerde oyumu bu gibi durumlarda devletin olaya yaklaşımına göre vereceğim

Sokağa dökülen halkımızı chp kışkırtmadı, siz bu kafada oldukça ülke gelişmez, partileri ayakta tutan halktır, halkı ayakta tutan partiler değildir. Sokağa dökülen insanların hiçbirinin emin olun chp umrunda değil, biz kendi irade ve hürriyetimizle sokağa döküldük, kimseninde lafına kanıp benliğimizden ayrılmayız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah yardımcıları olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

ergenler zeka seviyenizi zorlamayın gidin oyun oynayın süt için reklam seyredin

bırakın millet acısını yaşasın

ama aranızda sadist ruhlu ahmak beyinli olanlar yazmaya devam etsin

biz onları tedavi etmekle meşgul oluruz nede olsa işimiz

Sen daha ergenliğe bile girmemişsin belli ki. Umarım ironi yapıyorsundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

quote:

Orijinalden alıntı: Elma

quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

quote:

Orijinalden alıntı: Elma

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

markete girdi ama bu shop dimi ? markette bile böyle yalnız kalması imkansız en az 7-8 yakın gözlüklü korumad

Görüntü bugüne ait değil ama gerçek:

Yılın Basın Fotoğrafları 2011 Yarışması’nın ''Siyaset'' kategorisinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir market içerisinde telefonla konuşurken çektiği fotoğrafla Anadolu Ajansı Foto Muhabiri Kayhan Özer birinci oldu.

AA hükümete yakın değilmi kesin onlar rica etmiştir veya tek onların girebildiği bir yerdir yani birşeyler dönmüştür yoksa bu şekilde böyle bi foto başbakan tekken imkansız..

Kayhan Özer başbakanın fotoğrafçısı gibi bir şey, sürekli yanında ve turların fotoğrafını o çekiyor. Baya samimiler hatta...

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Başbakan'ın yaptığı açıklamadan! sonra, nasıl bir açıklamaysa artık orasını cidden aklım almıyor. Neyse..

Başbakan'ın yaptığı açıklamadan sonra, oyunu Başbakan'a verenlerin eğer yüzleri kızarmadıysa, vicdan azabı çekmedilerse diyecek tek laf yok.

Vicdanlı, yürekli, aklı selim, ne dediğini bilen, iki lafı döndürüp durmayan lider lazım. Kötü nokta ise Türkiye sınırları ve hala hayatta olanlar içerisinde böyle bir adam yok.

Var mı böyle bir lider ? dediğin lider Kılıçdaroğlu mu ? zorla siyasete sokacaksınız adamı, Başbakanın açıklaması zaten komedi 1800-1900'lü yıllardaki ölümleri örnek verir, iş kazası der neyse banlanmayalım durduk yere...

Dostum sinirden, vicdanından, bunu kendine yedirememenden dolayı ki ben de öyleyim şu an yazdığımı yanlış algılamışsın.
    Tekrar okumanı istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

quote:

Orijinalden alıntı: oheleme

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

altlarda kalmasın bu resim sözde vatanseverler bi görsün.

gezi olaylarındaki ambulansa yapılan tepkinin nedenini bilmiyorsunuz sanırım hocam oradaki ambulanslar halkın arasına biber gazı ve polis taşımak için kullanıldıkları için tepki gördü

• Tebrikler beyler. 1800lerin İngiltere'sini, Amerika'sını yakalamışız.

Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin

• Can kaybının 245e yükseldiği duyuruldu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

ergenler zeka seviyenizi zorlamayın gidin oyun oynayın süt için reklam seyredin

bırakın millet acısını yaşasın

ama aranızda sadist ruhlu ahmak beyinli olanlar yazmaya devam etsin

biz onları tedavi etmekle meşgul oluruz nede olsa işimiz

Sen daha ergenliğe bile girmemişsin belli ki. Umarım ironi yapıyorsundur.

ilk hastam sen değilsin umarım
  • Bakan Çelik: Sağlık sorunları nedeniyle Soma'ya gidemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

faruk celikin açiklamasini sakin izlemeyin. cıldırırsınız. 15 dakikadır saçmaliyor. resmen dalga geçiyorlar millet ile.

aynen ben de saçmalayacaklarını düşünerek izlememe kararı aldım. Her cümleleri aptalca. İyi bari zaman harcamamışım o zaman
  • Ne zavallılar varya iş kazasında ölen insanların sorumlusunu bile hükümete yıkma derdindeler. Herşeyin önlemi alınıyor olsaydı hergün binlerce kişi o veya bu sebeple ölmezdi. Midemi bulandırıyorsunuz. Birden herkes işçi emekçi şair oldu. Siyaset yapmak yerine açın ellerinizide iki dua okuyun tabi biliyorsanız ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

faruk celikin açiklamasini sakin izlemeyin. cıldırırsınız. 15 dakikadır saçmaliyor. resmen dalga geçiyorlar millet ile.

