Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
141.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prime Minister

quote:

Orijinalden alıntı: oheleme

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

altlarda kalmasın bu resim sözde vatanseverler bi görsün.

bunu da ekleyelim.

Işte mesele bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bunu da ekleyelim.

siz doğru düzgün ekmek almaya gidene zulmederseniz biz de başka şekilde gideriz ekmek almaya.

• quote:

quote:

quote:

bunu da ekleyelim.

o resimdekinin berkin elvan olmadığı ve olaylardan 2 hafta önce çekildiği fotoğrafın sahibi tarafından açıklandı.

bu olaylardan sonra hangi yüzle kömür alıp oyunuzu satacaksınız merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: swswsw

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: denizz19

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Ateist olarak diyorum ki umarım bir Tanrı vardır umarım biz yanılıyoruzdur cehennemde yanmam sorun olmaz benim şu düşük zekalı akpartilerin yanmasını görmeyı çok ısterım var ya.

+1

Hepiniz gidecegi yer belli. Cennet manzarali cehhenem. Yuce allah islah etsin sizi.

Ateist bir sahisin ya tanri varsa demesi de ayri bir komedi :) Yazik ya aciyorum bunlara.

Hocam allahtan bunlar gibiler basimiza gecmiyor. Elin hiristiyanlarini bile bu ateistlere tercih ederim. En azindan allah'a c.c , ahirete ve meleklere iman ediyorlar.

tabi herhangi bir uyutma aracı olsun da gerisi önemli değil.

• Ayıp günah çıkıpta bunlar literatürde olan şeylerdir demek ne demek ya rahat rahat.
    Sonra G.t korkusu başa bela işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreün -- 14 Mayıs 2014; 19:01:10 >
  • Millet herşeyi siyasete çekmeyi bırakın.Sonuçta olanların bir alakası yok.Gerçekten çok kötü ve üzücü bir olay ama o işte olanlarda bu tehlikeyle yüzyüze olduklarını elbette hesaplamışlardır ama elden birşey gelmeyince insan bu tür tehlikeli işlerde çalışıyor.Allah ölenlere rahmet eylesin.Eğer hala durumu kritik olan varsada şifa versin.Benim anlamadığım neden hemen olayı devlete çekiyorsunuz? Bu arada BBC ilk sayfa olarak vermiş.Son olarakta siyaset konuşacaklar alıntılamasın.Parti vs. tutmuyorum.Kimseyide tartışacak değilim.En son ölen çocukta bile bir sürü gereksiz şey yapıldı.Her neyse.Allah tekrardan tüm işçi ve işçi ailelerine sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Akp'ye oy veren herkes bu kazada rol sahibidir.

Kusura bakma ama mal desem mala hakaret... Nasıl bir cins sin sen.

Sende onların yardakçılarındansın belli onların bizden çaldığı her kuruş paranın haramı sizin elinizde bile bile oy verdiğiniz için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=SjYbmybQB5c beni çok etkiledi bu kadar masum insanların yasadiklari

• konudan cahillik, yobazlık akıyor. teknoloji bilim almış gitmiş adam hala allahın gazabından kork diyor.

merak ediyorum bu derece eğitimsiz cahil olmayı siz mi seçtiniz yoksa aile yüzünden mi boyle oldunuz ? en az 400 kişi oldu ve bunun tek nedeni ihmal. sen hala Allah kitap. tiksiniyorum sizden gidin mekkede arabistanda yaşayın mahvettiniz ülkeyi.

• quote:

quote:

quote:

bunu da ekleyelim.

nasıl insanlarsınız arkadaş siz? insan mısınız ulan? gelmiş ölü yarıştırıyorsun edep ulan edep!

