Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
141.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölen insanlar üzerinden siyaset yapan mahluklar basmış konuyu.
  • Başımız sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

quote:

Orijinalden alıntı: Elma

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Tebrik etmek istiyorum özel korumaları lomadan markete girmeye cesaret etmiş.

fotoşop yav bu.

her neyse başımız sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

200 yıl önceki olayı bugün koltuk sevdası uğruna kullanan başçalanın sonu unutmasın ki 2 yıl önce kaddafi 12 yıl önce saddam 22 yıl önce ferdinand marcos unki gibi olacak
    türk kimliğinden utanır hale geldik 250 aileyi babasız bıraktınız 250 ailenin kapısı akşam çalınmayacak 250 ana baba evladına sarılamayacak halkına bir köpek kadar değer vermeyenler umarım en büyük acıları tadarlar yapacağınız üç kuruşluk rutin kontrol yapamıyorsanız doldurdukları ayakkabı kutularından ödenek çıkartsınlar rantınız batsın

Bilmediğimiz bazı konular da kıçımızdan element uydurmasak . ??

Şirketin Soma işletmesi geçen 3 yıl içerisinde , yıl içinde 2 defa olmak üzere denetlemeye girmiş.

Fareli pastahanelerde denetleniyordu biz kıçımızdan uydurmayızda siz korkudan kıçınızdan soluyorsunuz bin vermemek için yine bir verdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Almanya dünyanın en büyük kömür rezervine sahip, Türkiye ise 28'inci sırada... İki ülkede meydana gelen kazalar ve ölüm sayıları

Cinle yaris halindeyiz kaza konusunda

Bunun sebebi de adamların 1.4 milyar nüfüsları olması. Yoksa bizle kimse yarışamaz iş kazasında.

• Başbakan bazı ülkeler'de de bu tarz ölümle oldu diyor verdiği örnekler 1863 ingiltere 1900'lü yılların başı fransa japonya yıl olmuş 2014 yazıklar olsun...
  • Arkadaşlar tamam siyasete girdik tartıştık ettik ama söz konusu burada yüzlerce insan hayatını kaybetti ve şimdi bu ihmaller zincirinin nasıl bir sürece gireceği tartışılmalı, sorgulanmalı... Parti tartışmalarını bir kenara bırakıp bu olayın perde arkası konuşulmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Kusura bakmayın ama soma halkının başbakanı yuhalamasını veya teşkilat binasını harap etmesini tasvip etmiyorum, çünkü siz seçtiniz onları.%68 ile nerdeyse akp kalesi haline getirdiniz.Kızmaya hakkınız YOK.

Hastasıyım bu beyin yapısına , çok mu uğraşıyorsunuz bu hale gelmek için.

Başka bir parti olsa , trafo kazası yine gerçekleşse ne olacaktı.

Ya arkadaş gidin atlayın münasip bir yerden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

ooo kOYUNLAR doluşmuş yineee

partiyi başka savunamıyorlar, habire konu çarpıtıyorlar. Baksana, artık fotoğraflarla ajitasyon bile başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caractare

akp ye beddua edenler bu sözüm size: köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı..

Ne ara dua ettin ki? Yağmadı mı kemik sana garibim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Haydaaaa.

Bunu nasıl çekmişler ya.

Onu geçtim etrafında da kimse yok.

Olay olur bu foto.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

Ölü üzerinden siyaset yapmayın diyenler Mısırdaki olaylara dört parmak yapıp ilahınız bir kız için timsah gözyaşı dökerken ne yapmış oluyordunuz?

@Yalçın Ç.
  • zaytunga 1 aylık malzeme çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

200 yıl önceki olayı bugün koltuk sevdası uğruna kullanan başçalanın sonu unutmasın ki 2 yıl önce kaddafi 12 yıl önce saddam 22 yıl önce ferdinand marcos unki gibi olacak
    türk kimliğinden utanır hale geldik 250 aileyi babasız bıraktınız 250 ailenin kapısı akşam çalınmayacak 250 ana baba evladına sarılamayacak halkına bir köpek kadar değer vermeyenler umarım en büyük acıları tadarlar yapacağınız üç kuruşluk rutin kontrol yapamıyorsanız doldurdukları ayakkabı kutularından ödenek çıkartsınlar rantınız batsın

Bilmediğimiz bazı konular da kıçımızdan element uydurmasak . ??

Şirketin Soma işletmesi geçen 3 yıl içerisinde , yıl içinde 2 defa olmak üzere denetlemeye girmiş.