çok fena sinir oldum kapattım ben de. Hayır, o da ayrı aymazmış, ben en ustaları erdoğan sanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurnBronn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurnBronn

quote:

Ne ahmak insanlar var. Siyaset yapmayacakmışız!
    15 gün önce o maden için verilen soru önergesini reddedenlerden hesap soracağız tabi ki!
    Siyasi çıkarlarınız için cinayete ortak oluyorsunuz haberiniz yok.

Sana sorma diyen yok şakir, millet canının candan ötelerinin derdine düşmüş acılar sıcağı sıcağına yaşanıyorken neyin siyasetini yapacaksın ki, millet can derdinde sen neyin derdindesin, az edep yahu milletin acısı taze mikmişim siyasetini, olay durulsun acılar hafiflesin yaralar sarılmaya başlansın ondan sonra yapın siyasetinizi sorun hesabınızı ama milletin en hassas vaktinde duyguların en yoğun yaşandığı bu zamanda el insaf yapmayın şöyle şeyler, milletimn acısını başka şeylere alet etmeyin

aha kafaya bak! kimsein siyaset derdinde olduğu yok, hesap derdindeyiz. hesabı sorulsun.
    demir tavında dövülür, sizin kafanızı iyi biliriz, olayın sıcaklığı geçince üzerini örtersiniz bunun.

sizin bu işgüzar kafanız yüzünden yüzlerce insanın hayatı ne hale geldi, hala utanmadan konuşabiliyor musunuz?

yani hükümeti savunabilmek adına bu kadar saçmalama. bu olayın sorumlularını koruyacak kadar da alçalma.

Senin kafanı sevim ben illa bu konuda karşıt fikirliyiz diye adamı akpli yapıyorsun, bunun birilerini korumakla ne alakası var, komplo peşinde koşmayın arkadaşım, siyaset sizin mantığınıza yerleşmiş insanları kutuplaştırmaktan başa halta yaramıyorsunuz, konu kaç sayfa oldu kaç mesajda siyasi argüman kullanıldı millet birbirine laf sokmaktan başka napıyor ki kuru kuruya hesap soracağız olmaz, sana hesap sorma diyen de yok zaten, hesabını soracağız ama milletin acısının üstüne tuz basar gibi yapılmaz o iş, deyimleri olaya uygun kullanmayı bilmek lazım, ölüm bedenler daha soğumamışken başka şeylerin derdine düşmemek lazım, allem edip kallem edip lakayt uslübunuzla herşeyi bir moka yormaktan vazgeçiniz, ben ne onun bunun partisinin ne de korumasının derdindeyim

az sus be az sus. şu durumda, ortada %100 rant cinayeti var, ve senin gibi tipler yüzünden canı verilenlerin hesabı sorulamayacaktır muhtemelen.

yani 20 gün önce bir soru önergesini dalga geçer gibi reddedenlerden hesap sormak, siyaset yapmak değildir. dün dalga geçer gibi "yea adamlar gündemi bulandırmak istiyor" diyerek bu tehlikeyi gözardı edenlerden hesap soranlara karşı takındığınız bu tavır, o kanı sizlerin de elinize bulaştırmıştır.

işçiyi eğitmekten bahsediyorlar! işçiyi değil, işvereni ve onlara rant sağlayanları eğiteceksin. suçluları aklamaya çalışmayın.

He susak da meydan size kalsın hakkımsa hakkımdır susmam arkadaş soru önergesinin reddedildiğinin gösterilmesi bir siyasi argüman değil zaten elim felaketle ilgili argümanları biz de konuşuyoruz neden oldu nasıl oldu bu noktaya nasıl gelindi doğrudan dolaylı sorumlulukar vs olayın peşine düşersin nedir ne değildir ortaya koyarsın ama sizin bahsettiğinizden daha uç noktalar var, mutlaka denk gelmişsinizdir elemanın bir tanesi koymuş grafiği işte somadaki belediye seçimini akp kazanmış da altında haketmişler yazıyor, bunu senin vicdanına bırakıyorum hocam senin bahsettiğinle bu elemanın ki bir mi şimdi

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.