Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
141.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ekmek parası için yerin binlerce metre altında çalışıp bu elim iş kazası sonucu hayatını kaybeden insanlarımıza Alahtan rahmet diliyorum.
    Bu olay sıradan bir olay değil bu iş kazasıdır ve iş kazaları çoğunlukla ihmalden kaynaklanır.
    Ben mühendisim ve 10 yıldır ağır sanayide çalışıyorum ölümlü ve yaralanmalı çok iş kazasına tanık oldu.
    Bu olayında amutlaka bir sorumlusu vardır belki ölenleri geri getirmeyecek ama bu sorumlular en ağır şekilde cezalandırmak bundan sonra olabilecek iş kazalarınıda ibret olacaktır. Umarım bu ihmalin sorumluları en ağır şekilde cezalandırılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prime Minister

quote:

Orijinalden alıntı: oheleme

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

altlarda kalmasın bu resim sözde vatanseverler bi görsün.

bunu da ekleyelim.

O yüzden önergeyi reddettiniz dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

Ne zavallılar varya iş kazasında ölen insanların sorumlusunu bile hükümete yıkma derdindeler. Herşeyin önlemi alınıyor olsaydı hergün binlerce kişi o veya bu sebeple ölmezdi. Midemi bulandırıyorsunuz. Birden herkes işçi emekçi şair oldu. Siyaset yapmak yerine açın ellerinizide iki dua okuyun tabi biliyorsanız ..

20 gün önce hatta 6 ay önce meclise ne verilmiş, ne konuşulmuş, ne reddedilmiş öğren, ondan sonra konuş. Araştırılması için 20 gün önce soma önergesi reddedilmese hadi diyeceğim, hiçbir sorumluluğu yok, kaza diyeceğim ama ne yazık ki değil.
  • +18
  • bakalım daha basımıza neler gelecek cok merak edıyorum
  • FOX TV - SOMA Canlı Yayın-Haber

1 Madenci daha çıkarılıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minus40

şu ülkenin başbakanının yaptığı açıklamaya bak. yazık gerçekten

İs kazasi diyor ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bi günde bile tartışma çıkarıyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

bunu da ekleyelim.

otdu eylemlerinde olan bizans kılıklı eylemci geldi aklıma.
    hani polis olan varya.

http://www.ulkehaber.com/bizans-kilikli-odtu-eylemcisi-desifre-oldu_34117.html

• Ya benim anlayamadığım şey şu chp önerge verio sırf bunun için ama nie kabul edilmio adamlar demek ki bişilerin farkındaki önergeyi veriolar abi anlamadım ndn??? belki o önerge geçmiş olsa oradaki 245 ailenin canı yanmayacaktı belki yas tutuyo olmayacaktık şimdi tvlere çıkmışlar saçma sapan açıklamalar yapıolar bu sadece somada deil başka maden ocaklarındada olabilirdi nese olan olmuş artık yapacağımız tek şey dua etmek ölenler, ölenlerin aileleri ve kurtarılmayı bekleyenler için ....
  • Mustafa Doğan : Almanya'da çalışan Madencilerin emeklilik maaşları çift ve maaşları çok yüksek. bizim burada adamlar karın tokluğuna çalışıyor

edit: üstelik canlarına mal oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 14 Mayıs 2014; 19:07:28 >
  • İstediğiniz gibi eleştirebilirsiniz, sövebilirsiniz, sayabilirsiniz ama henüz naaşı bile dumanlar içinde olan madenciler varken bunu siyaset malzemesi olarak kullanamazsınız. Keşke Kemal Kılıçdaroğlu kadar ihtiyatlı olsaydınız gençler.

• Hayatlarını kaybeden maden işçilerimize Allahtan rahmet,ailelerine baş sağlığı,yaralı işçilerimize acil şifa ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
  • 245 :((( Allahim sen yardim et aileleri colugu cocugu ne haldedir kim bilir.Allah gani gani rahmet eylesin.Halimize sukretmeliyiz binlerce defa cok insan taniyorum isinden memnun degil yok maas azmis.Abilerimiz kardeslerimiz orada cocugna 1parca ekmek goturebilmek icin ölum pahasina calisiyor......

• Ölen tüm emekçi işçilere Allahtan rahmet diliyorum.Sorumlu olan devlet ve özel yöneticilerin cezasını çekmesi lazım!Göz göre göre ölmelerine sebebiyet vermek cinayettir.Şehitlik makamı onlara azdır bile.
  • 15 yaşındaki çocuğun eylemde ne işi var diyen kıllar 15 yaşındaki çocuğun madende ne işi var diye sorgular mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: Minus40

şu ülkenin başbakanının yaptığı açıklamaya bak. yazık gerçekten

İs kazasi diyor ....

kadermiş.

• CİĞERİM YANIYOR

BU MESELİYİDE SİYASETE ÇEKEN İNSANLAR ALLAH SİİDE ATEŞLER İÇİNDE ACI ÇEKE ÇEKE YAKSIN ŞEREFSİZLER

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

quote:

quote:

quote:

bunu da ekleyelim.

O yüzden önergeyi reddettiniz dimi?

önerge neden reddedıldı arkadasslar açıklaması varmı peki daha kaç kısının ölmesı gerek bizim insanınızın bir önemı yokmu ordan bakınca böylemı gözüküyor

• Mısırda 1 kız ölür başbakan rabiacı olur tüm ülkeyi kandırır, 245 kişi ölür " Bunlar iş kazası olması normal başka ülkelerde de oluyor ". Ulan ne olursa oy vermeyi bırakırsınız cidden merak ediyorum.

Not : CHP'li değilim.
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.