Girmiş?! Kim kimi denetliyor :)

Babanın, oğluna şevkati gibi denetlemeler! Bunlar bunlar eksik, bir ara yerine getirirsin artı bizi de görmeyi unutma! Şu şu vakıfa(adı altında eş dosta) bağışta bulunursun, hallederiz. Bu muhabbetler döndüğü sürece, kıçtan element uydurarak savunmaya geçenler daima var olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

quote:

Orijinalden alıntı: Prime Minister

quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

Hala siyasetten uzak tutmaya calisanlar var.200 kusur insan suan öldü.bunun sorumlusu bakanlar sayenizde istifa etmeyecek.madenciler zaten ölür diyip gecerler
    Muhalefet onerge verdiginde "muhalefet eften puften konulara onerge veriyor" diyen samil tayyarin ici ne kadar rahatsa bende o kadar rahatim

Hükümet istifa etse ölenler geri mi gelecek ? Veya bundan sonra böyle facialar mı yaşanmayacak ?
    Bana samimi olarak herhangi bir siyasi parti yazabilir misin ki o hükümet olsa bu ülkede buna benzer facialar yaşanmaz ?

Mesele herhangi iktidar, siyasi parti meselesi değil. Bu ülkenin vatandaş kalitesinin, eğitim sisteminin, tüm mantalitesinin level atlaması gerekiyor. Başkalarının yaptığı gibi yok şu partiye oy veren eğitimsiz, şuna oy verenler çok bilinçli vs. buna asla katılmıyorum. Her çeşit insan her parti seçmeninde var ama toptan baktığımızda bu mesele tamamen bireyin niteliğinde bitiyor. Siz ve ben de dahil buradaki üyelerin o kömür işletmesi sahibinin veya başbakanın çok daha ötesinde, üstünde bir anlayışa mı sahip olduğunu düşünüyorsunuz ? Bu ülkenin toptan formatlanması lazım. Vatandaş zihniyetinin, kalitesinin değişmesi lazım. O değişmedikçe bu hükümet gider başkası gelir bir halt değişmez.

o zaman katillere ceza verilmesin cinayetlerde.ölen gelmiyo sonuçta.aynı şey.

mesajımı anlamadığın belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Adam ne kadarda rahat yaw.Ne kadar normal gösteriyor ölümleri.Vicdanını seviyim senin.

Adamlar hala çıkıp kendilerini savunuyorlar. Birazdan piramitlerin yapımında 400 kişi ölmüştü diyecek heralde. Orada çıkıp ihmal eden herkesi teker teker bulacağız , sorumluları kimse görevden alacağız diyeceğine hala tarihlerden örnek veriyor.
  • Yaptığımı nerden biliyorsun. Hem o olayla bu olay birmi neyin kafasını yaşıyorsun ?
  • gordon01 G kullanıcısına yanıt
    Hadi oradan ben partici falan değilim.Sen somaya gelip böyle geçmişte şöyleydi bugün böyle diye ruhsuz bir konuşma yaparsan başbakan bile olsan söverim.
    Sen ve senin gibiler önce şu tuttuğunuz partiyi kutsal bir varlık olarak görmekten vazgeçin.Akp gibi çok merkez sağ parti gördüm destekleyenler her dediğine evet demiyordu.Başbakan dediğin adam halkın arasına karışmıyor hep kameralar karşısında konuşuyor.İş lafa gelince bu millet cart curt demeyi biliyorsunuz ki soma dediğin yerde akp birinci.Oy aldığı o mağdur, acılı ailelerin yanına neden gelmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Haydaaaa.

Bunu nasıl çekmişler ya.

Onu geçtim etrafında da kimse yok.

Olay olur bu foto.

Bu fotoğraf bugüne ait değil, çok önceden çekildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerrr

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Gecen seçimlerde akp ye oy verdim ama şu durumda gerek enerji bakanı gerekse diğer bu konu ile alakalı bakanların ıstıfs etmesi gerekir ki
    Ben olsam altından kalkamam bu durumun anında istifa ederim
    Ne demek 238 kişi !!!!!!

Önümüzdeki seçimlerde de AKP 'ye vericeksin,problem yok!!!

Halkı kışkırtıp otobüsleri ,ambulansları,devlet kurumlarını taşlatan chp ye vermeyecegim kesin
    Ben tayyibe tapan kişilerden değilim
    Eşit taraflı bakarım
    İleriki seçimlerde oyumu bu gibi durumlarda devletin olaya yaklaşımına göre vereceğim

Halkı kışkırtıcı biri varsa oda RTE dir, adamların yandaş başını okadar iyi calisiyorki bu zavallilarin nasıl beynini yikiyorsa sokağa çıkan insanların rtenin politikaları yüzünden değil chplilirın yüzünden çıktığını sanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.