Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
141.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizin gbiler olduğu sürece yağsa ne olur bizden önce zaten kapıyorsunuz kemikleri
  •  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis Hanim

Sırada ne var gerçekten merak ediyorum. Bunları başımıza yönetici diye getiren arkadaşlar neyi bekliyorsunuz daha. Bunlara rağmen ülke gelişiyor diyor musunuz hala?

Anlamazlar. Görmezler...
    Gördükçe şunları sinirleniyorum yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Almanya dünyanın en büyük kömür rezervine sahip, Türkiye ise 28'inci sırada... İki ülkede meydana gelen kazalar ve ölüm sayıları

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Cinle yaris halindeyiz kaza konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• faruk celikin açiklamasini sakin izlemeyin. cıldırırsınız. 15 dakikadır saçmaliyor. resmen dalga geçiyorlar millet ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byeblade

quote:

Orijinalden alıntı: Ainur

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tüm akplili ecdatsızların bi belasını versede gorsek

Çok beklersin.

Alışmış bunlar

Sen giberini bi vuruşta yere sereceksin ama yapamıyosun işte

Ilk başta Türkçeyi öğren bu bir. Şu an tüm Türkiye yasta acılar üzerinden pirim yapan sizsiniz. Birsey olsa da iktidari eleştirsek diye.

Sen kimsin sonradan gorme

Yav he he

Hadi hadi yuru yıkama yağlama islerini bekletme

Yaşin 13 14 heralde hareketler onu gösteriyor.

• Maden işçilerimizi kurtarmaya çalışırken hayatını kaybeden insanlarımız varken ötede dikilip bön bön bakanlara insan denir mi? "İngiltere'de de oldu böyle şeyler, madencilikte normaldir bu." diyip 150 yıl önceki olayla bu yaşanan kara günü bir tutanların, böyle kara bir olayı normalleştirmeye çalışanların hiç mi duygusu yoktur? Aklım almıyor... En çok da böyle varlıklara güvenip bunları seçen insanlarımızın olmasına katlanamıyorum. Allah'ım; "Çizmelerim sedyeyi kirletmesin." diyecek kadar masum, temiz insanlar bunları yaşarken neden içlerindeki pisliğin asla temizlenemeyeceği insanlar tepemizde yaşıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Tebrik etmek istiyorum özel korumaları lomadan markete girmeye cesaret etmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: amedjhN

quote:

Orijinalden alıntı: oheleme

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

altlarda kalmasın bu resim sözde vatanseverler bi görsün.

+1.000.0000

Sen onu bırak işçi yakınları sizinkini süpermarket e kacirtmis, vay vandallar vay, vay capulcular vay, vay paraleller vay, daha bunlar iyi gunleriniz
    Super markete kaçan süper kahraman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oheleme

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

altlarda kalmasın bu resim sözde vatanseverler bi görsün.

Şaka gibi insanlarsınız yahu, sizin gibileri ağzım açık izliyorum, okuyorum. Allah hepinizi ıslah etsin.

•  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)
  • Adam ne kadarda rahat yaw.Ne kadar normal gösteriyor ölümleri.Vicdanını seviyim senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

200 yıl önceki olayı bugün koltuk sevdası uğruna kullanan başçalanın sonu unutmasın ki 2 yıl önce kaddafi 12 yıl önce saddam 22 yıl önce ferdinand marcos unki gibi olacak
    türk kimliğinden utanır hale geldik 250 aileyi babasız bıraktınız 250 ailenin kapısı akşam çalınmayacak 250 ana baba evladına sarılamayacak halkına bir köpek kadar değer vermeyenler umarım en büyük acıları tadarlar yapacağınız üç kuruşluk rutin kontrol yapamıyorsanız doldurdukları ayakkabı kutularından ödenek çıkartsınlar rantınız batsın

Bilmediğimiz bazı konular da kıçımızdan element uydurmasak . ??

Şirketin Soma işletmesi geçen 3 yıl içerisinde , yıl içinde 2 defa olmak üzere denetlemeye girmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerrr

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Gecen seçimlerde akp ye oy verdim ama şu durumda gerek enerji bakanı gerekse diğer bu konu ile alakalı bakanların ıstıfs etmesi gerekir ki
    Ben olsam altından kalkamam bu durumun anında istifa ederim
    Ne demek 238 kişi !!!!!!

Önümüzdeki seçimlerde de AKP 'ye vericeksin,problem yok!!!

Halkı kışkırtıp otobüsleri ,ambulansları,devlet kurumlarını taşlatan chp ye vermeyecegim kesin
    Ben tayyibe tapan kişilerden değilim
    Eşit taraflı bakarım
    İleriki seçimlerde oyumu bu gibi durumlarda devletin olaya yaklaşımına göre vereceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: gordon01

Marttan sonra yine birilerinin tasmalarını çözmüşler galiba, bu elim günde yazılanlara, küfürlere bak.

Senin particiliğine tüküreyim.Keşke sen o madende olsaydın.Senin tasmandan çekip saldır komutu vermişler, birazdan kemiğini atarlar.

O zaman siz de particisiniz. Hep aynı gruplar peşisıra(?) olaylarda aynı tepkileri veriyorlar son bir yılda. İyice milleti onlar bizler diye tahrik ediyorsunuz.
  • Oo gözlerin aradığı bir numaralı adam çalışma bakanı faruk çelik yaşıyormuş ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/192212/boyle-seyler-fitratta-var-demek-icin-1800lere-gitmek

Şu konuşmada neden M.Ö. 2550 yılında yapılan piramitlerde ölen 400 işçiden örnek vermiyor b oçbakanda 100 yılcık önce olmuş kazalardan örnek veriyor anlamadım.

Yine iyi allahtan dinazorlar devrine gidipte dünyaya düşen meteorla dinazor neslinin yok olmasını örnek göstermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elma

787 işçi, 235 ölü, 80 yaralı,

0 istifa.

+1

• Vefat haberinizi LCD televizyonlarımızda, süslü koltuklarımızda otururken izledik. Siz yaşam mücadelesi verirken biz, ellerimizde sizin bir maaşınız kadar olan telefonlarımızla paylaşımlar yaptık. Tuzumuz daha kuru olduğu için akşam yemeğinde yediğimiz rostonun fotoğrafını paylaştığımız sayfada taziyelerimizi sunduk size. Acınızla dertlenip yaktık bir Marlboro. "Nasıl bir ülkede yaşıyoruz?" Doğalgaza geçtiğimiz için unuttuk kömürün karasını, kokusunu, eziyetini. Siz yerin 200 metre altında ekmek parası için çabalarken, bizler yerin metrelerce üstünde, teras katlarda yemekler yedik. Duyarsız kaldık halinize. İstemesi çok anlamsız ama hakkınızı helal edin.. alıntıdır
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.