Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
141.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ölen insanların neden öldüğünü hiç düşündünüz mü hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerrr

quote:

Gecen seçimlerde akp ye oy verdim ama şu durumda gerek enerji bakanı gerekse diğer bu konu ile alakalı bakanların ıstıfs etmesi gerekir ki
    Ben olsam altından kalkamam bu durumun anında istifa ederim
    Ne demek 238 kişi !!!!!!

Önümüzdeki seçimlerde de AKP 'ye vericeksin,problem yok!!!

Halkı kışkırtıp otobüsleri ,ambulansları,devlet kurumlarını taşlatan chp ye vermeyecegim kesin
    Ben tayyibe tapan kişilerden değilim
    Eşit taraflı bakarım
    İleriki seçimlerde oyumu bu gibi durumlarda devletin olaya yaklaşımına göre vereceğim

Yahu yorum yapmayacağım dedim ama siz ne söylüyorsunuz ? Halkı kışkırtan diyorsunuz,Gezi'de gördük halkı kışkırtanı,YGS şifre olayında da.

• ak trollere cevap vermeyin. kışın alıcakları kanlı kömürlerin miktarı az olacağı için moralleri bozuktur...
  • ya bu faruk çelik ne saçmaliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Haydaaaa.

Bunu nasıl çekmişler ya.

Onu geçtim etrafında da kimse yok.

Olay olur bu foto.

Photoshop değil mi bu? Değilse kim çekti acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YAPMANIZ GEREKEN Bİ FATİHA OKUMAK BİRİLERİNİ KARALAMAK DEGİL
  • Saka gibi mesajlar var konuda. Yuzlerce insan vefat etmisken hala bu konu uzerinden siyaset yapanlar icin soylenecek cok sey yok.

Allah rahmet eylesin, basimiz sagolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

quote:

quote:

Haydaaaa.

Bunu nasıl çekmişler ya.

Olay olur bu foto.

Bu fotoğraf bugüne ait değil, çok önceden çekildi.

Kusura bakmayın o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Kusura bakmayın ama soma halkının başbakanı yuhalamasını veya teşkilat binasını harap etmesini tasvip etmiyorum, çünkü siz seçtiniz onları.%68 ile nerdeyse akp kalesi haline getirdiniz.Kızmaya hakkınız YOK.

Yanlış düşünüyorsun hocam, seçtiler diye eleştirme hakları olmaması gibi bir durum adil bir ortamda olmaz. Elbette eleştirme hakları var.
  • Başbakan'ın yaptığı açıklamadan! sonra, nasıl bir açıklamaysa artık orasını cidden aklım almıyor. Neyse..

Başbakan'ın yaptığı açıklamadan sonra, oyunu Başbakan'a verenlerin eğer yüzleri kızarmadıysa, vicdan azabı çekmedilerse diyecek tek laf yok.

Vicdanlı, yürekli, aklı selim, ne dediğini bilen, iki lafı döndürüp durmayan lider lazım. Kötü nokta ise Türkiye sınırları ve hala hayatta olanlar içerisinde böyle bir adam yok.
  • Sanırım Tayland'da,tiyatro balkonu çökmüştü ve 10 civarı kişi ölmüştü ve başbakanları istifa etmişti.
    Keza geçenlerde Güney Kore başbakanı da ,batan gemi sonucunda müdahelede geç kaldık diyerek istifa etmişti.
    Bizimki ise,Gaziantep'te bomba patladı tık yok,Afyonkarahisar'da cephanelik patladı tık yok,Reyhanlı havaya uçtu tık yok,şimdi de bu olaydan sonra 'Madenciliğin kaderinde bu var' diye bir söz söylemiş sanırım yorumlardan bunu anladım.
    Diğer ülkeler ile aramızda en çok zihniyet farkı,insana verilen değer farkı var.'Trafik kazalarının %98'i insanlardan kaynaklanıyor.Peki trafik kazalarını azaltmak için ne yapıldı.? Duble yollar yapıldı.!'

Hepimizin başı sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozaman Kütahyalı -- 14 Mayıs 2014; 18:40:50 >
  • güleceğinize süt tavsiye edeceğinize lideriniz olan kişilere bir bakın

hangi değirmene un taşıdığınızı görün bre ahmaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behram

Saka gibi mesajlar var konuda. Yuzlerce insan vefat etmisken hala bu konu uzerinden siyaset yapanlar icin soylenecek cok sey yok.

Allah rahmet eylesin, basimiz sagolsun.

Bir siyaset yapmayın yeaacı daha azalarak yok olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerrr

quote:

Gecen seçimlerde akp ye oy verdim ama şu durumda gerek enerji bakanı gerekse diğer bu konu ile alakalı bakanların ıstıfs etmesi gerekir ki
    Ben olsam altından kalkamam bu durumun anında istifa ederim
    Ne demek 238 kişi !!!!!!

Önümüzdeki seçimlerde de AKP 'ye vericeksin,problem yok!!!