• Rabbin acil şifalar versin,zor çok zor...
  • beyler sakin olalım konu siyasete dönmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: windows1907

Ölü sevici ateistlerin bismillah yazısı üzerinden Allahın yokluğunu kanıtlama çabaları

Ben binanın başına çıkıyım,bismillah diyip atlayıp,Allah beni kurtarsın,olacak iş mi

Şu felsefe fakiri ateistlere biri felsefe dersi versin,iyice zıvanadan çıktı bu nihilist ölü seviciler

Ölü seviciyi senın bakanın söyledi böyle bi kafa görmedım ben ne içtin gündüz gündüz..

yukarıda Berkin'in fotoğrafını koyanlar var yazık 245 kişi öldü ulan

• quote:

Orijinalden alıntı: windows1907

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Akpartililere sorum var ne olursa oy vermeyi bırakırsınız ?

sen müslüman olduğun zaman

İmam Gazalî gibi büyük alimlerin çizgisi şudur ki; bir insanda yüzde doksan dokuz küfür ihtimali olsa, buna mukabil bir tek iman ihtimali olsa, bu adamı küfürle suçlamak büyük bir günah olur.

Kur’an’ın hükümlerine taraftar olan bir kâfirin bu taraftarlığı kurtuluşuna vesile olmadığı gibi, Kur’an’ın ahkâmına taraftar olmayan bir müminin imanı da kurtuluşuna vesile olamaz.

bir kâfire “kâfir” demek insana bir sevap kazandırmaz. Fakat bir mümine “kâfir” damgasını vurmak büyük bir vebaldir. Hadiste işaret edildiği üzere, böyle bir hüküm gerçekten karşı tarafı nitelemiyorsa, geri dönüp onu söyleyenin boynuna takılır. (bk. Buhârî, Edeb 73; Müslim, Îmân 111; Tirmizî, Îmân 16)

==========

İşte bu yüzden, akp'ye oy verirsem dinime küfretmiş olurum. Çünkü akp, sizin gibi adamlar topluluğundan oluşuyor. Belki böyle olmasa akp ye oy verirdim, ama vermem dinim izin vermez. Bir müslüman, başkasının iman edip etmediğini bilmeden imanına laf söylediğinde, imanında küfre gitmiş oluyor. İşte bu yüzdendir ki islamı siyasi emellerinize alet eden alçaklarsınız. Bir gram imanın varsa, git tövbe et kurtuluş dile Allah'tan, küfre gitmediğiniz tek bir an bile yok. Zira milyonlarca insana kâfir muamelesi yapıyorsunuz. İslam akp ile gelmedi, islamı akp anlatmadı, Muhammed Mustafa aleyhisselamdı islamı anlatan. Biz Allah'a iman ettik peygamberini sevdik saydık. Tayyibe iman etmiyoruz, ilk o imâ etti kendisine oy vermeyenlerin dinsiz olduğunu. Sizde peşinden gittiniz, sizin bu halinizi küfre sapmak, sapıtmak, hayasızlaşmak olarak açıklayan ayet ve hadisler mevcuttur. Allah, beni sizlerden biri eylemesin, onun yerine canımı alsın daha hayırlıdır.

• Jim Carrey kullanıcısına yanıt
    Bu ölümleri azaltacak olan kurum siyaset değil mi? Tabii ki de siyasiler eleştirilecek böyle büyük bir ihmalde.
  • şu ülkenin başbakanının yaptığı açıklamaya bak. yazık gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: swswsw

quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

quote:

Orijinalden alıntı: sight

bizimmmedya gizliyor yine, penguen menguen falan gösterirler yine yakında tv de, yabancı kaynaklarda ölü ayısı 400müş..

ölü sayısını tahmin etmek için zorlamaya gerek yok. malesef 700ün üstünde çalışan vardı ama kurtarılan sayısı 100 bile değil

Kurtarilan sayisi 363 Deniliyor, kaynaginiz var mi ?

haberlerde görmemiştim hocam kurtarılan sayısını. daha doğrusu hiç bi yerde göremedim doğru düzgün kurtarılan sayısını ama inşallah dediğin gibidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clown.031

quote:

quote:

quote:

bunu da ekleyelim.

siz doğru düzgün ekmek almaya gidene zulmederseniz biz de başka şekilde gideriz ekmek almaya.

Ölmek hakkindir o zaman hadi ikile.

• Resmi rakamlara göre hayatını kaybedenlerin sayısı 245e çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Ayıp günah çıkıpta bunlar literatürde olan şeylerdir demek ne demek ya rahat rahat.
    Sonra G.t korkusu başa bela işte.

Birde biz bu yola kefenimizle çıktık diyor
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.