Halkı kışkırtıp otobüsleri ,ambulansları,devlet kurumlarını taşlatan chp ye vermeyecegim kesin
    Ben tayyibe tapan kişilerden değilim
    Eşit taraflı bakarım
    İleriki seçimlerde oyumu bu gibi durumlarda devletin olaya yaklaşımına göre vereceğim

Bu CHP ne kadar büyük bir partiymil yahu herşeyi yapabiliyor ülkeye de iktidar olamıyor sadece.Soma kazasında da bence CHP suçlu...

• Birisi şu bakanı dışarı çıkarsın. Adam gülerek neler yaptıklarını anlatıyor. Sonra can, insan diyor. Zerre kadar umrunda değil belli. Birazcık üzgün insan böyle gülü güle konuşamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Soma'da Hastane önünde bekleyen halkın karşısına TOMA getirildi!

Geç kalmıştı katiller..

ooo berkinci faşist de gelmiş.diğerleri de pusuda heralde.

nerde olduğumuzu annene sor delikanlı

Şimdi uslu bi çocuk ol o klavyeyi bırak.annen öğretmedi mi evlat.hakaret kötü bişeydir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurnBronn

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurnBronn

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Ne ahmak insanlar var. Siyaset yapmayacakmışız!
    15 gün önce o maden için verilen soru önergesini reddedenlerden hesap soracağız tabi ki!
    Siyasi çıkarlarınız için cinayete ortak oluyorsunuz haberiniz yok.

Sana sorma diyen yok şakir, millet canının candan ötelerinin derdine düşmüş acılar sıcağı sıcağına yaşanıyorken neyin siyasetini yapacaksın ki, millet can derdinde sen neyin derdindesin, az edep yahu milletin acısı taze mikmişim siyasetini, olay durulsun acılar hafiflesin yaralar sarılmaya başlansın ondan sonra yapın siyasetinizi sorun hesabınızı ama milletin en hassas vaktinde duyguların en yoğun yaşandığı bu zamanda el insaf yapmayın şöyle şeyler, milletimn acısını başka şeylere alet etmeyin

aha kafaya bak! kimsein siyaset derdinde olduğu yok, hesap derdindeyiz. hesabı sorulsun.
    demir tavında dövülür, sizin kafanızı iyi biliriz, olayın sıcaklığı geçince üzerini örtersiniz bunun.

sizin bu işgüzar kafanız yüzünden yüzlerce insanın hayatı ne hale geldi, hala utanmadan konuşabiliyor musunuz?

yani hükümeti savunabilmek adına bu kadar saçmalama. bu olayın sorumlularını koruyacak kadar da alçalma.

Senin kafanı sevim ben illa bu konuda karşıt fikirliyiz diye adamı akpli yapıyorsun, bunun birilerini korumakla ne alakası var, komplo peşinde koşmayın arkadaşım, siyaset sizin mantığınıza yerleşmiş insanları kutuplaştırmaktan başa halta yaramıyorsunuz, konu kaç sayfa oldu kaç mesajda siyasi argüman kullanıldı millet birbirine laf sokmaktan başka napıyor ki kuru kuruya hesap soracağız olmaz, sana hesap sorma diyen de yok zaten, hesabını soracağız ama milletin acısının üstüne tuz basar gibi yapılmaz o iş, deyimleri olaya uygun kullanmayı bilmek lazım, ölüm bedenler daha soğumamışken başka şeylerin derdine düşmemek lazım, allem edip kallem edip lakayt uslübunuzla herşeyi bir moka yormaktan vazgeçiniz, ben ne onun bunun partisinin ne de korumasının derdindeyim

az sus be az sus. şu durumda, ortada %100 rant cinayeti var, ve senin gibi tipler yüzünden canı verilenlerin hesabı sorulamayacaktır muhtemelen.

yani 20 gün önce bir soru önergesini dalga geçer gibi reddedenlerden hesap sormak, siyaset yapmak değildir. dün dalga geçer gibi "yea adamlar gündemi bulandırmak istiyor" diyerek bu tehlikeyi gözardı edenlerden hesap soranlara karşı takındığınız bu tavır, o kanı sizlerin de elinize bulaştırmıştır.

işçiyi eğitmekten bahsediyorlar! işçiyi değil, işvereni ve onlara rant sağlayanları eğiteceksin. suçluları aklamaya çalışmayın.

• Faruk Çelik güzel konuşuyor. RTE yerine bu adamlar konuşsa ya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elma

quote:

quote:

Haydaaaa.

Bunu nasıl çekmişler ya.

Olay olur bu foto.

Bu fotoğraf bugüne ait değil, çok önceden çekildi.

Kusura bakmayın o zaman.

Önemli değil ya zaten herkes paylaşıyor ayrıca bugüne özel cuk diye oturmuş bu kare bence.

• Akp'ye oy veren herkes bu kazada rol sahibidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.